سلامدوستان دستگاه من x95ایراد دارد دستگاه روشن نمی شود چراغ قرمزه روشنه ولی منو دستگاه روی صفحه ظاهر نمی شود.
دو مشکل در مورد 97 تیتانیوم استارست
تعداد زیادی دستگاه اکبند هست که این دو مشکل را دارد
دستگاه مشکلی نداره فقط وقتی سیم ال ان بی وصل میشه و ولوم هم کاملن در رسیور بسته است از باند تلویزیون صدای تق تق تق یواش به صورت مرتب میاد
مشکل دو یک سری حتی وقتی سیم ال ان بی هم وصل نیست این صدا میاد
البته روی کابل اچ دی صدای تق تق خیلی کمتره
به نظر دوستان ایراد از پاور میباشد؟
ممنون
درود:s13:مرسی آقا شهرام.
:s13:
با اجازه.من سوال یکی از دوستان رو اینجا مطرح میکنم.البته دستگاه ایشون.سوپر گلدن لیزر14000هستش و به گفته ی خودشون.همون نرم افزار وسخت افزار استارست550هستش.حقیقتش.من که ازاین جورچیزا سر در نمیارم.خوب.به هر جهت ببخشید.
دستگاه ایشون.قبل از اینکه.کاملا از کاربیفته.تصویرش هرچنداز گاهی رگه دار و سیاه و سفید و تار میشد.تا اینکه دیگه روشن نشد.ایشون فیوز برد تغذیه رو که سوخته بود.چندبار عوض کرد.با این توضیح که.همیشه.فیوز جدید.دوباره میسوزه.واجازه نمیده.که دستگاه روشن بشه.یعنی برد مشگل داره؟مشگل از کجاست؟دوست من.لطفا.دوست من رو راهنمایی بفرمایید؟مرسی.
دوست عزيز شما سوآلتان را در يک قسمت ميتوانستيد بنويسيد اگر ميخواهيد تعداد نوشته هاتان را بالا ببريد يک عيب را تکرار نکنيد و در سه قسمت ذکر کنيد مطالب تکراری حذف خواهد شد - ولتاژ های پاور را اندازه بگيريد تا مشخص گردد عيب از تغذيه ميباشد يا نه - در ضمن يک بار دْتگاه را احتياطا پروگرام کنيد ميتواند عيب نرم افزاری باشدبا سلامپاور استارست 550 سوپر رو از کجا باید تهیه کرد؟آیا پاور X95 به X550 super میخوره؟
درودبا سلام
رسیور استارست 550 سوپربدون تصویر بود و
پنل جلوی آن چندتا 8 بود بعد از بررسی یکی ازدو خازن های 680 میکرو 16 ولت آن خراب بود به جای آن خازن خراب 570میکرو 16 ولت جایگزین نمودم مشکل رفع شد و دستگاه به خوبی کار می کند
آیا مشکل ایجاد می کند؟
سلام دوستان من یک پاور 550 سوپر دارم که موقعی که به برق میزنم پاور سوت میزنه و روشن نمیشه بعد از چند بار قطع و وصل کردن راه میافته و از یکی از اساتید سایت پرسیدم گفت خازن های خروجی خرابه باید عوض کنیید تو شهر من تعمیر کارها برام عوض نمیکنند یا قیمت های بسیار بالایی عوض میکنند میشه شما خازن ها رو نشون بدید تا خودم عوض کنم ممنون
و یک مشکل دیگه ای که داره اینه که وقتی حدود یک دو ساعت روشن بمونه تصویر سیاه و سفید میشه
البته با تشکر از توضيحات دوست خوبم شهرام ..سوت کشيدن در پاور بيشتر از خرابی خازن بزرگ معمولا 47 الی 100 میکروفاراد 450 ولت ميباشددرود دوست گرامیشما اول خازن های 680میکرو فاراد را با 2 تا 1000میکرو16مرغوب تعویض کنید درست زیر سیم آبی رنگ پاور مشخص هستندیک خازن 47میکرو 50 ولت هم کنار رادیاتور الومینیومی قرار داره حتما تعویض کنیدمشکل سیاه شدن تصویر هم مربوط میشود به خرابی ترانزیستورهای ریز طبقه خروجی ویدئو که در بخش قبلا کامل توضیح داده شده است