عزیز باز برو سراغ خازنهای تیونر مشکل از اون هست خوب چک کن پایه ها را خوب لحیم کن از خازن درجه 1 استفاده کن حتمآمشكل سيگنال در سامسونگ 9500 ci
اين دستگاه كانال شترنجي ميده و همه فركانسها رو سرچ نميكنه در ضمن خازن داخل تيونر رو همك عوض كردم پاور هم سالمه اگه كسي ميتونه كمك كنه
لطفا مدیران عزیز راهنمایی کنید رسیور سامسونگ 9500 که فقط ورتیکال سرچ میکنه باید چکار کنم که هوریزنتال هم سرچ شود من خازن رو عوض کردم ولی فرقی نکرد؟؟؟؟
دوست عزیز مشکل مربوط به ترانزیستورهای SMD اطراف ای سی LM317 است موفق باشید
سامسونگ9500 سیگنال دارد ولی کانال سرچ نمی کند تیونر هم عوض شده
مشكل سيگنال در سامسونگ 9500 ci
اين دستگاه كانال شترنجي ميده و همه فركانسها رو سرچ نميكنه در ضمن خازن داخل تيونر رو همك عوض كردم پاور هم سالمه اگه كسي ميتونه كمك كنه
با درودسلام
رسیور 9500 دارم که سیگنال آ ن قطع شده بردم تعمیر گاه گفته اند تیونر آن سوخته است از کجا می توانم تیونر را خریداری کنم یا امکان تعمیر آن است کدام وسیله داخل تیونر عوض گردد تادرست گردد
با دروددوستان
سامسونگ 9500 پس از پنج دقیقه کارکردن تصویر قطع میشه و سیگنال نداره دستگاه را که خاموش می کنم و بعد از پنج دقیقه روشن می کنم دوباره پنج دقیقه کار می کنه و باز هم سیگنال قطع میشه مشکل دستگاه از کجاست؟
با سپاس
با درود
قاب دستگاه را باز كنيد تا بيشتر خنك بشود ببينيد زمان كار اضافه ميشود؟
سيم انتن را چك كنيد زدگي يا اتصالي نداشته باشه
ايا تصوير اول خراب شطرنجي وبعد قطع ميشود؟
با یک فن تیونر را خنک کنید اگر بازهم شطرنجی وقطع سیگنال شد ایسی زیر پوشش فلزی تیونر خراب است.قاب دستگاه را باز کردم زمان کار کرد یکی -دو دقیقه بیشتر شد.سیم انتن سالم وسیم کرمان صادراتی است.تصویر اول شطرنجی و بعد قطع میشود.مشکل کجاست؟
با سپاس