مشکلات خود را در رابطه با تعميرات پاورهاي رسيورهاي استارست در اين تاپيک مطرح کنيد

emer62304

کاربر
2006-10-04
14
54
با سلام موقع روشن کردن رسیور با دکمه پشت دستگاه صدایی ایجاد و برق دستگاه قطع شد داخل دستگاه دو قطعه 5LO380R ,pc817 ترکیده بود که تعویض کردم درست نشدو فیوز 2 آمپر را که سوخته بود یکسره کردم ولی برق به دستگاه نمی رسید و هیچکدام از خروجی ها ولتاژ نداشت کلیه دیودها و مقاومت ها را هم روی مدار تست کردم ایرادی ندیدم و کلا ولتاژ در طبقه دوم وارد نمیشه لطفا راهنمایی کنید متشکرم:mad:

farshid

کاربر
2006-10-05
2
11
emer62304 گفت:
با سلام موقع روشن کردن رسیور با دکمه پشت دستگاه صدایی ایجاد و برق دستگاه قطع شد داخل دستگاه دو قطعه 5LO380R ,pc817 ترکیده بود که تعویض کردم درست نشدو فیوز 2 آمپر را که سوخته بود یکسره کردم ولی برق به دستگاه نمی رسید و هیچکدام از خروجی ها ولتاژ نداشت کلیه دیودها و مقاومت ها را هم روی مدار تست کردم ایرادی ندیدم و کلا ولتاژ در طبقه دوم وارد نمیشه لطفا راهنمایی کنید متشکرم:mad:
سلام
به احتمال زیاد خازن صافی هم مشکل پیدا کرده و یا اینکه یکی از دیودهای خروجی ولتاز مشکل دارد . باید حتما از مدار خارج نموده و تست کنید .
موفق باشید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
Ali.risiver

;) دوست عزیزم دو مقاومت در بالا برد برد کنار ایسی که عوض کردی هست یکی از این دومقاومت در اثر نوسان خراب شده آنها را عوض کن درست می شود موفق باشی

karim1454260

کاربر
2006-10-03
16
23
emer62304 گفت:
دوست عزیز بغل str یه خازن 50 ولتی هست که باید چک کنی روش ولتاژ باشه اگه نبود دو عدد مقاومت اهم بالا بصورت سری سر راهش هست اونارو چک کن بعد یه مقاومت ده اهمی هست که این ولتاژو به strمیرسونه زیاد خراب میشه بازم مشکلی بود در خدمتم

emer62304

کاربر
2006-10-04
14
54
frbmjb گفت:
منم فکر میکنم از ای سی 431 باشه قبلا خودم دوتاشو داشتم
این آیسی در طبقه دوم قرار گرفته و این طبقه اصلا ولتاژی بهش نمی رسه که تعویض این آیسی کمکی بکنه عملیات زیر انجام شده:
1-قطعات 5LO380R , PC817 عوض شده
2-بدلیل سوختن فیوز موقتا تا رفع عیب محل فیوز یکسره شده
3کلیه دیود ها داخل مدار تست و سالم هستند
4کلیه مقاومت هادر داخل مدار تست و دو مقاومت 47K و 270K در بیرون تست ودقیقا مقدارشون درسته
5-دو سر خازن صافی 300 ولت DC و تست بیرون از مدار سالم
6-آیسی 5LO380R در بیرون مدار سیم قرمز آوومتر به پایهG وسیم سیاه به پایه های دیگر راه میده و بالعکس راه نمیده البته روی تست دیود و در مدار ولتاژپایه ها چنین است
G متصل به گراند-VCC پانزده ولت-D سیصد ولت-FB صفر
7-کلیه پایه های PC صفرولت
8-کلیه پایه های آیسی 431 صفر ولت
9-کلیه پایه های ترانس در طبقه دوم صفر و در سمت طبقه اول اگر پایه دوم را زمین در نظر بگیریم با پایه اول 300 وبا پایه سوم صفر و باپایه اخر(نزدیک پی سی)300 نشون میده و در خارج مدار پایه اول به آخرودوم هم به سومدر سمت طبقه اول راه میده و در سمت طبقه دوم همه به هم راه میدهند البته هیچکدام از طرفین به هم راه نمی دهند که فکر می کنم قطعه سالم است ولی بسبت به ولتاژ ورودی آن شک دارم
اگر ولتاژ روی پایه های هر دو آیسی و پی سی را بدونم میتونم مسیر ولتاژ را تعقیب و قطعه افسانهای را پیدا کنم دوستانی که اطلاعاتی دارند بخصوص جناب گاوبندی دریغ نکنند ممنون.:(

