مشکل با 206 تیپ 6

محمد ق

کاربر
2009-01-30
1
0
سلام. من یه 206 تیپ 6 دارم که مدتیه باهاش مشکل دارم. بعضی اوقات که ماشین رو روشن می کنم دور موتور به شدت پایین میاد و لرزش موتور به حدی میرسه که انگار میخواد منفجر بشه. همزمان چراغ انژکتور هم روشن میشه. ماشین سه کار میکنه و نفس نداره. تا بحال به چندین تعمیرگاه مراجعه کردم ولی هیچ کدوم با عیب یابی کامپیوتری نتونستن بفهمن عیبش چیه چون چند تا خطای مختلف با هم میده. کوئل دوبل رو عوض کردم ولی فایده ای نداشت.
حالا بهم میگن باید تمام قطعاتی رو که امکان میدیم مشکل داره یکی یکی عوض کنیم تا بفهمیم عیب از کجاست. می خواستم ببینم کسی هست که در این مورد بتونه منو راهنمایی کنه.
موقع استارت زدن 10 ثانیه صبر میکنم ، از بنزین سوپر استفاده میکنم ، انژکتور را شستشو کردم ، شمع ها را تعویض کردم ، شتاب و قدرت ماشین در حال حرکت کم میشود ، یک بار که این حالت پیش آمد ماشین خاموش شد و تعمیرکار امداد خودرو ایران نتوانست آن را روشن کند در نهایت با جرثقیل ماشین را به نمایندگی مجاز بردیم تا 3 روز علت را نفهمیدن بعد گفتن خفه کرده بوده و دیاگ هم زدن گفتن هیچ مشکلی ندارد ولی باز این مشکل برایم پیش آمده.

hamid602

کاربر
2006-12-08
4
5
دوست عزیز سنسورموقعیت میل لنگ روباز کن و یه شستشو بده یکی از دلایلش می تونه این باشه

rezadoost

کاربر
2009-06-21
5
12
سلام. من یه 206 تیپ 6 دارم که مدتیه باهاش مشکل دارم. بعضی اوقات که ماشین رو روشن می کنم دور موتور به شدت پایین میاد و لرزش موتور به حدی میرسه که انگار میخواد منفجر بشه. همزمان چراغ انژکتور هم روشن میشه. ماشین سه کار میکنه و نفس نداره. تا بحال به چندین تعمیرگاه مراجعه کردم ولی هیچ کدوم با عیب یابی کامپیوتری نتونستن بفهمن عیبش چیه چون چند تا خطای مختلف با هم میده. کوئل دوبل رو عوض کردم ولی فایده ای نداشت.
حالا بهم میگن باید تمام قطعاتی رو که امکان میدیم مشکل داره یکی یکی عوض کنیم تا بفهمیم عیب از کجاست. می خواستم ببینم کسی هست که در این مورد بتونه منو راهنمایی کنه.
موقع استارت زدن 10 ثانیه صبر میکنم ، از بنزین سوپر استفاده میکنم ، انژکتور را شستشو کردم ، شمع ها را تعویض کردم ، شتاب و قدرت ماشین در حال حرکت کم میشود ، یک بار که این حالت پیش آمد ماشین خاموش شد و تعمیرکار امداد خودرو ایران نتوانست آن را روشن کند در نهایت با جرثقیل ماشین را به نمایندگی مجاز بردیم تا 3 روز علت را نفهمیدن بعد گفتن خفه کرده بوده و دیاگ هم زدن گفتن هیچ مشکلی ندارد ولی باز این مشکل برایم پیش آمده.

این مشکل برای منهم پیش آمده بود که باتعویض ***** بنزین برطرف شد

rasool2020

کاربر
2009-06-16
61
72
دوست عزیز مدل ماشینتون (سال ساخت ) رو ذکر کنید ؟
2 همیشه این اینجوری هست یا بعضی وقت ها اینجوری میشه ؟
3 وقتی اینجوری میشه چراغ چک روشن میشه ؟
4 فقط در دور ارام اینجوری میشه ؟
5 در حرکت یا وقت ترمز زدن اینجوری میشه ؟

amirali1

کاربر
2009-10-08
12
4
دوستان من 206 تیپ 6 دارم مدل87 که 17هزار کار کرده الان مدتیه که دچار یه عیب شده که هر نمایندگی که بردم نتونسته تشخیص بده. ایرادش به اینصورت که
وقتی توی سربالائی معمولی ایست کامل میکنم وقتی میخوام سرگاز حرکت کنم ماشین چند ثانیه حرکت نمیکنه بعد یه دفعه با یه ضربه حرکت میکنه! توی سربالائی با تیپتروی2 و دکمه برفی* هم امتحان کردم باز همون ضربه ولی با درصدی کمتر. حالا ماشینو بر عکس میکنم و با دنده عقبr به همون صورت که گفتم امتحان میکنم نتیجه این میشه که ماشین بدون تاخیر و آهسته با کوچکترین سرگاز بدونه هیچ ضربه ای نرم به عقب حرکت میکنه! حالا فکر کنین که هرروز توی ترافیک جنوب به شمال مدرس چه اعصابی از من خورد میشه که به پشت ماشین روبروی نزنم. ماشین پشتی هم شاکیه که چرا دیر حرکت میکنم.
هر نمایندگی که نشون دادم میگن که این عادیه دیاگ میزنن همه چیز سالم نشون میده. یه دوست مکانیک معتقد بود اشکال از (سینک) هماهنگ نبودن رله پدال گاز با دریچه گازه ولی با تست دنده عقبr این احتمال منتفی شد. ********** بنزینو وهوا و روغن با نوع مرغوب تعویض کردم. دریچه گاز و سنسور کناریشو با اسپری مخصوص تمیز کردم شمعارو عوض کردم اکتان توباک ریختم بنزین سوپر زدم انژکتورشور ریختم سطح روغن گیربکسو چک کردم تازه به این نتیجه رسیدم که چون موتور قبراق میشه حالت تاخیر و ضربه بشدت زیاد میشه! در این خلال هم پشت فرمان جن2 و ریو اتومات نشستم در کمال تعجب دیدم سرگاز خیلی نرم حرکت میکنه و اصلا مثله 206a نیست!
از دوستان عزیز 2 سئوال دارم
1 آیا 206اتومات شما هم همینطور هست؟
2 آیا از دوستان کسی این مشکل را داشته و حالا رفع کرده؟
از شما خواهش میکنم منو راهنمائی کنید

saeed1241

کاربر
2010-09-08
0
0
دوست عزیز ایراد از وایرهای میتونه باشه ماشین منم همین مشکل رو داشت sdv8برای اینکه مطمئن بشی قسمت چینی شمع رو با چسب برق بپوشون ببین چطور میشه

بالا