مشکل تصویر در رسیور ای استار99

سجاد

کاربر
2006-10-10
47
63
سلام
یک ای استار 99 برا یک نفر با گردون نصب کردم
ابتدا هیچ مشکلی نداشت همه جهتها رو گرفت و شرینگ هم اوکی بود اما بعد 3 روز تصویر قطع ولی صدا بدون مشکل برقرار هست.
با یک تی وی قدیمیتر چک کردم تصویر شدیدا کجو مو وج و هیچ چیز جز یک سایه بهم ریخته دیده نمشه.
باکابل نرم افزار جدید و قدیمی آبدیت کردم راه نیوفتاد و الانم دارم فلش دامپ میزنم .......

حالا کسی میدونه چرا اینجوری شده و حالا چیکارکنم روبه را شه ؟
مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری؟
در ضمن با هزار بدبختی ریست فکتوری هم کردم اما........

asii12345

کاربر
2010-07-13
48
108
36
سلام
یک ای استار 99 برا یک نفر با گردون نصب کردم
ابتدا هیچ مشکلی نداشت همه جهتها رو گرفت و شرینگ هم اوکی بود اما بعد 3 روز تصویر قطع ولی صدا بدون مشکل برقرار هست.
با یک تی وی قدیمیتر چک کردم تصویر شدیدا کجو مو وج و هیچ چیز جز یک سایه بهم ریخته دیده نمشه.
باکابل نرم افزار جدید و قدیمی آبدیت کردم راه نیوفتاد و الانم دارم فلش دامپ میزنم .......

حالا کسی میدونه چرا اینجوری شده و حالا چیکارکنم روبه را شه ؟
مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری؟
در ضمن با هزار بدبختی ریست فکتوری هم کردم اما........
منم این مشکلو با رسیور دیگهای داشتم مشکل از اسی ویدیوش بود عوض کردم درست شد تو قصمت نزدیک به فیش ای وی هستش برای امتحان فیش تصویرو همون حول وحوش ایسی به پایه های اطرافش بزنی یه تصویر رنگی پر رنگم میاد

سجاد

کاربر
2006-10-10
47
63
nlnco2csu4x7ehz9x4l8.jpg

اینم عکس برد ای استار99.......

Mr.Omid

کاربر
2008-05-26
48
153
عزیز دل هیج مشکلی نداره دستگاه بیخود برنامه نزن.

تو Stb Settimg

یه منویی داره به نام
Tv/Out/put
اونو از حالت Ypbpr
تغییر بده
.
برای اینکه تصویرت بالا بیاد باید از ال سی دی استفاده کنی.

چون این رسیورها دو خروجی داره یکی تی وی و دیگری دی وی دی متأسفانه بعضی از مشتری های زبون نفهم از اینکارا میکنن.

شما فیش زرد رو در بیار بزن به فیش بالاییش تصویره میگیری ولی صدا دیگه نداری...حالا برو تنظیماتی که بهت گفتم رو انجام بده هم تصویر داری و هم صدا.

بالا