مشكل دي وي بي كارت هاي جديد SkyStar USB 2

shahnazari

کاربر
2008-11-19
2
1
با سلام
دوستان مشكل جديد مشاهده شده كه اكثرا گريبان گيرش شدن
قضيه از اين قراره كه وقتي دستگاه سيگنال دريافت مي كنه سيستم درش اختلال ايجاد ميشه و خطاي
windows XP Blue Screen
IRQL less or not equal
...
physical memory dump
لطفا اگه كسي راه چاره اي داره بگه موضوع مهميه

jaber226

کاربر
2009-03-02
12
3
باید با ویندوز ویستا هم چک کنید بعد نتیجه را تو تایپیک اعلام کنید چون درایور این کارت اصولا بر مبنای ویستا طراحی شده اگه اون موقع هم این ارور را باید کارت را بررسی کنیم این اررور مربوط به ست نشدن کارت با ویندوز ایکس پیه اگه از ورژن اورجینال که آپدیت هارا داره استفاده کنید شاید برطرف بشه این ارور میگه ویندوز ایکس پی با این خظ منظور خط آی کیو برابر نیست شما از دادنت فریم ورک هم استفاده کنید این نرم افزار علاوه بر اینک یک زبان برنامه نویسی است جزو آپدیت های ویندوز و یک رابط گرافیکی نیز هست نتیجه تو تایپک اعلام کنید

kalantary

کاربر
2007-09-14
1
1
سلام این کارت راهر کاری میکنم روی لب تاب 1330 نصب نمیشه usb ان ویندز سون میباشد درصورتی که روی کامپیوتر خانگی کارمی کند

reza khan

کاربر
2007-07-29
2
1
با سلام.دی وی بی با نام visiondtv دارم که prog dvb شناسایش نمیکنه ضمنا با برنامه پخش خودش که تو cd داره تصویر کانال دارم ولی هیچ جوری نتونستم کارتیهارو باهاش باز کنم یعنی اصلا جایی برای نصب پلاگین پیدا نکردم...اگه راهنمایی کنید که چه کنم ممنون میشم..با تشکر

damon

کاربر
2009-07-29
2
2
39
مشکل با skystar usb2

سلام
یه مشکل دارم که هر کاری می کنم درست بشو نیست
روی لپ تاپ سونی م یه skystar usb2 اضافه کردم
البته روی لپ تاپ xp sp3 دارم
درایور نصب شد
برنامه ش گفت xp sp2 می خواد
منم با دستکاری رجیستری درستش کردم و نصب شد (البته روی xp sp2 هم همین مشکل رو دارم)
حالا یه دیش و ال ان بی رو که با رسیور کار می داد بهش وصل کردم اما سیگنال نمی ده
نه با server4pc که نصب میشه نه با dvb viewer و نه با fast satfinder
با dvb veiwer همه ی ماهواره ها ورو و همه جهات رو سرچ کردم
اما هیچ کانالی پیدا نکرد
کسی می تونه کمکم کنه؟

Download off

کاربر
2008-12-26
35
27
42
دوست عزیز من هم زمانی همچین مشکلی رو داشتم متاسفانه کارت های اسکای استار چه اینترنال و چه اکسترنال به بدختی استارت می خورده .شما از اخرین درایور استفاده کن اگه اخرین ورژن بتا بود یه ورژن قبلش رو استفاده کن حتمآ سعی کن از سرویس پک 2 استفده کنی. تنظیمات ریجستری هم دستکاری نکن.

نگفتی روی چه فرکانسی سیگنال نداری؟

من یک کارت کیوباکس یو اس بی گرفتم و خیلی هم ازش راضیم با ویستا هم هماهنگی داره

damon

کاربر
2009-07-29
2
2
39
من همه ی فرکانس ها بین 10000 تا 12000 رو سرچ کردم
اما مثل اینکه دی وی بی کاملا حاموش باشه هیچ کانالی پیدا نشد
راستی کنترل دی وی بیه به چه کاری میاد؟

Download off

کاربر
2008-12-26
35
27
42
دقیقآ مثل کنترل رسیور کار میکنه با امکانات بیشتر که در برنامه های مختلفی که هست باید معرفی ش کنی مثل پراگ دی وی بی

mersad1099

کاربر
2009-08-13
2
2
35
سلام دوستان منم یه اسکای استار یو اس بی 2 گرفتم دارم دیوونه میشم نه کانال اسکن میکنه نه دانلو افلاین میکنه دریافتی داره ولی هیچ فایلی سیو نمیشه برای تماشای کانال مجبور شدم از کانال های اماده استفاده کنم که کار کرد و لی دانلود افلاین گیر داده لطفا یه streamreader مخصوص اگه دارین بزارین تا ما از شرش راحت شیم اگه کسی میدونه مشکل از چیه راهنمایی کنه

farrokh2010

کاربر
2006-11-11
62
147
سلام دوستان منم یه اسکای استار یو اس بی 2 گرفتم دارم دیوونه میشم نه کانال اسکن میکنه نه دانلو افلاین میکنه دریافتی داره ولی هیچ فایلی سیو نمیشه برای تماشای کانال مجبور شدم از کانال های اماده استفاده کنم که کار کرد و لی دانلود افلاین گیر داده لطفا یه streamreader مخصوص اگه دارین بزارین تا ما از شرش راحت شیم اگه کسی میدونه مشکل از چیه راهنمایی کنه

اینم یه مجموعه استریم ریدر........هر کدوم بدرد خورد استفاده کن

پیوست‌ها

reza khan

کاربر
2007-07-29
2
1
با سلام.دی وی بی با نام visiondtv دارم که prog dvb شناسایش نمیکنه ضمنا با برنامه پخش خودش که تو cd داره تصویر کانال دارم ولی هیچ جوری نتونستم کارتیهارو باهاش باز کنم یعنی اصلا جایی برای نصب پلاگین پیدا نکردم...اگه راهنمایی کنید که چه کنم ممنون میشم..با تشکر

prestige

کاربر
2007-09-11
87
135
با سلام خدمت دوستان من يك كارت sky star2 دارم وقتي كانالهاي كم كيفييت را نگاه ميكنم مانند كانالهاي ايراني تصوير خيلي بد وبه صورت رنجه رنجه نشان ميدهد لطفا راهنمايي كنيد متشكرم

saeidnazari

کاربر
2010-01-31
1
0
می تونی اول به اینترنت وصل بشی و بعد از اجرای vpn پورت usb کارت رو وصل کنی، این طوری دیگه صفحه آبی IRQ نمی یاد.

aryajan2

کاربر
2008-06-15
1
0
من skystar s2 دارم با هر برنامه ای که نیل ست را سرچ می کنم فقط تا فرکانس 11300 کانالها را می اورد ولی بقیه مسیرها تمام کانالها می ایند لطفا راهنمایی کنید

behrad707

کاربر
2010-01-18
3
2
39
من skystar s2 دارم با هر برنامه ای که نیل ست را سرچ می کنم فقط تا فرکانس 11300 کانالها را می اورد ولی بقیه مسیرها تمام کانالها می ایند لطفا راهنمایی کنید

دیشتون درست تنظیمه؟؟؟ برای اینکه ببینید دیشتون تنظیم هست یا نه ببینید این فرکانس رو میگیرید یا نه!
11785 Vertical 27500 3/4-----نیل ست
از یک رسیور استفاده کنید برای این کار

dearamir

کاربر
2009-07-27
3
3
40
سرعت دانلود

سلام من یک اسکای استار یو اس بی دارم دیش را کامل تنظیم کردم بر روی nss6 فرکانس 11543 رو 65درصد دارم و میتونم دانلود کنم فقط نمیدونم چرا وقتی سرعت دانلود بالای 800kb/s میره دیسی میده و اکثر فایلها هم میسوزه و کامل نمیگیرم میخواستم بدونم آیا میشه کاری کرد که سرعت دانلود به 2mg/s رسانید بطوری که فایلی نسوزه ممنون

بالا