مشکلات خود را در رابطه با تعميرات پاورهاي رسيورهاي استارست در اين تاپيک مطرح کنيد

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
ای سی8پایه پاور ایکس5 به علت سوختن فت از کار افتاده حالا این ای سی توی بازار پیدا نمی شود ایا مشابهی برای ان هست ؟ لطفا راهنماییم فرمایید شماره ان :sg6848dz1
پایین ای سی هم این شماره:bab77120642e
سلام دوست عزيز اين ايسي دربازار موجود است اگر پيدانكردي شما با قسمت فروشگاه سايت هماهنگ كنيد

mro1348

کاربر
2007-08-17
83
68
مشل اسنار ست 190 دي الترا

سلام دوست عزيز من يك رسيور استار ست 190 دي الترا دارم كه سيگنال قطع شده ايسي 317 هم عوض كردم درست نشد خروجي ها همه سالم است فقط مشكل سيگنال دارد در ضمن به تنظيم كار خانه برگشتم درست نشده يك بار هم برنامه زدم ولي باز درست نشد راهنمائي كنيد ممنون ميشم من منتظر راهنمائي شما هستم لطف كنيد سريعتر ممنون ميشم موفق باشيد

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
سلام دوست عزيز من يك رسيور استار ست 190 دي الترا دارم كه سيگنال قطع شده ايسي 317 هم عوض كردم درست نشد خروجي ها همه سالم است فقط مشكل سيگنال دارد در ضمن به تنظيم كار خانه برگشتم درست نشده يك بار هم برنامه زدم ولي باز درست نشد راهنمائي كنيد ممنون ميشم من منتظر راهنمائي شما هستم لطف كنيد سريعتر ممنون ميشم موفق باشيد
سلام دوست عزيز با كارهايي كه شما كرديد يا smd بقل lm مشگل دارد ويا خود تيونر .تا نظر استاد عزيز علي اقا چه باشد

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز در این مورد عیب مشکل بیشتر مربوط به خود تیونر می باشد در صورتی که ولتاژهای خروجی تیونر مشکل داشته باشد عیب از ترانزیستورهای smd یا lm317 می باشد شما زمانی که سیم ال انبی را وصل می کنید ولتاژهای خروجی را اندازه گیری کنید اگر افت داشت اعلام کنید در غیر این صورت تیونر یا تغذیه مشکل دارد موفق باشید

mro1348

کاربر
2007-08-17
83
68
سوال از علي اقا

سلام علي اقا در موردا در مورد استار ست 190 كه سيگنال نداشت من سيم ال ان بي را وصل كردم همه خروجيها را دارد به نظر شما مشكل چيست در ضمن يك استار تراك 2005 هم است كه سيم ال ان بي به هم در گير شده و خاموش شده بود من ديود فركانسي را تعويض كردم ايسي tip42 هم عوض كردم يك ترانزيستور مثبت هم جلو ايسي بود كه تعويض كردم حالا پاور را كه از بورد جدا ميكني همه خروجي ها را دارد ولي وقتي پاور را به بورد وصل ميكني همه خروجي ها قطع ميشود در اين مورد هم راهنمائي كني ممنون ميشم من منتظر راهنمائي شما دوست عزيز هستم موفق باشيد

hossin_assadi

کاربر
2007-02-13
137
284
سلام دوست عزيز اين ايسي دربازار موجود است اگر پيدانكردي شما با قسمت فروشگاه سايت هماهنگ كنيد

می تونی برای خرید این ای سی به این سایت مراجعه کنی در صورت موجود نبودن در این سایت با من در تماس باش
www.elcshop.org

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام علي اقا در موردا در مورد استار ست 190 كه سيگنال نداشت من سيم ال ان بي را وصل كردم همه خروجيها را دارد به نظر شما مشكل چيست در ضمن يك استار تراك 2005 هم است كه سيم ال ان بي به هم در گير شده و خاموش شده بود من ديود فركانسي را تعويض كردم ايسي tip42 هم عوض كردم يك ترانزيستور مثبت هم جلو ايسي بود كه تعويض كردم حالا پاور را كه از بورد جدا ميكني همه خروجي ها را دارد ولي وقتي پاور را به بورد وصل ميكني همه خروجي ها قطع ميشود در اين مورد هم راهنمائي كني ممنون ميشم من منتظر راهنمائي شما دوست عزيز هستم موفق باشيد

دوست عزیز مشکل استارست 190 به احتمال زیاد مربوط به تیونر ابتدا تیونر را تعویض اگر مشکل حل نشد عیب فط از cpu که معمولا در این مورد 1 فرکانس جهت راه اندازی تیونر از پایه 80 ای سی پردازنده وارد تیونر می شود در صورت عدم عملکرد این فرکانس هم سیگنال و هم کیفیت سیگنال 0% است که با استفاده از نرم افزارهای چینی مسیر این فرکانس تعویض می شود واحتمال دارد مشکل سیگنال برطرف شود
در مورد استارتراک روی برد اصلی اتصال دارید که به احتمال زیاد تیونر اتصال منفی تیونر از برد خارج کنید موفق باشید

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
من یک مشکل در تغذیه رسیور panorama مدل ER-9600دارم و انجمن خاصی برای ان نیافتم اما بخش استارست فعال است و سریع به جواب میرسم
به علت اتصالی فیور سوخته بود که بعد ار تعویض پنل دستگاه ناقص میاید و من تمام خارنهای تغذیه رو به جر خارن برگه 400 ولتی رو تعویض کردم و الان فرقی نکرده وصدای تق تق از ترانس چاپلر ان بگوش میرسد فیش سوکت ولتاز رو ار مدار نیر قطع کردم اما باز هم ترانس صدا دارد و خازنی را که در عکس مشخص کردم نیر ترکید لطفا در صورت تجربه با این مشکل راهنمایی ام کنید ممنونمhttp://www.2shared.com/file/3237778/c96acea8/power.html

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
من یک مشکل در تغذیه رسیور panorama مدل ER-9600دارم و انجمن خاصی برای ان نیافتم اما بخش استارست فعال است و سریع به جواب میرسم
به علت اتصالی فیور سوخته بود که بعد ار تعویض پنل دستگاه ناقص میاید و من تمام خارنهای تغذیه رو به جر خارن برگه 400 ولتی رو تعویض کردم و الان فرقی نکرده وصدای تق تق از ترانس چاپلر ان بگوش میرسد فیش سوکت ولتاز رو ار مدار نیر قطع کردم اما باز هم ترانس صدا دارد و خازنی را که در عکس مشخص کردم نیر ترکید لطفا در صورت تجربه با این مشکل راهنمایی ام کنید ممنونمhttp://www.2shared.com/file/3237778/c96acea8/power.html

یعنی هیچ کس در این چند روز حتی نظری هم نداشت !!!!!
ممنون از توجه تان

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
شما در بخشها تلوزیونها ایرانی سوالتون را مطرح فرمایید

جناب اسدی عزیز مشکل من تغذیه رسیور است چطوری در بخش تلویریونها مطرح کنم لطفا به دو تایپیک قبل توجه کنید توضیح دادم و شاید هم منظور شما برای تغذیه به طور کلی است

hamid_seta

کاربر
2007-08-24
12
25
با سلام

دوست گرامی شما در ابتدا دیودهای بعد از چاپر رو تست کنید و اگر سالم بودند اوپتکوبلر وای سی LM431 رو هم چک کنیدواگر براتون مقدوره با یه تغذیه سالم چک کنیید .
موفق باشید

hamid_seta

کاربر
2007-08-24
12
25
سلام
یک پاور 550 دارم که هیچ ولتی خروجی نداره اتو کوپلر و 431 هم عوض کردم درست نشد لطفا راهنمای کنید

دوست گرامی

اکثر پاورها تقریبا شبیه هم هستن دوست من شما سعی کنین اول ای سی قسمت پاور یعنی قبل از چاپر رو تعویز کن اگه نشد دیودها رو هم چک کن چون من خرابی دیود در تغذیه رسیور زیاد دیدم که باعث خابوندن ولتاژ میشه LM431 ,اوبتکوبلر خیلی خیلی کم خراب میشه.

موفق باشید

بالا