مشکل با x95 usb در استفاده از شیرینگ اینترنتی رایگان....

amirreza gh

کاربر
2010-08-06
115
274
با سلام...من یک دستگاه x95 usb دارم که وقتی یک شیرینگ اینترنتی راه می اندازم مثل obox کانال های الجزیره رو بدون فریز اما با تیک باز میکنه. این در حالیه که مثلا نوا اسپرت ها بدون هیچ تیکی باز میشن. میخواستم بدونم آیا روش یا پچی وجود نداره تا این تیک زدن ها برداشته بشه؟؟؟چون سایر دوستان اعلام میکنند که در این پکیج هیچ تیکی ندارند.ممنون.

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
با سلام...من یک دستگاه x95 usb دارم که وقتی یک شیرینگ اینترنتی راه می اندازم مثل obox کانال های الجزیره رو بدون فریز اما با تیک باز میکنه. این در حالیه که مثلا نوا اسپرت ها بدون هیچ تیکی باز میشن. میخواستم بدونم آیا روش یا پچی وجود نداره تا این تیک زدن ها برداشته بشه؟؟؟چون سایر دوستان اعلام میکنند که در این پکیج هیچ تیکی ندارند.ممنون.

سلام
منظور از تیک چیه عزیز؟؟؟
من خودم این مشکل داشتم حتی با این x95 هم تست کردم
حالا تو نسخه نرم افزاری رو عوض کن دوباره امتحان کن
obox و mdbox کلا این مشکل دارند
حالا abox باز به نظر من خیلی بهتره به مراتب کمتر فریز و تیک داره
شیرینگ های رایگان کلا این مشکل دارند به دلیل ترافیک بالا
من خودم کلا تو شیرینگ های اینترنتی cc cam قبول دارم

amirreza gh

کاربر
2010-08-06
115
274
سلام
منظور از تیک چیه عزیز؟؟؟
من خودم این مشکل داشتم حتی با این x95 هم تست کردم
حالا تو نسخه نرم افزاری رو عوض کن دوباره امتحان کن
obox و mdbox کلا این مشکل دارند
حالا abox باز به نظر من خیلی بهتره به مراتب کمتر فریز و تیک داره
شیرینگ های رایگان کلا این مشکل دارند به دلیل ترافیک بالا
من خودم کلا تو شیرینگ های اینترنتی cc cam قبول دارم

ممنون دوست عزیز...منظور از تیک یعنی اینکه صفحه مدام با ایست های خیلی سریع همراهه...مثل وقتی که با کامپیوتر داری بازی با گرافیک بالا انجام میدی...من آخرین ورژن پچ رو از satdw گرفتم بازم درست نشد.حتی نرم افزار اورجینال کارخانه ایش رو هم گرفتم بازم همونطور بود...آیا پچ خاصی وجود داره واسه حل این مشکل؟بازم میگم من این مشکل تیک زدن رو با شبکه های دیگه ی کارتی ندارم فقط همین پکیج الجزیره این مشکلو داره...ممنون.

amirreza gh

کاربر
2010-08-06
115
274
سلام.میشهراهنمایی کنید چطوری میشه شیرینگ اینترنتی رایگان رو راه انداخت برای ایکس 95؟مرسی

با سلام دوست عزیز. شما به یک نرم افزار مثل obox یا mdbox یا rshare نیازمندین که در قسمت شیرینگ رایگان انجمن موجود میباشد.پس از دانلود و خارج کردن برنامه از حالت زیپ شما سرورهای این نرم افزار ها رو که هرروز توسط دوستان در انجمن قرار میگیرد و به صورت یک فایل وردپد میباشد را در پوشه نرم افزار کپی کرده و سپس نرم افزار را در کامپیوتر اجرا میکنید.شما باید یک کابل rs232 برای ارتباط بین رسیور و کامپیوتر داشته باشی.اگه فاصله هم زیاد هست میتونی به کابل سیم اضافه کنی من خودم تا 20 متر استفاده کردم...پس از اتصال رسیور و کامپیوتر شما از روی ریموت کنترل دکمه i و سپس 9 را بزنید و برروی گزینه twin protect رفته و ok بزنید...حالا برروی یک شبکه کارتی مثل الجزیره اسپورت بروید و پس از کمی صبر شبکه باز میشود... موفق باشید.

amirreza gh

کاربر
2010-08-06
115
274

ببخشید...کسی نیست جواب بده؟ یعنی این مشکل حل نشدنیه؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2009-05-15
0
28,977
سلام.میشهراهنمایی کنید چطوری میشه شیرینگ اینترنتی رایگان رو راه انداخت برای ایکس 95؟مرسی
باسلام...
شامل رسیورهای استارست x95/x90/x230/x250/x97)
با توجه به اینکه در حال حاضر بهترین و راحت ترین روش برای بازگشایی کانال های ماهواره ای شیرینگ
اینترنتی می باشد که در اینجا من آموزش راه اندازی شیرینگ محبوب سی سی کم رو واستون میذارم امیدوارم
که این مقاله بتونه بهتون کمک کنه و از استفاده از این شیرینگ لذت ببرین .

جهت راه اندازی شیرینگ اینترنتی سی سی کم شما ابتدا نیاز به خریداری اکانت سی سی کم مناسب دارین که من توصیه میکنم از سرورهایی سایت خریداری کنید که کیفیت بالایی دارند
تا بتونین بهترین پکیج های دنیا را با بهترین کیفیت و بدون فریز تماشا کنید در درجه دوم شما به اینترنت پرسرعت (ADSL) حداقل128 کیلوبایت نیاز دارین در درجه سوم احتیاج به کابل کام تو کام یا همون کابل آپگرید (RS-232)نیاز دارین و یک کامپیوتر و از همه مهم تر رسیوری که درقسمت RS-232 MODE پروتکل PC CSC ECM رو داشته باشین . که برای اینکه اطلاع پیدا کنین که رسیورتون این خاصیت رو داره در رسیورهای استارست سری PVR USB با زدن دکمه های i+9 لیست پروتکل های رسیور ظاهر میشه شما میتونید پروتکل مورد نیاز برای شیرینگ سی سی کم رو انتخاب کنید . قبل از هر چیز شما با انجام مرحله بالا که توضیح دادم گزینه PC CSC ECM رو در منو رسیورتون انتخاب کنید.
در مرحله بعدی برنامه Fausto آخرین ورژن را دانلود کرده و روی کامپیوترتون نصب کنید به وسیله این نرم افزار میتونید کدهای ارسالی سرور سی سی کم رو به دستگاهتون تزریق کنید و کانال ها رو باز کنید .
فایل FESettings رو دانلود کرده و در مسیری که برنامه Fausto نصب شده در این مسیر کپی کنید .
در مسیر C:\Program Files \ Fausto \ EMU کپی کنید .

در مرحله بعدی مشخصات اکانت سرور سی سی کم رو که خریداری کردین رو در فایل Fausto Clients.Cfg وارد کرده و این فایل رو در مسیر C:program Files \ Fausto \ EMU \ Card Client کپی کنید .

آموزش وارد کردن مشخصات اکان سرور سی سی کم

دوستان حال مشخصات اکانت سی سی کم رو در فایل Fausto Clients.Cfg به وسیله Note PAD ویندوز کامپیوتر باز کنید و در قسمت آخر مشخصات رو وارد کنید .
دوستان توجه داشته باشید چیزی کم ، کسر و یا اضافه نشود حتی یک نقطه یا یک فاصله چون در موقع باز کردن کانال و شناسایی سرور با مشکل مواجه خواهید شد .
در اینجا من چگونگی وارد کردن مشخصات اکانت رو واستون توضیح میدم .

حال پس از مطمئن شدن از اینکه فایل ها رو به درستی ادیت کرده و در مسیر های مورد نظر کپی کردین برنامه Fausto رو اجرا کنید .

سپس در نوار ابزار بالا وارد قسمت Tools شده و گزینه Emulator رو انتخاب کنید .

هنگامی که گزینه Emulator رو انتخاب کردین این صفحه باز میشه که در بالای صفحه یه سری عناوین هست که با کادر قرمز رنگ مشخص شدن در بین آنها گزینه Client که با کادر آبی مشخص شده رو انتخاب کنید.

بعد از انتخاب گزینه Client دکمه شماره 1 که در عکس دکمه Load اگر ادیت فایل درست و مشخصات اکانت به درستی وارد شده باشه مشخصات اکانت سرور سی سی کم شما در محلی که با فلش های قرمز رنگ مشخص شده ظاهر میشه بعد با زدن دکمه شماره 2 که دکمه Start نام دارد نرم افزار شروع به دریافت کدها میکنه .

بعد از این عمل در همان ردیف که گزینه Client بود گزینه Serial رو انتخاب میکنیم همانطور که میبینید با زدن دکمه سریال که با کادر قرمز مشخص شده این صفحه ظاهر میگردد در قسمت Serial Type که با کادر زرد رنگ مشخص شده گزینه CSC ECM Star Sat رو انتخاب میکنیم (که البته برای کسانی که آیکلاس دارند باید گزینه SSSP (Ali/Humax/...) رو انتخاب کنند ، که تنها فرق این کار بین آیکلاس و استارست همینه ) در مرحله پایانی دکمه Connect را که با فلش سبز رنگ مشخص شده زده و روی یکی از کانال های کارتی رفته و منتظر میمانیم تا کانال مورد نظر رو باز کنه .

نکته ای که باید بگم اینکه تنظیمات مربوط به کابل RS-232 باید همانند تنظیماتی باشد که مشخص شده است .

amirreza gh

کاربر
2010-08-06
115
274

دوستان کسی نیست که با این مشکل مواجه شده باشه؟یعنی هیچ راهی نیست؟

kh.a

کاربر
2010-09-18
111
215
40
من از مینی وان برای شیرینگ استفاده می کنم . و کلا این تیک روی الجزیره های هاتبرد وجود دارد . اما روی نیلست درست هست . راه حلی هم نداره مگه اینکه برنامه جدیدی برای مینی وان بیاد . شیرینگ های رایگان هم از این شیرینگ های ماهواره ای استفاده می کنند .

بالا