در اين قسمت مثل اينكه فقط سئوال ميكنن از جواب خيري نيست
من هم سئوالي داشتم اما بعلت نديدن جواب لزوم ندانستم مطرح كنم
باتشکروکسب اجازه ازدوستان عزیز
دوستان عزیزلازم دانستم جواب این مشکل راخودم بدهم دراین مدل تیتانیوم 9900که مشکل کارنکردن کنترل وکلیدهای جلودستگاه وامدن یک لحظه منوفهرست سپس سیاه شدن ومحوشدن کامل ان را به دنبال داشت فقط کارکترهای پنل LCDروشن بودوکیفیت سیگنال وقدرت صفربودوجلوی اسم کانال حروفهای نامفهوم می امدبعدراسترسیاه کامل میشددیگرهیچ
رفع اشکال به این گونه بود:این دستگاه برنامه اصلی کارخانه ای قبول میکردولی عیب ان برطرف نمیشد دستگاه همانند مدل خودش راپیداکنیدان رادرحالت روشن بگذاریدبازدن دکمهMENUازروی کنترل گزینه نصب راانتخاب یا OKکنید پیغام رمزراواردکنیدمیدهد. سپس رمز4عددی دستگاهتان راواردکنیدازگزینه های مربوط به نصب> گزینه ارسال داده ها راانتخاب وOKکنیدسه زیرمجموعه میاید:
1- ارسال کانالها
2-ارسال نرم افزارها
3-ارسال همه گزینه سوم> ارسال همه را انتخاب میکنیم فیش کابلRS232همان کابل ابگرید را به فیش RS232دستگاه سالم که روشن است زده سردیگرش رابهRS232 دستگاه خراب که کلیداصلی پشت ان بایدحتما خاموش باشدو ازلحاظ اسم ومدل یکی باشدبزنیددستگاه سالم راکه گزینه ارسال همه راانتخاب کردید>روی ان OKکنیدحالاکلیددستگاه خراب راازپشت روشن کنیداگرسیمهای کابل خروجی تصویردستگاه سالم به تلویزیون روشن وصل باشد فرایندارسال داده ها را درصفحه تلویزیون مشاهده خواهیدکرداین تبادل اطلاعات ازروی پنل LCDهردودستگاه نیزقابل مشاهده است صبرکنیدتا نوارارسال دادهها تااخرپرشودبه چیزی دست نزنیدتا پیغام ENDروی پنلLCD دستگاه خراب ظا هرگرددسپس کلیدپشت دستگاه راخاموش کنیدفیش RS232راازیکدیگرجداکنیدکاربه پایان رسیده شما توانسته ایدکلیه اطلاعات نظیرلیست کانلها ورژن نرم افزاروسخت افزاروفرکانسها فیوریتها سافتکمها فایل هگزها اسامی ماهوارههاوکانالها اطلاعات منوسرویس مخفی وقفلها وغیره....رابا این روش به دستگاه بدهیدالبته این روش به ابگریددستگاه به دستگاه شبیه است ودرمقایسه با ان باید خدمت دوستان عرض کنم روش دستگاه به دستگاه که اولی روشن باشدودومی که میخواهیم ابگریدشودکلیدپشتش خاموش کابل وصل شودکلیدپشت روشن روی این عیب جواب ندادو انتقا ل اطلاعات صورت نپذیرفت که من ازروی فهرست انجام دادم که دستگاه کاملا مشکلش برطرف شدالبته میدانیم اگرتغذیه یا ایسی فلش وایسی ایپرام یاحافظه ورم یا هرقطعه سخت افزاری درهردستگاهی خراب باشد امکان برنامه ریزی محدودیا غیرممکن میشودعیب فوق رامیتوان عیب نرم افزاری نامیدکه با بارگذاری ایسی فلش وایپرام ورم برطرف شد باتشکر