مشکلات خود را در مورد بازی های کامپیوتری فقط در این تاپیک مطرح کنید

abbasg4

کاربر
2009-03-27
5
2
42
سلام در ضمن توی یکی از مراحل بازی gta iv هم مشکل دارم اونم جایی هستش که وارد کافه یا مشروب فروشی میشی و بعدش از شما میخواد که سوار مترو بشی و بری پیش 2 نفر که پهلو ماشین وایسادن من به اونجا میرم اون 2 نفر رو میکشم ماشین رو هم به کار واش میبرم بعد از کارواش ماشین رو میبرم به جایی که با علامت زرد نشون داده شده ولی وقتی به محل مشخص شده میرسم دیگه نمیدونم باید چیکار بکنم لطفا یکی دقیقا این مرحله رو واسم توضیح بده ممنون میشم

derakhshan

کاربر
2007-09-11
1
1
سلام خدمت تمام دوستان
من دنبال يك بازي هستم كه 8 سال پيش بازي كردم اسم بازي رو نميدونم اما مر حله ي اول اون اينتور بود كه بايد شب كه ميشد ميرفتي پيش يك آبشار و ماه كه كامل شد چنتا سنگ مي انداختي راه آبشارو ميبستي و ميرفتي داخل آبشار و وارد يك قصر ميشدي دوستان كمك كنيد اگر كسي اين بازي رو داره هر قيمتي كه بگه خريدارم ممنون

ushuaia

کاربر
2009-05-02
7
9
45
سلام .استاد دوست من بازی ایول 5 را تمام کرده است من سیو تمام مراحل بازی را از او گرفتم و من بازی را در روی ویندوز سیون سیستم خودم نصب کردم حال می خواهم با سیوی که دارم مثلا به مرحله 12 بروم در بازی ..این سیو را در کجا در ویندوز سون ذخیره کنم و تنظیمات ان چگونه است ......

hossein1358

مدیر بازنشسته
2010-01-10
752
1,733
45
سلام من بعد از نصب بازی Call Of Duty4 وقتی که میخوام اجراش کنم تصویر سیاه میشه و بازی اجرا نمیشه ؟ چکار کنم؟

shabgarde_tanha282

کاربر
2011-05-02
1
2
یه گیم به نام SBK08 super bike خریدم که بعد از نصبش خودش directxاش را نصب میکنه ولی موقع اجرا خطای Launcher Dialog DLL که به متن Failed to intialize DirectX را میده لطفاً راهنمایی کنید. اگه میشه سریع تر راهنمایی کید

m_84729279

کاربر
2009-01-18
2
0
بازی جدید Brink

سلام بر تمامی دوستان و مدیران گرام خسته نباشید من با نصب این بازی مشکل دارم بازی رو کامل نصب میکنم ولی برای اجرای بازی بعد از چک کردن سیستم و فایل ها به OPEN GL 3.1 گیر میده ... خاطر نشان میکنم که کارگ گرافیک من Geforc Nvidia 9800 Gt هستش . و ورژن OpenGl گرافیک من 2.1 هستش ... من در هیچ سایتی حل مشکلم رو پیدا نکردم ... راستی ین بازی روی کارت گرافیک Ati دوستم جواب داده که از کارت گرافیک من ضعیف تره ... ممنون میشم که راهنماییم کنید .... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kianosh14

کاربر افتخاری
2011-05-02
686
2,802
دوستان اگر میخواهید جواب کامل بگیرید متن کامل اخطار را بنویسید تا دوستان بتونند کمک کنند

mikhak_a

کاربر
2009-03-25
70
191
37
کمک در مورد انلاین بازی کردن کانتر 1.8

سلام

اقا میدونید چجوری میشه بازی کانتر رو 2 نفری انلاین بازی کنی از طریق adsl ؟اصلا میشه اینجوری
بازیش کرد؟

بالا