مشکلات- پرسش وپاسخ شما در ارتباط با رسیور تیتانیوم فقط در اين تاپيك

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
دوست عزیز دیگر در پیغام خصوصی جواب نمی دهم .

میخواستم ببینم آیاورژن جدید3.88 برای رسیورهایی که از ورژن 3 به بالا مشکل داشتند حتما باید از طریق لودر آپگرید شود (چون در حال حاضر به کابل دسترسی ندارم)و اگر با فلشم میشه آیا با کابل مزیتی دارد.....

جواب شما .

با فلش نمیشه فقط با کابل چون این دامپ هست فقط از طرق بوت و کابل اپدیت میشه چون این نرم افزار با ابزار خاصی باز شده و دوباره بسته شده دامپ با خود رسیور گرفته میشود تا به رسیور اسیب نزند

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
آيا نرم افزاري هست كه بشه فايل هاي تصويري يا پسوند هاي ديگه رو به ts تبديل كرد تا بتونيم در رسيور تيتانيوم 10000 پخش كنيم ؟
اگه هست ميشه برام بزارين/
تشكر

توسط نرم افزار هاي زير ميتوانيد فايلهاي ضبط شده را مشاهده كنيد .
Media Player Classic
Nero Vision
KmPlayer
Total Video Converter
GOM Player

در صورت نياز ميتوانيد از هارد ديسك هاي يو اس بي اكسترنال ( حتما بايد plag & play باشد) نيز ميتوانيد استفاده كنيد .براي استفاده بايد با اخرين نرم افزار بايد اپگريد شده باشد .

با اخرين نرم افزار قابليت شناختن درايو ها مثل c, d,e و فولدر ها مهيا شده است .

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
ضبط و مشاهده فایلهای تصويري و پخش موزيك براي مدل 10000

سلام

دوستان گل طغرل2002
جهت مشاهده فایلهای تصويري و پخش موزيك

به منو بروید>menu-usb control>usb menu
در قسمت music می توانید فایلهای mp3 بر روی فلش را اجراء کنید.
در قسمت picture برای نمایش عکسها و قسمت movie جهت فایلهای تصویری
می باشد .
در قسمت picture با استفاده از دکمه آبی loop را فعال کنید عکسها به صورت
slide show نمایش داده می شود.

با استفاده از دکمه زرد tools از امکانات تغییر نام فایل-حذف فایل و اطلاعات فایل
استفاده نمائید.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
نحوه ضبط كردن كانال

جهت ضبط برنامه دکمه RECORD را بر روی ریموت کنترل بزنید.این پیام ظاهر میشود:

RECORD CURRENT CHANNEL?
YES را انتخاب کنید. رسیور شروع به ضبط برنامه می کند.
برای پایان ضبط از دکمه STOP استفاده کنید.

در صورتي كه ميخواهيد كانال فعلي را مشاهده و كانال ديگري را در همان فركانس ضبط كنيد گزينه NO را انتخاب كنيد و ليستي براي شما ظاهر ميشود كه ميتوانيد كانال مربوطه را از ان ليست انتخاب كنيد .

فایل های ضبط شده را می توانید در این قسمت مشاهده کنید:
MENU-USB CONTROL >USB MENU-STREAM

در صورت وصل فلش با استفاده از دکمه pasue میتوانید از امکان time.shift
برای ضبط برنامه استفاده کنید.برای پایان از دکمه stop استفاده نمائید.

فایلها با پسوند GTS ذخیره میشود.
توجه كنيد كه اين پسوند مخصوص رسيورهايي است كه ار سي پي يو CONEXANT استفاده ميكنند و شما فايل ذخيره شده را هم ميتوانيد بر روي ان رسيورها ببينيد .

باتو

Banned
2010-10-26
22
44
سلام خسته نباشید.رسیورتیتانیوم10000 من چن هفته ای است با داشتن سیگنال مناسب برای تنظیم دچارفریززیاد درتعدادزیادی ازکانالها شده.وقتی یه رسیوردیگه به سیم ماهواره وصل کردم تمامی کانالهای فریزداردررسیوردیگه بدون فریزشدن ازیه نصاب پرسیدم گفت تیونردستگاهت ضعیف شده .آیادرسته اگردرسته راه حل چیست؟ خواهشن سریع جواب بدید؟ممنون

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام خسته نباشید.رسیورتیتانیوم10000 من چن هفته ای است با داشتن سیگنال مناسب برای تنظیم دچارفریززیاد درتعدادزیادی ازکانالها شده.وقتی یه رسیوردیگه به سیم ماهواره وصل کردم تمامی کانالهای فریزداردررسیوردیگه بدون فریزشدن ازیه نصاب پرسیدم گفت تیونردستگاهت ضعیف شده .آیادرسته اگردرسته راه حل چیست؟ خواهشن سریع جواب بدید؟ممنون

سلام عزیز ساعت 8:30 دقیقه صبح تست کن اگر مشکلی نداشتی از تینور نیست عزیز .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: باتو

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
ازساعت 8تا9 صبح امتحان کردم درست نشد؟راه حل چیه آیا میشه تیونرخرید؟

سلام دوست عزيزيكبار طبق اموزش زير خوب عمل كن اگر نشد دستگاه خودت را به يك تعمير كار حرفه ايي نشان بده
برنامه ها و آموزش جهت رفع مشکل کسانی که از بوت 1.28 اشتباه استفاده کرده اند...

دستگاه شما باید یک مرتبه برنامه clear flash reseiver titanium .bin بهش بوسیله لودر منتقل کنید .بدین ترتیب: رسیور در حالی که کلید پاور جلو دستگاه را گرفته اید به برق متصل کنید زمانی که گزینه boot ظاهر شد در پنل دستگاه پس از 5ثانیه کلید را رها کنید (پس از رها کردن دکمه پاور گزینه بوت ثابت خواهد ماند.)در این حالت برنامه را استارت کنید .(وقت زیادی میگیره تقریباً 10 دقیقه) با لودر .پس از اتمام انتقال این برنامه رسیور روشن میشود منو هم دارد(با ورژن 2.28 )ولی چراغهای جلو دستگاه خیر.شما در این مرحله می بایستی بوت 1.21 را (یه فایل کم حجمی هست در حدود 65)بوسیله یو اس بی(حتماً با یو اس بی) به رسیور منتقل کنید .چراغها بر میگردد.هر برنامه ای که خواستید میتوانید به رسیور خود بدهید . تا 3.83 بعد از 3.83 بوت 1.28 منتقل شود.

پیوست‌ها

باتو

Banned
2010-10-26
22
44
سلام دوستان .من چندروزقبل سیم ماهواره رابه دوقسمت تقسیم کردم وبه دورسیورزدم که هردورسیورفریززیاد داشت .رسیوراصلی من تیتانیوم10000 بود .ازان به بعدرسیورتیتانیوم من دچارفریز زیاد شده .همچنین روی کانالها باید5تا10 ثانیه صبرکنم تا کانال بیادحتی بعضی وقتها اصلا نمیاد.مشکل چیست ؟لطفا کمک کنید.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان .من چندروزقبل سیم ماهواره رابه دوقسمت تقسیم کردم وبه دورسیورزدم که هردورسیورفریززیاد داشت .رسیوراصلی من تیتانیوم10000 بود .ازان به بعدرسیورتیتانیوم من دچارفریز زیاد شده .همچنین روی کانالها باید5تا10 ثانیه صبرکنم تا کانال بیادحتی بعضی وقتها اصلا نمیاد.مشکل چیست ؟لطفا کمک کنید.

سلام عزیز یکبار ریست فاکتوری کن بعد تنظیمات سویچ خودت را چک کن وبعد از یک سویچ دیگر استفاده کن شاید اگر سویچ داری نیم سوز شده موفق باشی ..

باتو

Banned
2010-10-26
22
44
سلام عزیز یکبار ریست فاکتوری کن بعد تنظیمات سویچ خودت را چک کن وبعد از یک سویچ دیگر استفاده کن شاید اگر سویچ داری نیم سوز شده موفق باشی ..
ضمن تبریک سال نوبه شمادوست عزیزوتشکربابت جواب .آیامنظورازریست فاکتوری همان به تنظیمات کارخانه هست؟

t.n.t

کاربر
2009-09-08
42
70
سلام آقاطغرل رسیورتیتانیوم1000 من باآخرین برنامه ای که 3.74 هست آپدیت شده.به قسمت برنامه های جدیددرسایت مراجعه کردم متاسفانه هیچکدام ازپست ها جای دانلود نداره اگه ممکنه درهمین پست آخرین نرم افزارراقراردهید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام آقاطغرل رسیورتیتانیوم1000 من باآخرین برنامه ای که 3.74 هست آپدیت شده.به قسمت برنامه های جدیددرسایت مراجعه کردم متاسفانه هیچکدام ازپست ها جای دانلود نداره اگه ممکنه درهمین پست آخرین نرم افزارراقراردهید

سلام عزیز الان ورژن 388امده شما خیلی عقبی عزیز در ضمن نحوه بوت وریختن در ورژنهای جدید فرق کرده که در تاپیک خود پچ اموزش گذاشته شده موفق باشی .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: t.n.t

SaMaN IRSAT

کاربر
2011-03-23
11
9
مديريت عزيز
لطفا نحوه انتقال بوت 1.28 را كامل شرح دهيد و با احتمال ريختن اين بوت و بالا نيامدن ريسيور هم توضيح دهيد ممنونم ؟
چون من قبلا يك بار پچ 3.83 رو ريختم و بعد بوت 1.28 رو ريختم همه مراحل را هم با usb انجام دادم ولي ريسيورم بالا نيامود و مجبور شدم كلين كنم و مجدد بوت 1.21 رو دوباره بريزم الان هم پچ روي دستگاهم 3.83 با بوت 2.21 هست

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
مديريت عزيز
لطفا نحوه انتقال بوت 1.28 را كامل شرح دهيد و با احتمال ريختن اين بوت و بالا نيامدن ريسيور هم توضيح دهيد ممنونم ؟
چون من قبلا يك بار پچ 3.83 رو ريختم و بعد بوت 1.28 رو ريختم همه مراحل را هم با usb انجام دادم ولي ريسيورم بالا نيامود و مجبور شدم كلين كنم و مجدد بوت 1.21 رو دوباره بريزم الان هم پچ روي دستگاهم 3.83 با بوت 2.21 هست

سلام عزیز ببینید شما اول پج 3.83 را به رسیور منتقل کنید سپس بوت لودر 1.28 و آخر کار هم پج 3.93 را به رسیور بزنید اگر اشتباه نرم افزار زده اید فایل کلین را بزنید و مراحلی را که گفتم انجام بدهید پج جدید را از لینک زیر دریافت کنید
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=48513

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا