مشکلات- پرسش وپاسخ شما در ارتباط با رسیور تیتانیوم فقط در اين تاپيك

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

DESPERADO

مدیر بازنشسته
2006-10-10
2,157
1,745
مشکلات شما در ارتباط با رسیور تیتانیوم
دراین بخش مشکلات خود را در خصوص این نوع رسیور مطرح نمائید.سعی می شود در اولین فرصت پاسخ داده شود:)

لطفا از زدن پستهای بی خودی جلوگیری کنید در صورت زدن پستهای بیخود یا تکراری پست حذف میگردد :(

آخرین ویرایش توسط مدیر:

reyhaneh

کاربر
2007-07-01
1
0
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
اگه ممکنه لطف کنید بگید که آیا برای ریسیور تیتانیوم مدل 9800 برنامه جدید جهت آبگرد کردن هست یا نه ؟ اگر اومده لطفا برای دانلود بذارید اگر هم که نه یه جواب به من بدید که با چه برنامه ای میتونم کانالهای مولتیویجن واکشن را در این رسیور باز کنم ؟ ممنون میشم کمکم کنید
قربان شما ریحانه

matrix

مدیر بازنشسته
2006-10-03
347
2,662
این هم آخرین نرم افزار تیتانیوم مدل 9800 به تاریخ 02.07.2007 معادل 11 تیرماه 1386

amad

کاربر
2007-06-07
2
0
با سلام خدمت برو بچه هاي ايران تك ريسيور تيتانيوم با برفك رنگي ولي صدا داريم ومنو باز ميشود لطفا راهنماي كنيد

titanium2007

کاربر
2007-07-29
6
2
titanium2007

:ُّـرمز مادر تیتانیوم 9000چیه یکی لطف کنه بگه مرسی؟:}:

ljfd

کاربر
2007-08-03
2
2
باسلام کمک درخوسوس تیتانیوم 9800 لیست هیچ ماهوارهی بعداز ابدیت نمیاره بیزهمت کمک کونید استاد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: M B S

titanium2007

کاربر
2007-07-29
6
2
رسیور را برنامه جدید می دم ولی بعضی از کانال ها که قبلا باز می شد حالا باز نمیشه چطور این کانال ها را باز کنم مثل polsat و چند کانال دیگر ؟؟؟؟؟؟؟ :}:

کمکم کنید لطفا زود ممنون:ُّـ

• Like

ljfd

کاربر
2007-08-03
2
2
استاد بیزهمت کمک کنید من تیتانیوم 9800 دارم بعداز ابدیت کردن لیست ماهواره ندارد کمکفوری-ljfd

• Like

jamo

کاربر
2007-05-21
1
1
polsatha قطع شدن چطور میشه باز کرد 9800در

• Like

kfathi55

کاربر
2007-12-11
1
2
با سلام چطور میشه پسوورد وارد شده به سیستم را که هز یادمون رفته غیر فعال نمود

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام چطور میشه پسوورد وارد شده به سیستم را که هز یادمون رفته غیر فعال نمود

دوست عزیز اگر منظور شما رسیور است با پروگرام مجدد پسورد پاک می شود ویا با داشتن مسترکد می توانید پسورد را تغییر و یا پاک کنید موفق باشید

fabregas

کاربر
2008-01-02
1
0
سافتکم

باسلام

من یک سافتکم برای 9900میخواستم چه جدید یا قدیمی

باتشکر:(

javad_ja

کاربر
2007-05-07
1
0
باسلام وخسته نباشيد علت شناسايي نكردن كارت پرنو 4كاناله روي مدل 9900 چيه؟با توجه به اينكه قبلا شناسايي ميكردو كانالها باز ميشدودر ضمن مشكل از كارت هم نيست وروي ريسيور starsat x50 جواب ميده اگه كسي راه حلي براي رفع اين مشكل بلده بگه با تشكر.

am 60

کاربر
2006-10-02
6
0
باسلام خدمت مدیران بخش تیتانیم دستگاه مدل 9900 کنترل ازکارافتاده وبا کلیدهای پنل هم تغییرنمیکندوروی قدرت وکیفیت سیگنال صفراست
دستگاه برنامه جدیدوقدیم قبول میکندولی مشکلش رفع نمیشود میخواستم بپرسم باکابل جیتک اینترفس بافردارکه ازنوع اماده است وبا ان استارست را جیتک میکردیم میتوان تیتانیوم رافلش کرد وبه جای فایل استارست ازفایل فلش تیتانیوم استفاده کرد؟با توجه به اینکه پینهای10تایی داخل شاسی تیتانیوم میباشد؟لطفا اگربرنامه دیگری دارد توضیح دهیداشکال ازچیست؟من دستگاه پرگرامرندارم ایا راه دیگری دارد؟علی اقا::ُّـ

آخرین ویرایش:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
در اين قسمت مثل اينكه فقط سئوال ميكنن از جواب خيري نيست
من هم سئوالي داشتم اما بعلت نديدن جواب لزوم ندانستم مطرح كنم

ofogh103

کاربر
2007-05-24
11
3
سلام
من یک تیتانیوم 9700 دارم می خواستم بدونم کارت خوان ان چه کارتی را می خواند
در ضمن من یک کارت دارم که کانال های رید لایت مکزیک و رید لایت ایتالیا را باز می کند
اما در 9700 هیچ کانالی را باز نمی کند
ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید

am 60

کاربر
2006-10-02
6
0
در اين قسمت مثل اينكه فقط سئوال ميكنن از جواب خيري نيست
من هم سئوالي داشتم اما بعلت نديدن جواب لزوم ندانستم مطرح كنم

باتشکروکسب اجازه ازدوستان عزیز
دوستان عزیزلازم دانستم جواب این مشکل راخودم بدهم دراین مدل تیتانیوم 9900که مشکل کارنکردن کنترل وکلیدهای جلودستگاه وامدن یک لحظه منوفهرست سپس سیاه شدن ومحوشدن کامل ان را به دنبال داشت فقط کارکترهای پنل LCDروشن بودوکیفیت سیگنال وقدرت صفربودوجلوی اسم کانال حروفهای نامفهوم می امدبعدراسترسیاه کامل میشددیگرهیچ
رفع اشکال به این گونه بود:این دستگاه برنامه اصلی کارخانه ای قبول میکردولی عیب ان برطرف نمیشد دستگاه همانند مدل خودش راپیداکنیدان رادرحالت روشن بگذاریدبازدن دکمهMENUازروی کنترل گزینه نصب راانتخاب یا OKکنید پیغام رمزراواردکنیدمیدهد. سپس رمز4عددی دستگاهتان راواردکنیدازگزینه های مربوط به نصب> گزینه ارسال داده ها راانتخاب وOKکنیدسه زیرمجموعه میاید:
1- ارسال کانالها
2-ارسال نرم افزارها
3-ارسال همه گزینه سوم> ارسال همه را انتخاب میکنیم فیش کابلRS232همان کابل ابگرید را به فیش RS232دستگاه سالم که روشن است زده سردیگرش رابهRS232 دستگاه خراب که کلیداصلی پشت ان بایدحتما خاموش باشدو ازلحاظ اسم ومدل یکی باشدبزنیددستگاه سالم راکه گزینه ارسال همه راانتخاب کردید>روی ان OKکنیدحالاکلیددستگاه خراب راازپشت روشن کنیداگرسیمهای کابل خروجی تصویردستگاه سالم به تلویزیون روشن وصل باشد فرایندارسال داده ها را درصفحه تلویزیون مشاهده خواهیدکرداین تبادل اطلاعات ازروی پنل LCDهردودستگاه نیزقابل مشاهده است صبرکنیدتا نوارارسال دادهها تااخرپرشودبه چیزی دست نزنیدتا پیغام ENDروی پنلLCD دستگاه خراب ظا هرگرددسپس کلیدپشت دستگاه راخاموش کنیدفیش RS232راازیکدیگرجداکنیدکاربه پایان رسیده شما توانسته ایدکلیه اطلاعات نظیرلیست کانلها ورژن نرم افزاروسخت افزاروفرکانسها فیوریتها سافتکمها فایل هگزها اسامی ماهوارههاوکانالها اطلاعات منوسرویس مخفی وقفلها وغیره....رابا این روش به دستگاه بدهیدالبته این روش به ابگریددستگاه به دستگاه شبیه است ودرمقایسه با ان باید خدمت دوستان عرض کنم روش دستگاه به دستگاه که اولی روشن باشدودومی که میخواهیم ابگریدشودکلیدپشتش خاموش کابل وصل شودکلیدپشت روشن روی این عیب جواب ندادو انتقا ل اطلاعات صورت نپذیرفت که من ازروی فهرست انجام دادم که دستگاه کاملا مشکلش برطرف شدالبته میدانیم اگرتغذیه یا ایسی فلش وایسی ایپرام یاحافظه ورم یا هرقطعه سخت افزاری درهردستگاهی خراب باشد امکان برنامه ریزی محدودیا غیرممکن میشودعیب فوق رامیتوان عیب نرم افزاری نامیدکه با بارگذاری ایسی فلش وایپرام ورم برطرف شد باتشکر

majidfx

کاربر
2006-10-21
37
7
تیتانیوم 9900 را 2 روز استفاده می کنم و بعد 2 روز روشن می کنم میبینم که انگار ریست فکتوری شده و فقط کانالهاش پاک نمیشه و منو از فارسی به انگلیسی تبدیل میشه و تمام تنظیمات به حالت کارخونه ای می ره و وقتی دارم برنامه نگاه می کنم رسیور هر 2 روز بعضی اوقات یهسره ریست می کنه و روی رسیور بوت می نویسه و روی صفحه تلویزیون تیتانیوم می نویسه و بعد 4 تا 5 بار ریست دوباره کار می کنه تا 2 روز بعد این مشکل عجیب از کجاست؟؟

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
تیتانیوم 9900 را 2 روز استفاده می کنم و بعد 2 روز روشن می کنم میبینم که انگار ریست فکتوری شده و فقط کانالهاش پاک نمیشه و منو از فارسی به انگلیسی تبدیل میشه و تمام تنظیمات به حالت کارخونه ای می ره و وقتی دارم برنامه نگاه می کنم رسیور هر 2 روز بعضی اوقات یهسره ریست می کنه و روی رسیور بوت می نویسه و روی صفحه تلویزیون تیتانیوم می نویسه و بعد 4 تا 5 بار ریست دوباره کار می کنه تا 2 روز بعد این مشکل عجیب از کجاست؟؟

دوست عزیز ابتدا از جدیرترین نرم افزار این مدل استفاده کنید زیرا ورژن های قبل این مشکل را دارند اما در ورژن جدید مشکلات ریست برطرف شده اگر مشکل همچنان ادامه داشت از پچ کارخانه ای استفاده کنید البته احتمال دارد مشکل از سخت افزار باشد موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا