سلام
متاسفانه ایسی اس ام دی ۶پایه سوخته است.
دوستان کسی راهکاری برای تعمیراین پاورتغذیه ندارد.باتشکرمشاهده فایلپیوست 103230
سلام
مقداراهم مقاومتهای سوخته درداخل دایره که پاورتغذیه sr-x230usbاست رامیخواستم.باتشکرمشاهده فایلپیوست 103223
سلام
مقداراهم مقاومتهای سوخته درداخل دایره که پاورتغذیه sr-x230usbاست رامیخواستم.باتشکرمشاهده فایلپیوست 103223
عرض ادب و احترام پاور یک رسیور استارست (بدون مارک مشخص) دارم که ایسی تغذیه ترکیده و یک مقاومت هم سوخته که در تصویر مشخص است. شماره ایسی می خوام چون شماره ها از بین رفته و مشخصاتی شبیه ( baa1233060 - 19024 یا 18024 ) روی ای سی ان هم با ذزه بین خوندم اما احتمال اشتباه این عددها زیاد است. در ضمن مقدار مقاومت هم می خوام. و اینکه ماسفت cef02n6a هم در بازار نیست و مشابه ان می خوام. ممنون می شم اگه دوستان راهنمایی بفرمایند. عکس ها در یک pdf پیوست کردم.
عرض ادب و احترام پاور یک رسیور استارست (بدون مارک مشخص) دارم که ایسی تغذیه ترکیده و یک مقاومت هم سوخته که در تصویر مشخص است. شماره ایسی می خوام چون شماره ها از بین رفته و مشخصاتی شبیه ( baa1233060 - 19024 یا 18024 ) روی ای سی ان هم با ذزه بین خوندم اما احتمال اشتباه این عددها زیاد است. در ضمن مقدار مقاومت هم می خوام. و اینکه ماسفت cef02n6a هم در بازار نیست و مشابه ان می خوام. ممنون می شم اگه دوستان راهنمایی بفرمایند. عکس ها در یک pdf پیوست کردم.
عرض ادب و احترام .
با تشکر از استاد avazeghoo . استاد ظاهرا ای سی همون ای سیه و با مطابقت دادن شماره ها روی ای سی (که شبیه خط میخی شده) خیالم از این ای سی راحت شد. فقط اون فت روش نوشته 2n6A و صفر اخر نداره و به جاش حرف A یا یه چیزی تو همین مایه ها نوشته . این اشکالی به وجود نمی اره؟ ممنون از وقتی که گذاشتید. (مبتدی پا به سن)
عرض ادب و احترام . ضمن تشکر از استاد حافظ محمد ، امروز تصویر پاور sr-190 super دیدم بسیار شبیه این پاور است . اما سوال این جاست که ایا اگه این ای سی (5m0380) روی این برد نصب بشه ایا مشکلی در خروجی که باید ولتاژهای 3.3 و 8 و 12 و 21 ولت بده پیش نمی اد؟ استاد این ای سی ترک خورده و قسمتی از شماره ها خورده شده و دقیقا مانند کتیبه های خط میخی شده . تشکر از زحمتی که به خرج دادید. (مبتدی پا به سن)
سلام اساتبد ریسور بنده استارست 9990 هی پشت هم بوت میشد به خازن 1000 میکرو 16 ولت کمی لقی وبریدگی رو مدار داشت جاشو جوشکاری کردم ومحکم شد منتها روشن کردم دیگه اینسری کلا روشن نشد چی باید کرد
با درود يك سوال از دوستان عزيز داشتم كه مشابه ايسي تغذيه استارست 9700hd به شماره YC2604 چه ايسي ميباشد يك عكس از برد اين تغذيه قرار ميدم. مشاهده فایلپیوست 80181 مشاهده فایلپیوست 80182