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
دوست خازن C2 رو با یه خازن 50ولت 47 میکروفاراد تعویض کن
ولت پایه این خازن رو اندازه بگیر در صورتی که ولتی به این خازن نمیرسیدمقاومت R1 که 270کیلو اهم هست مشکل داره
و همچنین مقاومت R2 که یه مقاومت 47 کیلو اهم هست زیاد خراب میشه
مقاومت 270 و 47 بعضی وقتا طوری خراب میشوند که با اهمتر درست نشوم میده ولی موقعی که جریان ازش عبور میکنه مشکل پیدا میکنه من پیشنهاد میکنم که عوضش کنی
و اگه اینت رو چک کردی درست بود 100 در 100 مطمئن باش از ای سی هست و ای سی رو خارج کن از مدار و یه ای سی 1l0380r بجاش قرار مده
مطمئنم که اگه این مراحل رو دنبال کنی مشکلت حل میشود
من بیشتر روی خازن کوچک 47 میکرو و ای سی تاکید دارم

hamed2007

کاربر
2006-10-08
24
27
[FONT=Arial (Arabic)]
مشكل دراستارست 550 سوپر پس از آپگريد
من امروز بعد از آبگريد ديگه دستگام بوت نشد و برنامه را لود نكرد
الان روي صفحه ريسيور اعداد 888 مدام خاموش و روشن ميشن چي كار بايد بكنم
لطفا ريسان بخش استارست مرا راهنمايي كنيد.​
[/FONT]

samanh

کاربر
2006-10-08
1
6
hamed2007 گفت:
[FONT=Arial (Arabic)]
مشكل دراستارست 550 سوپر پس از آپگريد

من امروز بعد از آبگريد ديگه دستگام بوت نشد و برنامه را لود نكرد
الان روي صفحه ريسيور اعداد 888 مدام خاموش و روشن ميشن چي كار بايد بكنم
لطفا ريسان بخش استارست مرا راهنمايي كنيد.​
[/FONT]
دوست عريز با يك برنامه قديم دستگاه را چك بكن در ضمن اول بايد كارهاي ابگرد را روي كامپيوتر انجام بدي بعد دستگاه را به برق بيزن تا رسيور برنامه بگيرد مطمئن باش مشكل رسيور شما حل ميشود موفق باشيد

sozuki

عضو فعال
2006-10-04
106
377
[FONT=Arial (Arabic)]
مشكل دراستارست 550 سوپر پس از آپگريد​
[/FONT]
[FONT=Arial (Arabic)]من امروز بعد از آبگريد ديگه دستگام بوت نشد و برنامه را لود نكرد[/FONT]
[FONT=Arial (Arabic)]الان روي صفحه ريسيور اعداد 888 مدام خاموش و روشن ميشن چي كار بايد بكنم[/FONT]
[FONT=Arial (Arabic)]لطفا ريسان بخش استارست مرا راهنمايي كنيد.[/FONT]​

دوست عزیزم
اول از همه با برنامه قدیمی سعی کن اپگرید بشه
اگه برنامه نگرفت ریسور باید جیتگ بشه

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
hamed2007 دوست عزیز

همون طور که دوستان عرض کردن اول یه پچ قدیمی تر بش بده احتمالا درست میشه

اما اول لودر رو روشن کن و دکمه استارت رو بزن بعد گزینه waiting BOOB رو همزمان با زدن دوشاخه به پریز برق بزن

اگه دو سه بار انجام دادی و درست نشد باید با کابل بافردار جیتگش کنی حتما درست میشه

کابل بافردار هم اگه خواستی پیام خصوصی بده براتون می فرستم

hamed2007

کاربر
2006-10-08
24
27
پچ قديمي برام ميذاريد دانلود كنم

hamed2007 دوست عزیز

همون طور که دوستان عرض کردن اول یه پچ قدیمی تر بش بده احتمالا درست میشه

اما اول لودر رو روشن کن و دکمه استارت رو بزن بعد گزینه waiting BOOB رو همزمان با زدن دوشاخه به پریز برق بزن

اگه دو سه بار انجام دادی و درست نشد باید با کابل بافردار جیتگش کنی حتما درست میشه

کابل بافردار هم اگه خواستی پیام خصوصی بده براتون می فرستم

پچ قديمي برام ميذاريد دانلود كنم

emer62304

کاربر
2006-10-04
14
54
با تشکر از دوستان مشکل منبع تغذیه در مقاومت 10 اهمی بود که با تعویض آن رسیور راه اندازی شد و اشکال من این بود که فقط کنترل می کردم که مقاومتها عددی را به عنوان مقاومت نشون بدن ولی این عدد را با مقاومت مشخصه کنترل نمی کردم مقاومت 10 اهمی بر اثر سوختن عدد 1560 اهم را نشان میداد و مانع رسیدن ولتاژ به پایه آیسی شده بود بهر حال از دوستانی که راهنمایی کردند متشکرم

بالا