مشکل با قسمت network ایکس کروز 400

arash558

کاربر
2009-09-20
39
118
34
با درود
یک رسیور ایکس کروز 400 هست که بنده با مودم خودم به راحتی cccam راه اندازی کردم
الان با یک مودم وایرس که کابل شبکه ها میخوره به مشکل برخوردم به این صورت که توضیح میدم
وقتی مودم به رسیور وصل میکنم در قسمت Network چندتا از ip ها 0.0.0.0 مثل ip mask اینا وقتی به کامپیوتر هم وصل میکنم داخل اینترنت نمیرفت بعدش از پشتبانی پرسیدیم این ip ها را به بنده دادند و دستی در کامپیوتر وارد کردم و مشکل کامپیوتر حل شد
ولی الان همون ip ها رو میخوام در رسیور تعریف کنم ولی وقتی روی 0.0.0.0 میرم میپره میره گزینه اخر و اجازه Edit نمیده الان چطوری میتونم اینا رو ویرایش کنم ؟
اخرین برنامه هم منتقل کردم.

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با درود
یک رسیور ایکس کروز 400 هست که بنده با مودم خودم به راحتی cccam راه اندازی کردم
الان با یک مودم وایرس که کابل شبکه ها میخوره به مشکل برخوردم به این صورت که توضیح میدم
وقتی مودم به رسیور وصل میکنم در قسمت Network چندتا از ip ها 0.0.0.0 مثل ip mask اینا وقتی به کامپیوتر هم وصل میکنم داخل اینترنت نمیرفت بعدش از پشتبانی پرسیدیم این ip ها را به بنده دادند و دستی در کامپیوتر وارد کردم و مشکل کامپیوتر حل شد
ولی الان همون ip ها رو میخوام در رسیور تعریف کنم ولی وقتی روی 0.0.0.0 میرم میپره میره گزینه اخر و اجازه Edit نمیده الان چطوری میتونم اینا رو ویرایش کنم ؟
اخرین برنامه هم منتقل کردم.

درود شما اول از هر چیز به کانکت شدن مودم به رسیور اطمینان داشته باشید برای این کار باید در قسمت connection type گزینه wifi قرار دهید و بعد از این کار دکمه آبی کنترل را فشار بده تا مودم و ایرلس همدیگر را بشناسند و بعد از شناسایی ok کنید اگر تمام موارد را درست وارد کنی در قسمت پایین ip را مشاهده میکنی اگر درست وارد نکنید ارور مشاهده خواهید کرد

arash558

کاربر
2009-09-20
39
118
34
دوست عزیز در مودم وایرلس شما باید
dhcp , nat فعال باشد و فایروال مودم خاموش باشد

درود شما اول از هر چیز به کانکت شدن مودم به رسیور اطمینان داشته باشید برای این کار باید در قسمت connection type گزینه wifi قرار دهید و بعد از این کار دکمه آبی کنترل را فشار بده تا مودم و ایرلس همدیگر را بشناسند و بعد از شناسایی ok کنید اگر تمام موارد را درست وارد کنی در قسمت پایین ip را مشاهده میکنی اگر درست وارد نکنید ارور مشاهده خواهید کرد

درود
من میخوام از طریق کابل شبکه وصل کنم.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

بهتره دستگاه را فکتوری ریست کنید
از سالم بودن کابل مطمئن شوید
اگر مودم شما کانفیک باشد و سرویس dhcp nat روی مودم شما فعال باشد و سرویس دهنده ساپورت کند بدون هیچ مشکلی و تنظیم خواستی کانکت میشوید
اگر در قسمت تنظیم مودم مشکلی هست در قسمت کامپیوتر و شبکه مطرح کنید

milad_vafai2000

مدیر بازنشسته
2007-04-08
239
396
سلام دوستان خوبم منم با دستگام یه مشکل بزرگ دارم اولین باری که مودمو به دستگاه وصل کردم خیلی راحت کانکت شد و من هم از طریق نت آپدیتش کردم اما به سرم زد که پلاگییناشو پاک کنم وقتی پاک کردم دستگاه چند باری هنگ کرد اما پاک شد الان که میخوام دوباره دانلود کنم صفحه رو برام میاره وقتی میزنم برای دانلود instal fil میده و دانلود نمیشه وقتی هم برای دانلود نرم افزار میزنم اروز 404 میده بهم لطفا کمکم کنید

Mashkar

کاربر
2011-03-10
65
185
دوستان اصلاپلاگین ازخود دستگاه که به انترنت وصل باشد دانلود میشود....لطفا به چه نحوه وچه کاری باید انجام شود......راهنمایی کنید ...باتشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان خوبم منم با دستگام یه مشکل بزرگ دارم اولین باری که مودمو به دستگاه وصل کردم خیلی راحت کانکت شد و من هم از طریق نت آپدیتش کردم اما به سرم زد که پلاگییناشو پاک کنم وقتی پاک کردم دستگاه چند باری هنگ کرد اما پاک شد الان که میخوام دوباره دانلود کنم صفحه رو برام میاره وقتی میزنم برای دانلود instal fil میده و دانلود نمیشه وقتی هم برای دانلود نرم افزار میزنم اروز 404 میده بهم لطفا کمکم کنید

دوستان اصلاپلاگین ازخود دستگاه که به انترنت وصل باشد دانلود میشود....لطفا به چه نحوه وچه کاری باید انجام شود......راهنمایی کنید ...باتشکر

درود
چندین بار گفتیم دستگاهی که داره مرتب کار میکنه بیخودی باهش درگیر نشوید کی گوش کرد؟
اتفاقا یکی از مشتری ها هم بیکار شده بود قاب دستگاه را باز کرده دیده پردازنده رسیور400کروزرش داغ میکنه بسرش زده اونی که هست را برداره بزرگتر جاش بزاره انقدر فشاراورده بود که خنک کننده با نصف ایسی کنده شده بود!
اورد برای تعمیر گفتم پدرجان خدا بیامرزه این دیگه درست نمیشه از این اکتشافها نکن!
شما پلاگینی که خودت نصب میکنی می دونی چه ورزنی هست احتمالا اکانت سی سی کم داشته باشید باید کانفیگش کنی بعد نصب شود.
حالا هم بهتره اخرین پلاگین کامل شرکتی را از بخش دریافت کتید واگر اکانت سی سی کم استفاده میکنید اون را هم طبق توضیحات داخل پلاگین قرار بدهید وبعد پوشه پلاگین را به فلش مموری منتقل کنید.
اگر از کانالهایتان بک اپ ندارید طبق اموزش در بخش کروزر یک بک اپ بگیرید بعد رسیور را به حالت کارخانه ای ریکاوری کنید وفلش مموری را به دستگاه بزنید وقتی پلاگین را شناخت ابتدا دکمه سبز کنترل را بزنید تا یوزر دیتا رسیور را پاک کند.
ریست شد وبالا امد روی پلاگین که در فلش هست دکمه قرمز کنترل را بزنید تا منتقل بشود صبر کنید تا نصب شده ودستگاه بوت بشود بعدش هم کانالها را برگردونید تا دستگاه اماده استفاده بشود.

بالا