مشکل با فایلهای ضبط شده رسیور 400hd

lovesick

کاربر
2006-10-03
79
227
43
1- کانالهای استانی با دو زبان صوتی و تصویری روی منبع ذخیره ضبط میشن و هنگام تبدیل کردن فایلهای ضبط شده به فرمت های دیگه مثل mpg هیچ صدایی همراه تصویر تبدیل نمیشه.

2- هنگام ضبط کانالهای HD روی هارد اکسترنال رسیور گیر میکنه و کانال رو به درستی ضبط نمیکنه مرتبا" تصویر از یه صحنه به صحنه دیگه میپره.

ممنون میشم یه راه حلی برای این مشکلات ارائه بدین.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
1- کانالهای استانی با دو زبان صوتی و تصویری روی منبع ذخیره ضبط میشن و هنگام تبدیل کردن فایلهای ضبط شده به فرمت های دیگه مثل mpg هیچ صدایی همراه تصویر تبدیل نمیشه.

2- هنگام ضبط کانالهای HD روی هارد اکسترنال رسیور گیر میکنه و کانال رو به درستی ضبط نمیکنه مرتبا" تصویر از یه صحنه به صحنه دیگه میپره.

ممنون میشم یه راه حلی برای این مشکلات ارائه بدین.
درود
شما با هر صدایی که میشنوید کانال ذخیره میشود وهنگام تبدیل هم مورد فقط به نرم افزار کنورتور خودتون بستگی دارد من با توتال کانورتور فایل های ذخیره شده این دستگاه را به امپگ تبدیل کردم مشکلی نبوده فقط اگر می خواهید روی ایکلاس نگاه کنید صدا را اتو قرار ندهید و mp2 در نر م افزار دستی لحاظ کنید.
هارد خودتان را هم یکبار با خود رسیور فرمت کنید سیستم fat32

lovesick

کاربر
2006-10-03
79
227
43
درود
شما با هر صدایی که میشنوید کانال ذخیره میشود

ممنون از پاسخ شما.
این که میگم با هر دو زبان ذخیره میشه امتحان کردم. شما فایل ضبط شده رو با jet audio اجرا کنین. توی منو قابلیت تغییر صدا رو داره.

بالا