بادروددوست گراميبا سلام یک رسیور 1200 دارم که بعد از 30 دقیقه یا یک ساعت کار کردن یا ولتازهای پاور کاملا میخوابد یا افت شدید پیدا میکند قطعات عوض شده1-همه خازنها2-کوپلر718 -3-5l0380 وtl431
دوست گرامی اول مستر بوت بده سپس یک ورزن قدیمیسلاام
190 سوپر دارم که مرتب ریستارت میکنه؟
یکی از خازناش ترکیده بود(تغذیه) با تعویضش مشکل حل نشد؟؟
کجا رو چک کنم دوستان؟
باا سلام و تبريك سال نو به همه شما دوستان عزيز اگر محبت كنيد من شماره ايسي سه پايه روي پاور استار ست 550 را مي خواستم محبت كنيد ممنون ميشم در ضمن اين ايسي سه پايه است و در قسمت ورودي برق 220 پاور است من منتظر راهنمائي شما هستم
باسلام خدمت اساتیدمحترم .
من 2دسگاه هایتک z1دارم.که هردویک مشکل دارند.کنترلشون خوب کارنمیکنه.هروقت خواست کارمیکنه..بعضی وقت هیچی کارنمیکنه..بعضی وقت یک کلیدراچندین باربایدفشاردادتاحرکت کنه.فایل کلن وایدی ترومان هم ریختم.یه کم بهترشدولی درست نشد.نمیدونم مشکل نرم افزاری است یاسخت افزاری...
درضمن ازکنترل هم نیست چون باکنترل دیگه هم امتحان کردم..وهروقت گیرداره باکلیدخودریسیورحرکت میکنه؟خواهشادوستان اگه اطلاعاتی دارندمحبت کنند.
باتشکرفراوان..
درضمن نرم افزارورژن301روی تیونرaنصب هست وکانالهای شیرینگ همگی بازه..
رسيور 550 اولترا فقط بعضي از فركانسهاي هريزنتال سيگنال ميدهد
مثلا pmc ميگيره
تي وي پرشيا سيگنال نداره
و فركانسهاي ورتيكال كه اصلا سيگنال نميده
نرم افزارش هم تغيير دادم و ايدي ترمن هم ريختم درست نشد
ميخواستم بدونم مشكل از چيه
اگه راهنمايي كنيد
ممنون ميشوم
کسی ازدوستان نمیتونندکمک کنندky:سلام.تغذیه ریسورکدوم قطعه است؟
معمولا بایدتعمیربشه یاتعویض؟
منظورم استارست550است.
ممنون
با درود دوست گرامیبا عرض سلام و خسته نباشید یک دستگاه superd190کره ای دارم زمانی که سوکت تغذیه رو از بر داصلی جدا میکنم ولتاژ ها درست میباشند ولی هنگامیکه که سوکت وصل میشودولتاژ 3.3 به 2.2و23به32و 12 به 10و7 به6 تبدیل میشود خواهشمندم راهنمایی بفرمائید
با درود دوست گرامیکسی ازدوستان نمیتونندکمک کنندky: