مشكلات سخت افزاري رسيور هاي متفرقه

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام دوستان من یه رسیور استرانگ 4620 تو دارم که متاسفانه بعد از رعد و برق دیگه روشن نشد .. در ضمن ولتـاژهای پاور همگی درسته و در ضمن هیچ بوی سوختگی در رسیور نیست فقط روشن نمی شه .. علت می تونه از چی باشه؟؟

در ضمن یه استرانگ 4620 تو دیگه هم دارم که سیگنالش خیلی ضعیفه بطوریکه فقط می تونم رو هاتبرد 50 تا کانال بیارم سیگنال روی این رسی.ور خیلی ضعیفه البته دیش بطور کامل تنظیم هست در جاهایه دیگه هم رسیورو بردم و امتحانش کردم ولی متاسفانه سیگنال خیلی ضعیفه آگپریدهم کردم ولی درست نشده .

لطفآ بنده را نیز راهنمایی فرمایید

با تشکر از سروران عزیز

دوست عزیز شما سوالات خودرا درتاپیک مربوطه مطرح کنید وتاپیک جدیدی بازنکنید سوال شما درتاپیکی که باز کردید داده شد به لینک زیر مراجعه کنید

http://www.irantk.com/forumss/-t13512.html?t=13512&p=55582

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
168
221
باسلام خدمت دوستان
موضوع پيغام R.107
ديجيتال آلورد 190m
دوستان من درحينه عوض کردن ترانزيستوربغل تيونربودم که به احتمال زيا اتسال کوتا بوجود
آمد روي Smd هاي کنار همين ترانزيستورونزديک به ريگلاتور Lm 317 وحال اين پيغام ظاهر شده
ومن به گفته يکي ازدوستان که قبلآ همچه موردي داشتم وگفته بود اين پيغام ازخرابي ديود کنار
سوکت روي برد اصلي است بايد تعويض شود شماره روي برد D501 است اين ديود را عوض کردم ولي
اشکال برطرف نشد حال بنده از دوستاني که درفع اين اشکال ياپيغام تجربه دارند رهنمايي
خواسته

SMAEIL2000

کاربر
2007-05-09
11
18
صدای تیک تیک و بالا و پایین رفتن ولتاژ های خروجی

صدای تیک تیک و بالا و پایین رفتن ولتاژ های خروجی

ریسیور من ناگهان روی دیسپلی آن حروف بیربط بصورت کمرنگ شدن و پر رنگ

شدن آمد و خاموش شد و هر با روشن میکنم انگار زور پاور به روشن کردن ریسیور

نمیرسد

پاور را چک کردم و ایسی 5l380 , کوپلر 817 را عوض کردم

ولی یک صدای تیک تیک در پاور میاید و ولتاژهای خروجی نیز

بیش از اندازه هستند و دائما هراه با تیک تیک نوسان بالا و پایین

دارند پاور در زیر بار و لتاژهایش خیلی ضعیف میشود

و دستگاه را نمیتواند روشن کند

دستگاه نکست 2002

در صورت امکان راهنمایی بفرمایید

آیا کسی عکس یا نمونه دستگاه و یا نقشه پاور نکست 2002 یا 2500 را دارد

در صورت امکان مرا یاری کند

ip_4001

کاربر
2007-05-11
34
85
کسی میتونه پاور هایی که از ای سی Sg6848 استفاده میشه رو تبدیل کنه
به پاور های قدیمی که از Str به شماره 5l0360استفاده میشه

ip_4001

کاربر
2007-05-11
34
85
اقا
یه 190 ****
برای تعمیر اوردن lnb1
میزنه . ترانزیستور های پشت تیونر رو عوض کردم جواب نداد
ترازیستور قدرت رو که 24 ولت ورودی داره رو عوض کردم نشد
فلش کردم جواب نداده
چی کار کنم
به احتمال زیاد هم تیونر سالم هست
لطفا اگه این عیب رو گرفتین و جواب داده بهم بگین
ممنون

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
اقا
یه 190 ****
برای تعمیر اوردن lnb1
میزنه . ترانزیستور های پشت تیونر رو عوض کردم جواب نداد
ترازیستور قدرت رو که 24 ولت ورودی داره رو عوض کردم نشد
فلش کردم جواب نداده
چی کار کنم
به احتمال زیاد هم تیونر سالم هست
لطفا اگه این عیب رو گرفتین و جواب داده بهم بگین
ممنون

دوست عزیز ابتدا ببینید ولتاژ24 ولت را روی یکی از پایه های lm317 دارید در بیشتر موارد خرابی ترانزیستور tp 42 باعث این عیب می شود اگر عوض کردید نتیجه نداده مقاومت های smd اطراف این قطعه را تعویض کنید 100% درست می شود

موفق باشید

matin85

کاربر
2006-10-06
1
0
استاد گرامي سلام
من به رسيور star track sr-x1050 فايل تبديل بهf300 ريختم بعداز اتمام كارديگه رسيور بالا نيامد
لطف كنيد راهنمايي بفرمايد چگونه به حالت اولش برگردانمش باتشكر

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
استاد گرامي سلام
من به رسيور star track sr-x1050 فايل تبديل بهf300 ريختم بعداز اتمام كارديگه رسيور بالا نيامد
لطف كنيد راهنمايي بفرمايد چگونه به حالت اولش برگردانمش باتشكر

شما باید دستکاه خود را فلش کنید توسط پروگرمر

فایل ای سی فلش اسیب دیده است:)

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
يك مدل رسيور متاباكس دوهر چند روز ايسي تغذيه ميسوزونه من تمام خازنهاي تغذيه رو نيز تعويض كردم اما مشكل هكچنان باقيست به نظر شما مشكل چيه
با تشكر از شما​

sync

کاربر
2007-12-02
70
170
با سلام
دوست گرامی 4عدد دیود در ورودی تغذیه وجود دارد همه را با هم (اگر هم سالمه )عوض کن احتمال زیاد مدار سویچینگ مشکل دارد.

آخرین ویرایش:

hossin_assadi

کاربر
2007-02-13
137
284
يك مدل رسيور متاباكس دوهر چند روز ايسي تغذيه ميسوزونه من تمام خازنهاي تغذيه رو نيز تعويض كردم اما مشكل هكچنان باقيست به نظر شما مشكل چيه

با تشكر از شما​
همکار محترم ای سی را از نوع مرغوب بگیر و تعویض کن و ایسی را محکم به رادیاتو ببند و از خازن بزرگ در پاور هم می توند باشد

mro1348

کاربر
2007-08-17
83
68
قطع سيگنال

سلام دوست عزيز من يك رسيور استار تراك 1150 را برنامه زدم حدودا دو ماه پيش ولي بعد از ريختن برنامه سيگنال قطع شد چنر برنامه قديمي و حتي برنامه اصلي ان هم امتحان كردم ولي درست نشد رسيور را جيتك هم كردم ولي بي فايده بود خروجي 13 و 18 ولت را دارد ولي به ديش كه وصل ميكني سيگنال ندارد از شما دوست عزيز كمك مي خواهم به نظر شما علت چيست من منتظر راهنمائي شما عزيز هستم سال خوبي داشته باشيد

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264

با تشكر از شما​

با سلام یادم رفت که بگم ایسی CPU ان که روی ان هیتسینگ دارد بعد از چند دقیقه خیلی زیاد داغ میکند وبه گفته صاحب دستگاه به مدت چهار سال است که مشکلی نداشت و تازه گیها این مشکل بوجود امده است

larsulrich

کاربر
2008-04-03
87
131
اسکای ایکس

تصویر رسیور اسکای ایکس پس از مدتی تیره شده وسرانجام ناپدید میشود ودستگاه فقط صدا دارد

