مشکلات- پرسش وپاسخ شما در ارتباط با رسیور تیتانیوم فقط در اين تاپيك

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

majidfx

کاربر
2006-10-21
37
7
مشکل 100 درصد کابل شماست من این مشکل را داشتم برطرف شد کابل گیلسون ببند. البته از ال هم می تونه باشه .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: papasdh

papasdh

کاربر
2008-05-29
1
0
باسلام
درسیم آنتن خروجی ازرسیوربرق وجودندارددلیل آن چه چیزی میتواندباشد. باتشکر

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
باسلام
درسیم آنتن خروجی ازرسیوربرق وجودندارددلیل آن چه چیزی میتواندباشد. باتشکر
دوست عزیز ابتدا رسیور تنظیم کارخانه کنید اگر مشکل برطرف نشد عیب مربوط به سخت افزار که معمولا عیب مربوط به تغذیه رسیور موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: papasdh

lovehossin

کاربر
2008-08-21
2
0
در مورد این مشخصات که تیتانیوم 10000 دارد توضیح دهید

1-ساپورتSATCODX(یعنی چی وچگونه می شود این کار را انجام داد)
2-امكان انداختن تصوير لوگو با فشار دادن 2 بار دكمه PAUSE
3-ساپورت شيرينگ از طريق كوپلر اكسترنال و دانگل و سيستم NEWCS ECM(یعنی چی وچگونه می شود این کار را انجام داد)
4-ساپورت شيرينگ از طريق كامپيوتر و درگاه rs232 و سيستم NEWCS ECM(یعنی چی وچگونه می شود این کار را انجام داد)
5-ساپورت اكسترنال XCRYPTE(یعنی چی وچگونه می شود این کار را انجام داد)
6-قابيلت ديدن يك تصوير و ضبط تصوير دوم pip (چگونه می شود این کار را انجام داد)
7-چه نوع هارد ی را می توان به این رسیور وصل کرد. به کدام قسمت. وچگونه
8-هنگم سرچ کانالها فرق سرچ دکمه آبی با دکمه زرد در کنترل در چیست
9-وقتی دکمه pause رادوبار فشار می دهیم صفحه ای با سه گزینه باز می شود جهت save چه چیز را و کجا سیو می کند

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
در مورد این مشخصات که تیتانیوم 10000 دارد توضیح دهید

1-ساپورتSATCODX(یعنی چی وچگونه می شود این کار را انجام داد)
2-امكان انداختن تصوير لوگو با فشار دادن 2 بار دكمه PAUSE
3-ساپورت شيرينگ از طريق كوپلر اكسترنال و دانگل و سيستم NEWCS ECM(یعنی چی وچگونه می شود این کار را انجام داد)
4-ساپورت شيرينگ از طريق كامپيوتر و درگاه rs232 و سيستم NEWCS ECM(یعنی چی وچگونه می شود این کار را انجام داد)
5-ساپورت اكسترنال XCRYPTE(یعنی چی وچگونه می شود این کار را انجام داد)
6-قابيلت ديدن يك تصوير و ضبط تصوير دوم pip (چگونه می شود این کار را انجام داد)
7-چه نوع هارد ی را می توان به این رسیور وصل کرد. به کدام قسمت. وچگونه
8-هنگم سرچ کانالها فرق سرچ دکمه آبی با دکمه زرد در کنترل در چیست
9-وقتی دکمه pause رادوبار فشار می دهیم صفحه ای با سه گزینه باز می شود جهت save چه چیز را و کجا سیو می کند
جواب سوالات به ترتیب

1-امکان انتخاب عکس برای 3 قسمت وجود دارد با زدن دو بار دکمه پاز کادری باز می شود با 3 گزینه startup اگر انتخاب کنید عکس هنگام روشن کردن رسیور نمایش داده می شود منو انتخاب کنید عکس پشت زمینه منو و در قسمت رادیو هنگام انتخاب کانالهای رادیو نمایش داده می شود

