با سلام
من یک پاور دارم که ای سی 6848 و ماسفت ان سوخته بود
الان که عوض کردم تمامی ولتها هست بجز 12 ولت که در حد
2-3 ولته من خازنهای مدار ودید d10 را عوض کردم مشکلش حل
نشد در ضمن یک تیک خیلی ضعیف هم داره . اگه از دوستان کسی به این عیب برخورد کرده لطفا راهنمایی کنه متشکرم
عزیز ببین آیا از ترانس خروجی شما 12 ولت را داری اگر نداشتی مشکل از ترانس و یا همان چوک شماست ولی اگر ولتاژ بود مشکلت از دیود یا مدار زیر هست.با سلام
من یک پاور دارم که ای سی 6848 و ماسفت ان سوخته بود
الان که عوض کردم تمامی ولتها هست بجز 12 ولت که در حد
2-3 ولته من خازنهای مدار ودید d10 را عوض کردم مشکلش حل
نشد در ضمن یک تیک خیلی ضعیف هم داره . اگه از دوستان کسی به این عیب برخورد کرده لطفا راهنمایی کنه متشکرم
سلام دوست عزیزبا سلام
من يک پاور مربوط به رسيور استارست Starsat - SR-X50CU Ultra دارم که تقريبا تمام قطعاتش رو چک و تعويض کردم ولي باز هم خروجي ندارم . فقط صداي تيک تيک ضعيفي موقعيکه به برق وصل ميشه داره . ( ضمنا قطعه سوخته اي توي مدار نبود ) ممکنه ايراد از ترانس چاپر (T1) باشه ؟ دوستان تا حالا همچين موردي داشتند ؟
سلام دوست عزیز
اتفاقا امروز این عیب را رفع کردم
ولی دقیقا کد دیود معیوب یادم نیست فکر کنم کد ان D12
بود این دیود ولتاژ 12 ولت را یکسو میکند .این دیود نشتی دارد
دیودهای خروجی را خارج از مدار تست کنید
یک مورد هم قبلا داشتم مربوط بود به مقاومت 470 کیلو اهم کنار ترانس چاپر در قسمت ورودی
لطفا نتیجه را اعلام کنید
با سلام
من يک پاور مربوط به رسيور استارست Starsat - SR-X50CU Ultra دارم که تقريبا تمام قطعاتش رو چک و تعويض کردم ولي باز هم خروجي ندارم . فقط صداي تيک تيک ضعيفي موقعيکه به برق وصل ميشه داره . ( ضمنا قطعه سوخته اي توي مدار نبود ) ممکنه ايراد از ترانس چاپر (T1) باشه ؟ دوستان تا حالا همچين موردي داشتند ؟
سلام دوست عزيز خازنهاي قسمت پاور را تعويض كن .موفق باشيدسلام دوستان من یک پاور 560 دارم که ولتاژ 24 ولت 30 ولت شده وبقیه ولتاژها هم بالا تر هستند ودستگاه روشن نمیشه لطفا راهنمایی کنید
سلام علي اقا لطفا جواب بدهيد .تشكرسلام لطفامقدار ديودزنر d2 روي مدار پاور 4000سوپر را بفرماييد .با تشكر
سلام علي اقا لطفا جواب بدهيد .تشكر
سلام وخسته نباشيد وباتشكر ازجوابتان . علي اقا عرض كرده ام در قسمت پاور يعني در قسمت ورودي 220 بعد از صافي هاي ديود كه روي مدار ايسي 8 پايه به شماره3842كه دركنار همين ايسي D1قرار دارد كه زنر 18 ولت وD2مابين R6,R10قرار دارد ومثبت همين ديود به پايه3842وصل شده كه شماره ويا مقدار ان قابل خواندن نيست . اميدوارم مطلب را رسانده باشم .باتشكر وارزوي سلامتي شما دوست خوبم :a12:دوست عزیز اگر امکان دارد توضیح دهید این دیود در کدام قسمت برد قرار دارد AC یا DC و بعد اینکه چه ولتاژ ی را عبور می دهد الان تغذیه 4000 ندارم که چک کنم موفق باشید
سلام وخسته نباشيد وباتشكر ازجوابتان . علي اقا عرض كرده ام در قسمت پاور يعني در قسمت ورودي 220 بعد از صافي هاي ديود كه روي مدار ايسي 8 پايه به شماره3842كه دركنار همين ايسي D1قرار دارد كه زنر 18 ولت وD2مابين R6,R10قرار دارد ومثبت همين ديود به پايه3842وصل شده كه شماره ويا مقدار ان قابل خواندن نيست . اميدوارم مطلب را رسانده باشم .باتشكر وارزوي سلامتي شما دوست خوبم :a12:
دوست عزيز ازاپتيكوپلروtl431 امكان بيشتري است .موفق باشيدسلام
یک پاور دارم که اکثر ولتاژهای اون کمتر از نصف است به نظر شما از چه قسمتهای میتونه باشه