با سلام
دوستان يك دستگاه ريسيور كاون ( مدلش پيشم نيست شرمنده)13 و18 ولت Lnb دارد ولي سيگنال Lnb و كيفيت هيچ كدام وجود ندارد.اگر بدون مدلش امكان راهنمايي وجود دارد لطف كنيد
ممنونم
سلام همكار گراميبا سلام
يک دستگاه استار تراک مدل startrack sr-55x دارم که يک لحظه روشن ميشه بعد دوباره سريع خاموش ميشه تصوير هم يک لحظه مياد و اين کار مرتبا تکرار ميشه .
دستگاه برد کوچيکي داره و يک سي پي يوي خيلي کوچيک داره که کنارش يک آي سي هشت پايه قرار داره . شماره روي آي سي اين هست :
z0958k41
016s33b
5709a702
حالا نميدونم مشکل نرم افزاري داره يا سخت افزاري .
البته ولتاژ هاي خروجي ثابت هست و مشکلي نداره از دوستان ممنون ميشم راهنمايي کنند .
با تشکر .
دوست عزیز آقا رضا این عیب معمولا از لحیم سردی cpu یا فلش می باشد البته قبل از کار سخت افزاری رسیور فلش کنید اگر جواب نداد احتمال دارد مربوط به تغذیه هم باشد خصوصا ولتاژ3/3 موفق باشیدبا سلام
يک دستگاه استار تراک مدل startrack sr-55x دارم که يک لحظه روشن ميشه بعد دوباره سريع خاموش ميشه تصوير هم يک لحظه مياد و اين کار مرتبا تکرار ميشه .
دستگاه برد کوچيکي داره و يک سي پي يوي خيلي کوچيک داره که کنارش يک آي سي هشت پايه قرار داره . شماره روي آي سي اين هست :
z0958k41
016s33b
5709a702
حالا نميدونم مشکل نرم افزاري داره يا سخت افزاري .
البته ولتاژ هاي خروجي ثابت هست و مشکلي نداره از دوستان ممنون ميشم راهنمايي کنند .
با تشکر .
با سلام
علي آقا تغذيه رو چک کردم مدارات رو هم از نظر لحيم سرد بررسي کردم ولي مشکل برطرف نشد .
مشکل من اينه که دستگاه اي سي فلش نداره فقط يک سي پي يو داره که خيلي کوچيکه و نصف آي سي هاي sti5518 و روش يک راديات هست و يک آي سي هشت پايه که کتار همين آي سيهست که شمارشو گذاشتم بعلاوه يک آي سي رم ديگه چيزي نداره حالا چطوري بايد اين دستگاه رو فلش کنم .
دوست عزیز ابتدا تغذیه را چک کنید در صورتی که مشکل برطرف نشد عیب تنها از تیونر موفق باشیدمن یک رسیور کاون e220 دارم که فقط 350 کانال سرچ میکنه و از این کانالها بعضی ها رو شطرنجی میکنه لطفا منو راهنمایی کنید که مشکل از کجا هست در ضمن بشقاب و بقیه اتصالات درست و تست شده است
با تشکر
دوست عزیزشمااول ازوضعیت کابل وال متمعآشوید که اتصال کوتا نباشند چون همچون وضعیتی میتواند تأثیرش اینجنین باشدو اگرازسالم بودن کابل وال خاطرتانسلام دوست عزیز. یه ریسیور استارست 2100 هست که چند روز پیش وقتی روشن میکردی روی پنل جلو میزد صفر و تصویر tv سبز میشد و دستگاه هی ریست میشد واین اعمال و تکرار میکرد. تا ریسیور ودادم به یه تعمیر کار و امشب گرفتم ولی حالا یه بار روشن شد و وقتی رفتم توی منوی نصب واسه تعریف سوییچ دستگاه خاموش شد و دیگه روشن نشد و این اتفاق دقیقا یه بار دیگه پیش اومد. لطفا کمک کنید فوری ممنون
دوست گرامی این اشکال بدلیل صاف نبودن ولتاژ3/3 ولت که باعوض کردن دوعدد خازن دربرد پاورسلام. من یک 190سوپر دارم که در حین کار خاموش شد
وقتی که روشن میکنم on میاد و میره و عدد صفر میاد.جی تک هم کردم ولی درست نشد.البته تو جیتک کردنم شک دارم چون نمیدونم که فایلی که ریختم(starsat.boot.bin) درست و سالم است یا نه.خیلی گیرم اگه میشه لطف کنید جوابم رو سریع بدید.با تشکر فراوان
با سلام
دوستان من یک رسیور پریمیوم ایکس 8000 هست که روشن نمی شود فلش کردم بازم روشن نشد با دانلود برنامه روشن می شه اما با خاموش شدن بعد 20دقیقه دیگه روشن نمی شه؟
تغذیه سالمه -لحیم سردی ندارم-سیپیو کاملا وصله لحیم سردی نداره .
لطفا راهنمای کنید.
با تشکر
با سلامدوست عزیز در بیشتر موارد عیب مربوط به ای سی فلش ابتدا ای سی فلش دیگری را جایگزین کنید اگر مشکل برطرف نشد ای سی رم را تعویض کنید مشکل برطرف می شود موفق باشید
با سلام
دوستان من یک رسیور پریمیوم ایکس 8000 هست که روشن نمی شود فلش کردم بازم روشن نشد با دانلود برنامه روشن می شه اما با خاموش شدن بعد 20دقیقه دیگه روشن نمی شه؟
تغذیه سالمه -لحیم سردی ندارم-سیپیو کاملا وصله لحیم سردی نداره .
لطفا راهنمای کنید.
با تشکر
دوست عزیز از تغذیه اگر مطمئن هستید این عیب فقط مربوط به cpu البته اگر رسیور بعد از اینکه از برق جدا شود اطلاعات فلش پاک شود در غیر این صورت ای سی کریستال هم می تواند خراب باشد موفق باشیدبا سلام
مدیر محترم ic flash با ram را هردو عوض کردم(تازه جایگذین شد) اما بازم روشن نمی شه با پرگرام روشن می شه اما بعد از کشیدن از برق دیگر روشن نمی شه؟
لطفا راهنمی کنید.
با تشکر