2-ساپورت sat codex مربوط به اپدیت فرکانس ها که توسط کامپیوتر انجام می شود

3-این ساپورت توسط ست لایت انجام می شود و بزودی آموزش در بخش می گذارم

4-ساپورت این سیستم توسط اینترنت انجام می شود

5 -هارد اکسترنال و از طریق usb وصل می شود

6-دکمه زرد سرچ نتورک انجام می دهد و آبی سرچ معمولی

7- عکس را از تصاویر دریافتی روی فلش ذخیره می کند

lovehossin

کاربر
2008-08-21
2
0
1ساپورت sat codex مربوط به اپدیت فرکانس ها که توسط کامپیوتر انجام می شود(لطفا توضیح وآموزش دهیددر کدام قسمت وچگونه می توان این کار را انجام داد وکلا به چه درد می خورد)
2-این ساپورت توسط ست لایت انجام می شود و بزودی آموزش در بخش می گذارم(اصلا ست لایت چی هست وآموزش ان را بگذارید)
3-ساپورت شيرينگ از طريق كامپيوتر و درگاه rs232 و سيستم NEWCS ECM(من adsl128دارم بدرد این کار می خوره لطفا آموزش اون رو بنویسید)
4-دکمه زرد سرچ نتورک انجام می دهد و آبی سرچ معمولی(سر چ نتورک چی هست)

hno

کاربر
2008-03-13
5
8
سلام
من می خواهم تیتانیوم 10000 رو توی اصفهان تهیه کنم. اگه کسی از دوستان می تونه برام تهیه کنه ، به ایمیل من به آدرس hno2005@gmail.com یه پیام بزنه

با تشکر

ali_36

کاربر
2007-10-19
36
52
با سلام رسیور تیتانیوم 10000 روی چراغ قرمز مونده تمام ولتها درسته
اشکال از کجا میتونه باشه؟
فلش هم پروگرام کردم اما درست نشد
خیلی عجله دارم از دوستان خواهش دارم جواب بدهند
با سپاس

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ritzdvb

shahrooz3

کاربر
2008-04-12
15
14
با سلام خدمت مدير محترم بخش ببخشيد رسيور من تصوير لوگو رو عوض نمي كنه تمام روشها رو امتحان كردم ولي باز تصوير لوگو رو عوض نمي كنه لطفا راهنمايي كنيد.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام خدمت مدير محترم بخش ببخشيد رسيور من تصوير لوگو رو عوض نمي كنه تمام روشها رو امتحان كردم ولي باز تصوير لوگو رو عوض نمي كنه لطفا راهنمايي كنيد.
سلام

نرم افزار قدیمی را بریز که برگرده ولی با نصب کردن ورژن قدیمی تر 2.95 شاید مشکلت حل بشه در ضمن میتونی یک بار هم پچ رو disable کنی (F1+000) و تعویض لوگو رو انجام بدی شاید جواب بده

اگر نشد از این ورژن جدید استفاده کن مشکل شما حل خواهد شد
موفق باشید

پیوست‌ها

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: shahrooz3

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان :

اینم فایل کلین فلش برای این مدل برای رفع مشکلات در رسیور .

این فابل رو هم مانند پچ باید بریزیم

پیوست‌ها

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
نحوه انداختن تصوير لوگو در مدل 10000
توسط 3 روش زير ميتوانيد تصوير دلخواه لوگو خود را بياندازيد.

1-دو بار فشار دادن دكمه pause هنگام مشاهده تصوير

2-گذاشتن تصوير در usb , و رفتن به قسمت مشاهده تصوير JPEG
بعد اط مشاهده تصوير دكمه F1 را از ريموت كنترل بزنيد.

3- انتقال توسط لودر ( لودر 1.07 در حال اماده شدن )

mehdi2471

کاربر
2009-05-18
1
0
46
[FONT=&quot]آقا كمك! من يه مشكل دارم خفن! تازه يه ريسيور تيتانيوم 10000 تايگر مشكي خريدم با ال ان بي پريميوم2 . چند روز پيش با يه ديش 90 سانتي نصبش كردم[/FONT]. [FONT=&quot]يه مشكل خيلي عجيب دارم. وقتي[/FONT] LNB Voltage [FONT=&quot]رو روي 13 ولت مي ذارم مي تونم يه سري فركانس رو سرچ كنم و بقيه سيگنال ندارن. به همين دليل نمي تونم يه سري كانال ها رو ببينم! بعد وقتي مي ذارمش روي 18 ولت ، فركانس هايي كه روي 13ولت سيگنال نمي دادن حالا با بالاترين شكل ممكن سيگنال مي دن و اونايي كه قبلا سيگنال مي دادن(تو حالت 13ولت) حالا اصلا سيگنال نمي دن[/FONT]. [FONT=&quot]وقتي هم روي حالت 13[/FONT]V/18V [FONT=&quot]مي ذارم يه تعداد خيلي كم از كانال ها سيگنال دارند. حدود 14 يا 15 كانال[/FONT].
[FONT=&quot]يعني من بايد براي ديدن يه سري كانال ها ولتاژ ال ان بي رو 13 بذارم و براي ديدن يك سري ديگه بايد 18 بذارم[/FONT].
[FONT=&quot]اين كار اصلا منتطقي نيست! ضمنا من آخرين پچ ريسيور رو هم ريختم ولي همونجوريه[/FONT]!
[FONT=&quot]تو رو خدا كمك كنين. اگر كسي مي دونه چيكار مي شه كرد جواب بده! ممنونم[/FONT]!

ali353535

کاربر
2009-06-18
7
13
سلام بر دوستان محترم درسایت خوب irsatدوستان من تیتانیوم 10000مشکی دارم برنامه دراگون xبهش زدم الاآن که برگشتم برنامه تیتانیوم بهش می زنم فقط ورژن3 به پایین را بدون هیچ مشکلی میگیرد ورژن های بالاتر را میگیرد ودر لودر هم می نویسد پروگرام با موفقیت انجام شد ولی روی پانل دستگاه شماره ورژن را می نویسد ووارد لیست کانالها نمی شود فایل فلش هم بهش زدم ولی بازهم مشکلم حل نشد لطفا" کمکم کنید باتشکر

hamed007

کاربر
2008-08-20
8
7
سلام
لطفا طریقه ضبط فیلم را آموزش دهید که بد جوری گیرم 10000 tiger 6
ممنون از همه عزیزان

siasat

کاربر
2009-06-25
1
0
47
سلام دوستان لطفا به من کمک کنید من هر کاری میکنم وای 4 را به دستگاه متصل کنم کانالها باز نمیشه لطفا بفرمائید من جه برنامه ای روی دستگاه بریزم که کانالها باز شه تیتانیوم مدل تایگر می باشد برنامه v3 20 رو هم ریختم اما باز نشد کمک کنید از جه برنامه ای استفاده کنم ممنون از شما

micro

کاربر
2007-01-01
38
13
سلام . دوستانی که نسبت به راه اندازی ریسیور9800 تیتانیوم که بعد از پروگرام خواموش شده است فقط ledهای سبزو قرمز ان روشن است

micro

کاربر
2007-01-01
38
13
سلام . دوستانی که نسبت به راه اندازی ریسیور9800 تیتانیوم که بعد از پروگرام خواموش شده است فقط ledهای سبزو قرمز ان روشن است

omd123

کاربر
2009-08-10
1
0
43
سلام چرا یکی به این سوالات جواب نمیده مشکل خیلی هاست من که دیگه وقتی میبینم کسی جواب نمیده سوال نمی پرسم

M B S

مدیر بازنشسته
2009-06-25
121
566
سلام خسته نباشید من دستگام تیتانیوم 10000 هستش و از پچ ورژن 3.34 استفاده کردم حالا من میخوام دستگاهم به دارگون تبدیل کنم ولی به دستگاه هر فایلی میدم قبول نمیکنه ارور e011 میده ممنون میشم اگه واقعا کمکم کنید مرسی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gool2010
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا