مشکلات خود را در رابطه با تعميرات پاورهاي رسيورهاي استارست در اين تاپيک مطرح کنيد

Count Offline

کاربر
2006-10-26
56
172
درود
دیودها و خازن هاذیکی یکی از روی بورد تغذیه جدا کردم و تست گرفتم مشکل نداشتند
البته هر قطعه که خارج می کردم بلا فاصله از سیم گراند و سیم 3/3 تست بازر میگرفتم بعد از اینکه باز هم بوق می زدند و مشکل برطرف نشده بود دوباره سر جایش می گذاشتم و سراغ قطعه بعدی می رفتم
اپتوکوپلر - 431 و 5m0380r هم همین کار کردم بوق اتصالی برطرف نشد
دوستان چه توصیه ای دارند.
سپاس

دوست عزیز بازری که میگید همراه با اهم هستش یا صفر؟ برد را با تینر شستشو بده بعد با برق 110 یا همون تست لامپ تست کن اگه دیدی ولتاژ مشکل داره یا اینکه اصلا نیست تو مسیرت یه قطعه اتصال کوتاهه که من در موارد زیادی نشتی دیود مسیر 3.3 داشتم که این عیب را ایجاد میکرد ولی فکر نکنم اتصال کوتاه باشه باید اهم داشته باشه

KHARAD

کاربر
2009-03-04
104
279
34
[FONT=&quot]درود بر همه بزرگواران[/FONT]
[FONT=&quot]بوق زدن سیم 3/3 با گراند در تست بازر[/FONT]
[FONT=&quot]همراه با اهم است احتمالا بخاطر مقاومت های روی برد می باشد[/FONT]
[FONT=&quot]بعد از تعویض قطعات با لامپ سری تست نمودم هیچ مشکلی نداشت و کلیه ولتاژها نرمال بود[/FONT]
[FONT=&quot] از کلیه دوستان که [/FONT][FONT=&quot]در این مدت [/FONT][FONT=&quot]مرا یاری نمودند نهایت سپاس را دارم[/FONT]

پیروز باشید

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
درود

یه مدت منم همچین مشکلی داشتم که کلا آی سی میترکید خلاصه بعدا فهمیدم آی سی ها ایراد داشتن ولی موندم چرا اول کار میکردن بعد میترکدن
جهت اطمینان آی سی ازپاور سالم بردارید تست کنید

سلام
ایسی ها کاملا عالی و جنس مرغوبی هستن50عدد هم اتفاقا از اقای زارع گرفتم تا الان همچین مشکلی نداشتن یه تعداد کمی هم ازشون مونده.
الانم یه دونه از پاور سالم تست کردم باز سوزوند!
بعد تعویض تمام ولتاژها نرمال و فیکس هستن خازنهای مسیر5و3.3 هم تعویض کردم مجدد..

Count Offline

کاربر
2006-10-26
56
172
سلام
ایسی ها کاملا عالی و جنس مرغوبی هستن50عدد هم اتفاقا از اقای زارع گرفتم تا الان همچین مشکلی نداشتن یه تعداد کمی هم ازشون مونده.
الانم یه دونه از پاور سالم تست کردم باز سوزوند!
بعد تعویض تمام ولتاژها نرمال و فیکس هستن خازنهای مسیر5و3.3 هم تعویض کردم مجدد..

