asd gegar
مدیر بازنشسته
- 2006-10-04
- 725
- 2,899
باسلام یه ایکس کروز 400 پلاس روی لودینگ مانده وبدون حرکت اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام
دوست عزیز با لودر و از طریق کامپیوتر اول پلاگینش را حذف کن دستگاه بالا میاد
باسلام یه ایکس کروز 400 پلاس روی لودینگ مانده وبدون حرکت اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم
درود
رسیور k9k9 آیکلاس رو میخواستم جیتک کنم
میشه لطفا پین ها رو مشخص کنید
البته مدل دقیقشK9K9 full HD xvid هست
ممنون
دوستان سلام
من بانصب درایو Giveio EJTAG با این error مواجه میشم لطفآ دوستان راهنمایی کنید آیاباویندوز seven این مشکل دار یا اشکال چیز دیگه ی هست که ارور میده
دوستان سلام
من بانصب درایو Giveio EJTAG با این error مواجه میشم لطفآ دوستان راهنمایی کنید آیاباویندوز seven این مشکل دار یا اشکال چیز دیگه ی هست که ارور میده
سلام
دوستان برنامه برای جی تگ رسیور iclase k9k9 wifi hd میخواستم که در ویندوز 8.1 جواب بده چون اکثر برنامه ها خطا میده ممنون میشم کسی کمک کنه.(فایل فلش دارم و کابل jtag درست کردم وصل کردم برنامه نصب میشه ولی موقع اجرا و دکمه کانکت که میزنم خطا میده)
سلام
دوستان برنامه برای جی تگ رسیور iclase k9k9 wifi hd میخواستم که در ویندوز 8.1 جواب بده چون اکثر برنامه ها خطا میده ممنون میشم کسی کمک کنه.(فایل فلش دارم و کابل jtag درست کردم وصل کردم برنامه نصب میشه ولی موقع اجرا و دکمه کانکت که میزنم خطا میده)
سلام
سلام دوستان
رسیور ایاستار 2000 اسپایدر من میشه جیتک کرد یا فقط باید با پروگرامر برنامه بهش داد
عکس ها برای من باز نمیشهجیتک چیست؟
شماره 1
شماره 2
شماره 3
شماره 4
شماره 5
شماره 6
شماره 7
شماره 8
شماره 9
شماره 10
شماره 11