مشکلات و مسائل مربوط به rshare را در این تایپیک مطرح کنید

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
با سلام: خواهشمندم مراحل استفاده از rshare را (با شکل) توضیح دهید.در ضمن آیا به خود رسیور هم باید برنامه داد.(رسیور آی کلاس9696 ).

از شما نهایت تشکر رادارم

با سلام

اول اینکه سعی شود از پچ های جدید و استاندارد استفاده شود
مرحله دوم قرار دادن رسیور در حالت twin
اتصال کابل RS232 وتعیین پورت
برای استفاده از برنامه Rshare نیاز به یکی از برنامه های اجرایی java داری که من پیشنهاد می کنم jre6 واسه اجرا برنامه استفاده کنی
بعد از آن برنامه اتصال به اینترنت و برنامه رو باز کرده و سرور جدید و فعال رو به برنامه کپی و پورت اتصال کابل RS232 را تعیین و بعد از آن connect را زده و منتظر می شوید که برنامه به حالت سبز در بیاید بعد به کانال کارتی مورد نظر رفته ونهایت لذت رو می برید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Ali_sat88

کاربر
2010-05-08
48
109
33
سلام.دوستان جاوا رو که میخوام دانلود کنم اینارو میده...
SP Secure Mirror (US) - x64 - JRE 7 [EXE]

SP Secure Mirror (RO) - x64 - JRE 7 [EXE]

SP Secure Mirror (US) - x86 - JRE 6 [EXE]

SP Secure Mirror (RO) - x86 - JRE 6 [EXE]

SP Secure Mirror (US) - x64 - JRE 6 [EXE]

SP Secure Mirror (RO) - x64 - JRE 6 [EXE]

SP Secure Mirror (US) - IA64 - JRE 6 [EXE]

SP Secure Mirror (RO) - IA64 - JRE 6 [EXE]

contentspacer.gif

Softpedia Mirror (US) - x86 - JRE 7 [EXE]

Softpedia Mirror (RO) - x86 - JRE 7 [EXE]

کدومو دانلود کنم.ویندوز ایکس پی سرویس پک3

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517

با سلام
دوست عزیز فایل اصلی jre6 می باشد
ظاهر قضیه این است که ظاهرا این صفحه دانلود مال ویندوز x86,x64 بیتی هستش ولی sp3 بیتی32
هست شما از لینک زیر برای دانلود استفاده کن

http://dl3.ferfereh.ir/files/Develop...ereh.ir%20.zip

pass:www.ferfereh.ir
user_online.gif

:eek:k:

آخرین ویرایش:

fallen

کاربر
2009-05-06
1
1
42
سلام لطفا آموزش و پلاگین این برنامه را برای استفاده در کارت رسیور هم نشان دهید.

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
پاسخ

با درود
دوست عزيز radin_88 آيا رسيور را روي گزينه twin قرار داده ايد ، از سالم بودن كابل و پورت خود اطمينان داريد، و شما قصد باز كردن كدام كانال را داريد؟

آخرین ویرایش:

senjed225

کاربر
2011-04-04
5
9
درود.کسی تونسته با کارت dvb و این برنامه کانلهای کد شده رو باز کنه؟ما که موفق نشدیم. تمام این برنامه ها رو هم امتحان کردیم Rshare,Obox.Hadu.Abox
اگر کسی موفق شده مارو هم راهنمایی کنه.

radin_88

کاربر
2010-01-15
96
188
با درود
دوست عزيز radin_88 آيا رسيور را روي گزينه twin قرار داده ايد ، از سالم بودن كابل و پورت خود اطمينان داريد، و شما قصد باز كردن كدام كانال را داريد؟

سلام
رسیور رو روی گزینه twin گذاشتم . کابل و پورت هم تست کردم همه سالم هستند ولی کانالی باز نمیکنه .
الجزیره ها

radin_88

کاربر
2010-01-15
96
188
سلام
رسیور رو روی گزینه twin گذاشتم . کابل و پورت هم تست کردم همه سالم هستند ولی کانالی باز نمیکنه

masoud45

کاربر
2008-11-13
15
58
سلام
رسیور رو روی گزینه twin گذاشتم . کابل و پورت هم تست کردم همه سالم هستند ولی کانالی باز نمیکنه
الان سرور louisfigo.no-ip.biz=5588 فعال است اگر مراحل را درست انجام داده باشي و مهمتر از همه برنامه Java runtime روي كامپيوترت نصب كرده باشي ميتواني روي كانالهاي الجزيره اسپورت 1تا9هاتبرد تست كني .

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با سلام.
کسی از دوستان اطلاع داره که هم اکنون شرینگrshare برقرار هست یا نه؟؟؟
من امروز عصر برای یک بار موفق شدم پکیج سیفرا روی هاتبرد باز کنم ولی یک ساعت بعدش قطع شد که شد وتا الان هم وصل نشده.بقیه پکیجها رو فرصت نشد تست کنم اخه تازه سیستم رو راه انداختم.جالب اینه که موقعی که کانالها رو باز کرد قسمتtotal rec نرم افزار client 2.4 عدد0 رو نشون میداد والان هم همش 0 هست.و روبروش کدها رو هم نشون نمیده.سرور هم سبز هست.نمیدونم شرینگ قطع هست یا مشکل از بقیه موارد هست.لطفا راهنمایی کنید.مرسی

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام.
کسی از دوستان اطلاع داره که هم اکنون شرینگrshare برقرار هست یا نه؟؟؟
من امروز عصر برای یک بار موفق شدم پکیج سیفرا روی هاتبرد باز کنم ولی یک ساعت بعدش قطع شد که شد وتا الان هم وصل نشده.بقیه پکیجها رو فرصت نشد تست کنم اخه تازه سیستم رو راه انداختم.جالب اینه که موقعی که کانالها رو باز کرد قسمتtotal rec نرم افزار client 2.4 عدد0 رو نشون میداد والان هم همش 0 هست.و روبروش کدها رو هم نشون نمیده.سرور هم سبز هست.نمیدونم شرینگ قطع هست یا مشکل از بقیه موارد هست.لطفا راهنمایی کنید.مرسی

دوست عزیز فعال بودن یا نبودنش بستگی به سرور شمل دارد

سرور این برنامه معمولا 12 تا 24 ساعت بیشتر فعال نمیماند و بعد از آن باید سرور جدید پیدا کنید .

برنامه OBOX از Rshare بهتر هست و بصورت فول کانالها را باز میکند حتی اسکای ایتالیا ( اسکای با فریز )

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
دوست عزیز فعال بودن یا نبودنش بستگی به سرور شمل دارد سرور این برنامه معمولا 12 تا 24 ساعت بیشتر فعال نمیماند و بعد از آن باید سرور جدید پیدا کنید . برنامه OBOX از Rshare بهتر هست و بصورت فول کانالها را باز میکند حتی اسکای ایتالیا ( اسکای با فریز )
سلام ومتشکرم که سریع پاسخ دادید. ولی ما الان تاپیکی نداریم که سرورهای جدید رو تو اون دوستان اپلود کنند.از کجا گیر بیارم.و به نظرتون الان بهترین شرینگ رایگان کدوم یکی هست؟؟؟مرسی

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام دوستان کسی هست جوابم رو بده؟؟؟ الان مدتی هست که تو بخش obox سرور جدیدی اعلام نشده.آیا امیدی هست که سرور جدید هم بیاد؟؟از کجا گیر بیارم؟؟؟ آیا شرینگی رایگانی هم هست که سرورشون برای چند روز کار بده یا همشون یک روزه هستند؟؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدید.خیلی متشکرم

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
سلام دوستان کسی هست جوابم رو بده؟؟؟ الان مدتی هست که تو بخش obox سرور جدیدی اعلام نشده.آیا امیدی هست که سرور جدید هم بیاد؟؟از کجا گیر بیارم؟؟؟ آیا شرینگی رایگانی هم هست که سرورشون برای چند روز کار بده یا همشون یک روزه هستند؟؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدید.خیلی متشکرم
با درود
دوست عزيز اين سرورها به طور ناگهان آمدند و خيلي زود هم از ساپورت سرورها خارج شدند ، اين سرورها از كشور ليبي ساپورت ميشدند كه با شروع جنگ ليبي سرورها قطع و هنوز خبري از سايتهاي پشتيباني كننده نيست. مطمعن باشيد اگه از سرورها خبري شود قرار خواهيم داد.

بالا