و فقط با خاموش روشن کردن از پشت دوباره تصویر ان بر میگردد. مشکل از کجاست؟

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
رسیور ورلدباکس شب که خاموش کردم روز بعد اصلا روشن نشد وقتی که پاور ان را چک نمودم هیچ یک از خروجی ها وجود ندارد خازن بزرگ ای سی لاتور دیودها وخازن ها سالم هستند اگر ممکن است راهنمایی کنید که مشکل پاور از کجاست

با تشکر

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
رسیور ورلدباکس شب که خاموش کردم روز بعد اصلا روشن نشد وقتی که پاور ان را چک نمودم هیچ یک از خروجی ها وجود ندارد خازن بزرگ ای سی لاتور دیودها وخازن ها سالم هستند اگر ممکن است راهنمایی کنید که مشکل پاور از کجاست

با تشکر
اساتید بخش تعمیرات یه نگاهی هم به این پست بندازند.
من مقاومتها و ایسی چهار پایه و خازن بزرگ عوض کردم مشکل برطرف نشد تمام دیودها و خازنها رو هم از مدار خارج نمودم و تست کردم همگی سالم هستند. پاور رو ولتاژگیری نمودم در سمت برقAC ولتاژوجود دارد و تا قسمت ورودی کوپلر ولتاژوجود دارد در چهار ورودی کوپلر ولتاژ بالای120 ولت هست فقط یکی 20 ولت بود ایا این مسیر مورد دارد یا نه؟
اما در سمت برقDC هیچ ولتاژی خروجی ندارد حتی یک خروجی! تمام قطعات سمت برقDCهم از مدار خارج نمودم و تست کردم همگی سالم هستد دوتا ترانزیستور رو هم چک نمودم اونا هم سالم هستند دیگه نمی دونم چکار کنم لطفا راهنمایی فرمایید.

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
من مقاومتها و ایسی چهار پایه و خازن بزرگ عوض کردم مشکل برطرف نشد تمام دیودها و خازنها رو هم از مدار خارج نمودم و تست کردم همگی سالم هستند. پاور رو ولتاژگیری نمودم در سمت برقAC ولتاژوجود دارد و تا قسمت ورودی کوپلر ولتاژوجود دارد در چهار ورودی کوپلر ولتاژ بالای120 ولت هست فقط یکی 20 ولت بود ایا این مسیر مورد دارد یا نه؟
اما در سمت برقDC هیچ ولتاژی خروجی ندارد حتی یک خروجی! تمام قطعات سمت برقDCهم از مدار خارج نمودم و تست کردم همگی سالم هستد دوتا ترانزیستور رو هم چک نمودم اونا هم سالم هستند دیگه نمی دونم چکار کنم لطفا راهنمایی فرمایید.
سلام دوست عزيز مدار اين مدل خاطرم نيست ولي شما بايد از مرغوبيت ايسي روگلاتور اصلي اطمينان واز ورودي ولت به اين ايسي هم مطمئن شويد وتا زماني كه اين ايسي سويچ نكند مدار ولت نخواهد داشت ودر ظمن ايسي TL431 ر اهم در نظر داشته باشيد

majid0307

کاربر
2006-10-06
131
539
دوست عزیز عکسی از پاور را در سایت قرار دهید تا شما را راهنمایی کنم

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
دوست عزیز عکسی از پاور را در سایت قرار دهید تا شما را راهنمایی کنم
با تشکر
مشکلم حل شد اومدم تمام دیودهای فرکانسی رو سمت برق DC رو تعویض نمودم با اینکه قبلا با مولتی متر چک کرده بودم و سالم نشون می دادند گویا یکی از اونا نشتی داشت و متوجه نمی شدم البته من از مرغوبیت مولتی متر کاملا مطمئنم چون مدل هیوکی و اصل هست . به هر صورت از لطف دوستان سپاسگزارم

بالا