دوست عزیز اگه مقدار اهم مقاومتها مشکلی ندارد دیود d1 رو عوض کن من مواردی داشتم که بعلت نشتی این دیود ای سی میترکید بعد از اطمینان از قطعات رو برد ای سی رو بذار و برد رو با تینر شستشو بده بعد تست کن به احتمال زیاد مشکلی ندارد

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
باسلام خدمت اساتید بزرگوار یکی از دوستان میگفت بجای ای سی n60 میتوان 5l0380 راجایگزین کرد اگه کسی از دوستان این آموزش را داره بیزحمت در اختیار دوستان قرار دهد چون خرابی بردهای 230 و95و97 خیلی زیاد است ممنون میشم راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
باسلام خدمت اساتید بزرگوار یکی از دوستان میگفت بجای ای سی n60 میتوان 5l0380 راجایگزین کرد اگه کسی از دوستان این آموزش را داره بیزحمت در اختیار دوستان قرار دهد چون خرابی بردهای 230 و95و97 خیلی زیاد است ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
بجای2n60شما میتونی ایسی k2129 استفاده کنی و هیچ مشکلی نداره تازه بهتر هم هست بنده از این استفاده میکنم و تا حالا برگشتی ناشی از عدم کیفیت نداشتم..

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود
این آموزش را چند وقت قبل یک کاربرعرب در فوروم عرب زبان گذاشته بود وادعا می***د که جواب میده
من شخصا تست نکردم ولی تصاویر خیلی مشخص هست
دوستان اگه خواستند تست کنند جوابش را هم بدهند در همین تاپیک
در ضمن قطعات ریز زیر برد را هم تست کنید اتصال نباشه
پاور مربوط به 4000 استارست با ولتاژهای 3.3-5-12-23-30 در ثانویه هست

پیوست‌ها

• 62.6 کیلوبایت بازدیدها: 150
  • 54.9 کیلوبایت بازدیدها: 150

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
سلام
2 تا اموزش به در خواست دوست عزیزم اقا سهیل که تو همین بخش به نظرم فعال هستند میزرام یکی در مورد پست قبلی هست و دیگری جایگزین ای سی 5l0380 متاسفانه چون وقت گذاشتن عکس را نداشتم فقط براتون توضیح میدم که بسیار راحته و
دوستانی که تعمیرکار هستند به راحتی میتوانند استفاده کنند اول در مورد پاورهایی که به شکل پاورهای 97 هستند یا هر نوع دیگری از پاورها شما میتواننید به جای ای سی پالس و فت ان از 5l0380 استفاده کنید بدین صورت که
اول باید پایه های این ای سی را بشناسید پایه اول این ایسی منفی میباشد پایه دوم ولتاژ 220 ولت اصلی ما و پایه سوم که راه اندازه و ولتاژ 12 ولت میخواهد و پایه 4 ما نوسان سازه در ضمن پایه اول تمامی ایسی ها از چپ شروع میشود خب حالا شما پاوری را که میخواهید ای سی 5l را جایگزین ان نمایید فت ان و ای سی پالس ان را از مدار خارج نموده و پاور را به برق بزنید
ولتاژهایی را که روی فت ان می ایند را با دیجیتال ولت گیری نمایید شما سه جای پایه فت را خالی دارید که
اولی منفی
دومی یا همون وسطی ولتاژ اصلی شماست
و پایه سوم شما پالسه که این پایه را ازاد میکنید و از خازن درایور ان که ولتاژ ان در حالت بی باری بین 50 تا 90 ولت میباشد را به پایه سوم اسیلاتور وصل کنید
حال میماند پایه 4 اسیلاتور
شما که ان هم به پایه 4 اپتوکوپلر وصل کنید و بدون هیچ نگرانی پاور را در جای خود قرار داده و از نتیجه کار خود لذت ببرید دقت کنید که پایه 4 اپتو کوپلر یکی از 2 پایه ای میباشد که به طرف اولیه پاور هست که پایه 3 ان منفی میباشد
حالا در مورد 5l0380 که احتمالا تعمیرکاران عزیز میدانند این ای سی کم یاب شده و در بعضی مواقع جنس انها نا مرغوب است به جای این ای سی میتوانید از str 5q0765 استفاده کنید البته این ای سی 2 نمونه داره یکی زغال عست و دیگری بدنه فلزی دارد
که بدنه فلزی ان ارزانتره حدود 1500 تومنه این ای سی 5 پایه داره پایه 5 ان را کوتاه کنید به اندازه ای که بشه یک مقاومت 1 کیلو اهمی روی ان لحیم نمود سر دیگر مقاومت را به پایه 2 ان لحیم کنید
حال ای سی 5 پایه شما 4 پایه بیشتر ندارد و دقیقا مثل 5l0380 جا بزنید فقط پایه 1 و 2 را جا به جا کنید چون پایه 1 این ایسی + بوده و پایه 2 ان منفی میباشد بنا بر این با جا به جا کردن این 2 پایه پاور شما به راحتی کار میکند اگه از ای سی بدنه فلزی استفاده کردید زمان بستن ان به خنک کننده عایق کنید چون بدنه + هست ممکنه نفر بعدی که دستگاه را چک میکند با گذاشتن دست روی ان دچار شک بشه و شما کلی بخندید مطمعن باشید که این ای سی خیلی بهتر از 5l0380 کار میکند من بیشتر از 3 ساله که از این ای سی به این شیوه استفاده میکنم و تا به حال برگشتی نداشتم امیدوارم دوستان عزیز قدر این اموزش را بدانند و در سایت های دیگه کپی نکنند باز اگر مشکلی داشتید میتوانید با ای دی من تماس بگیرید محمد دهقانی کوچیک شما

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
ممنون از اموزشتون اقای دهقانی
خیلی وقت پیش تصمیم گرفتم اموزش تصویری اماده کنم برای پاور های X95 و x97 ولی متاسفانه وقت نشد
راستی ای سی 6 پایه SMD جنس مرغوب هم تعدادی تهیه شده و بزودی در اختیار دوستان قرار میدهم

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
با سلام قبلا هم مدیر محترم سایت عکس و مطالبی در باره تغذیه مدلهای فت خور گذاشته بود که از آی سی 5L380 چهار پایه استفاده شده میتوانید جهت دیدن عکس از تغذیه و توضیحات به این آدرس مراجعه کنید http://1.irantks.biz/showthread.php?t=65152

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
با سلام قبلا هم مدیر محترم سایت عکس و مطالبی در باره تغذیه مدلهای فت خور گذاشته بود که از آی سی 5L380 چهار پایه استفاده شده میتوانید جهت دیدن عکس از تغذیه و توضیحات به این آدرس مراجعه کنید http://1.irantks.biz/showthread.php?t=65152

بله جناب اقای حیدری بنده هم دیدم اون پست و واقعا هم درست کار میکند اگه جسارتی کردم و توضیح دادم در موردش واسه این بود که دوستان بتوانند از لحاظ تئوری مطلب را یاد بگیرنند تا بتوانند از این ای سی در پاورهای دیگه حتی بعضی پاور های تلوزیونی هم استفاده کنند

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
ممنون از اموزشتون اقای دهقانی
خیلی وقت پیش تصمیم گرفتم اموزش تصویری اماده کنم برای پاور های X95 و x97 ولی متاسفانه وقت نشد
راستی ای سی 6 پایه SMD جنس مرغوب هم تعدادی تهیه شده و بزودی در اختیار دوستان قرار میدهم
سلام
ادمین جان..
نمیدونم چرا این تاپیک
http://قطعه ای کوچک (smd) پشت برد تغذیه x95 , 97 . 230 که شبیه اپتوکوپلر کوچک است
رو بدون نتیجه قفل کردن قرار بود دوستان اموزش راه اندازی اونو با شرح تصاویر بیان کنند که متاسفانه نشد. و تاپیک رو به خاموشی رفت..
خودم خیلی سعی کردم با جابجایی و نصب قطعات راه بندازم ولی نشد..
اخه فقط این ایسی6پایه نمیسوزه بلکه یه سری مقاومت SMD هم ذغال میشن و مدار کاملا اف میشه..
اگه دوستان همت کنن و با همیاری هم بشه این پاور رو با تعویض قطعات راه اندازی کنیم مطلب بسیار مهمی میتونه باشه..
ممنون

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
با سلام دوست عزیز
مقاومت های SMD که در مسیر گراند هست و با هم موازی شده و به پایه source ماسفت وصل هست که هر کدوم از انها 3.9 دهم اهم هست و همه مقاومت های موازی شده تقریبا 0/22 اهم هست که میتوانید بجای این تعداد مقاومت موازی از یک مقاومت 0/22 اهم (قرمز قرمز نقره ای)استفاده کنید و دلیل اصلی سوختن این مقومت ها خرابی ماسفتی هست که بر روی خنک کننده قرار گرفته که بهتره بجای این ماسفت از 6n60 و یا irfbc40 استفاده کنید و در 90 درصد دستگاههایی که داشتم ای سی SMD هم خراب بوده
و به دلیل مشخص نبودم شماره این ای سی چندین نمونه ای سی که حدس میزدم خودش باشه استفاده کردم که متاسفانه جواب نداد و یا جواب میداد ولی بیشتر از چند دقیقه کار نمیکرد و دوباره ماسفت و ای سی میسوخت
و تونستم تعدادی قطعه اصلی را از نمایندگی یکی از شرکت ها در دبی تهیه کنم
بجای این قطعه و ماسفت میشه از 5l0380 هم استفاده کرد ولی یک مشکل کوچکی وجود داره که در رسیور هایی که فلش خور هست و یا سری جدید رسیور های فول HD از این ای سی استفاده نشده که اگر ماسفت در تغذیه باشه میتونه جریان بیشتری را نسبت به ای سی های 5l0380 تحمل کنه و دلیل اصلی استفاده نشدن این ای سی در رسیور های فلش خود و فول اچ دی همین هست

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
بادرود

دوستان ميتونن به جاي اين سري از مقاومتهاي كه كنار هم به صورت موازي قرار گرفته اند و معمولا در اتصال ميسوزن از يك مقاومت 1 اهم يا 2.2 اهم ولي بايد توجه كرد بيشتر از اين نشود استفاده كنند.

جهت دوستان مبتدي
1 اهم = قهويي مشكي طلايي
2.2 اهم = قرمز قرمز طلايي

1-15-2013 02-37-56 صبح.jpg

آخرین ویرایش:

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
سلام
ادمین جان..
نمیدونم چرا این تاپیک
http://قطعه ای کوچک (smd) پشت برد تغذیه x95 , 97 . 230 که شبیه اپتوکوپلر کوچک است
رو بدون نتیجه قفل کردن قرار بود دوستان اموزش راه اندازی اونو با شرح تصاویر بیان کنند که متاسفانه نشد. و تاپیک رو به خاموشی رفت..
خودم خیلی سعی کردم با جابجایی و نصب قطعات راه بندازم ولی نشد..
اخه فقط این ایسی6پایه نمیسوزه بلکه یه سری مقاومت SMD هم ذغال میشن و مدار کاملا اف میشه..
اگه دوستان همت کنن و با همیاری هم بشه این پاور رو با تعویض قطعات راه اندازی کنیم مطلب بسیار مهمی میتونه باشه..
ممنون

نیازی به اون مقاومت ها نیست انها را از مدار خارج کنید واسه درک بهتر عکسشو براتون میزارم البته اگه کمی حوصله به خرج بدین خیلی شیک تر میشه ای سی را جایگزین کرد
Photo1117.gifPhoto1118.gif در ضمن به جای سلفی که من روی پایه 4 قرار دادم از یک تیکه سیم استفاده کنید

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
با تشکر از توضیحات دوستمان باید عرض کنم که استفاده از سیم بجای مقاومت در کوتاه مدت برای آزمایش خوب است اما نوسانات لحظه ای برق روی مقاومت افت میکند و این مقاومتها هر چند اهم خیلی پایینی دارند اما حالت فیوزی عمل میکنند و بهتر است از مقاومت اسفاده شود

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
سلام
2 تا اموزش به در خواست دوست عزیزم اقا سهیل که تو همین بخش به نظرم فعال هستند میزرام یکی در مورد پست قبلی هست و دیگری جایگزین ای سی 5l0380 متاسفانه چون وقت گذاشتن عکس را نداشتم فقط براتون توضیح میدم که بسیار راحته و
دوستانی که تعمیرکار هستند به راحتی میتوانند استفاده کنند اول در مورد پاورهایی که به شکل پاورهای 97 هستند یا هر نوع دیگری از پاورها شما میتواننید به جای ای سی پالس و فت ان از 5l0380 استفاده کنید بدین صورت که
اول باید پایه های این ای سی را بشناسید پایه اول این ایسی منفی میباشد پایه دوم ولتاژ 220 ولت اصلی ما و پایه سوم که راه اندازه و ولتاژ 12 ولت میخواهد و پایه 4 ما نوسان سازه در ضمن پایه اول تمامی ایسی ها از چپ شروع میشود خب حالا شما پاوری را که میخواهید ای سی 5l را جایگزین ان نمایید فت ان و ای سی پالس ان را از مدار خارج نموده و پاور را به برق بزنید
ولتاژهایی را که روی فت ان می ایند را با دیجیتال ولت گیری نمایید شما سه جای پایه فت را خالی دارید که
اولی منفی
دومی یا همون وسطی ولتاژ اصلی شماست
و پایه سوم شما پالسه که این پایه را ازاد میکنید و از خازن درایور ان که ولتاژ ان در حالت بی باری بین 50 تا 90 ولت میباشد را به پایه سوم اسیلاتور وصل کنید
حال میماند پایه 4 اسیلاتور
شما که ان هم به پایه 4 اپتوکوپلر وصل کنید و بدون هیچ نگرانی پاور را در جای خود قرار داده و از نتیجه کار خود لذت ببرید دقت کنید که پایه 4 اپتو کوپلر یکی از 2 پایه ای میباشد که به طرف اولیه پاور هست که پایه 3 ان منفی میباشد
حالا در مورد 5l0380 که احتمالا تعمیرکاران عزیز میدانند این ای سی کم یاب شده و در بعضی مواقع جنس انها نا مرغوب است به جای این ای سی میتوانید از str 5q0765 استفاده کنید البته این ای سی 2 نمونه داره یکی زغال عست و دیگری بدنه فلزی دارد
که بدنه فلزی ان ارزانتره حدود 1500 تومنه این ای سی 5 پایه داره پایه 5 ان را کوتاه کنید به اندازه ای که بشه یک مقاومت 1 کیلو اهمی روی ان لحیم نمود سر دیگر مقاومت را به پایه 2 ان لحیم کنید
حال ای سی 5 پایه شما 4 پایه بیشتر ندارد و دقیقا مثل 5l0380 جا بزنید فقط پایه 1 و 2 را جا به جا کنید چون پایه 1 این ایسی + بوده و پایه 2 ان منفی میباشد بنا بر این با جا به جا کردن این 2 پایه پاور شما به راحتی کار میکند اگه از ای سی بدنه فلزی استفاده کردید زمان بستن ان به خنک کننده عایق کنید چون بدنه + هست ممکنه نفر بعدی که دستگاه را چک میکند با گذاشتن دست روی ان دچار شک بشه و شما کلی بخندید مطمعن باشید که این ای سی خیلی بهتر از 5l0380 کار میکند من بیشتر از 3 ساله که از این ای سی به این شیوه استفاده میکنم و تا به حال برگشتی نداشتم امیدوارم دوستان عزیز قدر این اموزش را بدانند و در سایت های دیگه کپی نکنند باز اگر مشکلی داشتید میتوانید با ای دی من تماس بگیرید محمد دهقانی کوچیک شما

ممنون جواب گرفتم .خیلی بزرگواری

بالا