مشکل خاموشی و نمایش عدد 8 به مدت چندثانیه رسیور k9k9 hd pvr compact

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
quote_icon.png
نوشته اصلی توسط حافظ محمد

درودی دیگر :

معمولا باید اگر دیودی داغ کند در ثانویه پاور هتماً دیود عوض شده و نسخه اورجینالش جایگزین نشده لذا از یک دیود فرکانسی باید استفاده شد که با حروف uf شروع میشوند...

راستش همینطور ک فرمودید ناشیانه عمل کردم. دیود سوخته قبلی رو فقط عوض کردم و نگاه نکردم از چ نوع دیودی هستش.
لطفا اگه دیتاشیت این تغذیه رو دارید کمک کنید تا به حالت ارجینال برگردونمش

درود:

نیازی نیست به دیتاشیتش فقط یک دیود فرکانسی از پاورهای اوراقی در بیارید و جایگزین دیدودی که به اون اشاره داشتید داغ میشده کنید بعد ولت گیری کنید و اعلام که چطوری شده تا راهنمایی کنیم ؟

آخرین ویرایش:
2007-06-19
1,872
19,347
با درود

خازن هایی که با رنگ زرد مشخص کردم در این مدل زیاد خراب میشن ، ظرفیتشون 25v/220mf هست ...

قبل از تعویض این خازن ها ، خازن های متصل به پایه سلف های سبز رنگ رو تعویض کن ... دور سلف ها رو با رنگ قرمز مشخص کردم ... خروجی هر سلف یک خازن الکترولیت داره ...

01.jpg

kami007

کاربر
2007-01-31
45
52
با درود

خازن هایی که با رنگ زرد مشخص کردم در این مدل زیاد خراب میشن ، ظرفیتشون 25v/220mf هست ...

قبل از تعویض این خازن ها ، خازن های متصل به پایه سلف های سبز رنگ رو تعویض کن ... دور سلف ها رو با رنگ قرمز مشخص کردم ... خروجی هر سلف یک خازن الکترولیت داره ...

مشاهده فایل‌پیوست 104343

درود بیکران
این خازنها رو قبلا عوض کرده بودم و رسیور اوکی بود. بعد از چندروز با ایراد تغذیه رسیور برگردونده شد...
الان مشکل از قطعه ای هست ک در پست ۱۲ عکس گذاشتم. ترازیستور در لوکیشین q905 ک دود کرد. هر چی گشتم این قطعه رو جایی پیدا نکردم

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

kami007

کاربر
2007-01-31
45
52

kami007

کاربر
2007-01-31
45
52
این قطعه که توی عکس مشخص کردم بشدت داغ میشه. آیا ربطی به این مشکل خاموشی داره؟؟

پیوست‌ها

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
این قطعه که توی عکس مشخص کردم بشدت داغ میشه. آیا ربطی به این مشکل خاموشی داره؟؟

درود :

90 درصد میتونه باشه ،

اینطور که مشخصه کنار رله ntc قرار داره حتماً باید تغذیه تیونر باشه

لذا پایه های 3 و یا 5 ولتی تیونر رو از مدار خارج کنید و تست کنید

آیا تغیراتی حاصل میشه مثلاً داغ نشدن خود رگلاتوره ...

آخرین ویرایش:

kami007

کاربر
2007-01-31
45
52
درود :

90 درصد میتونه باشه ،

پایه های تیونر رو از مدار خارج کردم.رگلاتور دیگه داغ نمیکنه.

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
درود :

90 درصد میتونه باشه ،

پایه های تیونر رو از مدار خارج کردم.رگلاتور دیگه داغ نمیکنه.

درودی دیگر :

یک تصویر واضح از از مینبرد ، قسمت سیگنال بندازید و آپلود کنید تا راهنمایی کنیم من ودیگر دوستان که چکار کنید.

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544

درود:

حالا lm رو ولتاژگیری کیند ببینید ورودی اون چند ولته و پایه وسط و آخر یا خروجی چند ولت میدند،

البته قبل از اینکه رسیور رو به برق بزنید یا همینطور اعمال به روش سطر فوق

مولتی متر رو روی بیزر بزنید ببینید رله ntc همان عدسی زرد رنگ رو ببینید بیز میزنه یا خیر

اگر بیزر زد که عالیه فعلاً فقط همان lm رو ولت گیری کیند و نتیجه رو اعلام کنید.

kami007

کاربر
2007-01-31
45
52
درود:

حالا lm رو ولتاژگیری کیند ببینید ورودی اون چند ولته و پایه وسط و آخر یا خروجی چند ولت میدند،

البته قبل از اینکه رسیور رو به برق بزنید یا همینطور اعمال به روش سطر فوق

مولتی متر رو روی بیزر بزنید ببینید رله ntc همان عدسی زرد رنگ رو ببینید بیز میزنه یا خیر

اگر بیزر زد که عالیه فعلاً فقط همان lm رو ولت گیری کیند و نتیجه رو اعلام کنید.

درود. وقت بخیر.
Ntc بیز زد.
ولتاژ خروجی Lm هم ۱/۲۵ هست.
ولتاژ ورودی هر بار ک مولتی متر وصل میکنم یه لحظه یه عددی نشون میده و بعد قطع میشه...
ممنون ک کمک میکنید ک بتونم حرفه ای بشم

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
درود. وقت بخیر.
Ntc بیز زد.
ولتاژ خروجی lm هم ۱/۲۵ هست.
ولتاژ ورودی هر بار ک مولتی متر وصل میکنم یه لحظه یه عددی نشون میده و بعد قطع میشه...
ممنون ک کمک میکنید ک بتونم حرفه ای بشم

درود :

با این حال lm معیوب هست عوض کیند البته توضیحات شما در خصوص ولتاژ ورودی lm برای من سوأل برنگیز هست این اعداد یک آن ظاهر میشن روپنل رسیور هست یا پنل مولتی متره ... ما کار نداریم به اعداد و ارقام برای ما بفرمایید اعلام ولتاژ ورودی پایه های lm از چه قرار هست ؟

kami007

کاربر
2007-01-31
45
52
درود :

با این حال lm معیوب هست عوض کیند البته توضیحات شما در خصوص ولتاژ ورودی lm برای من سوأل برنگیز هست این اعداد یک آن ظاهر میشن روپنل رسیور هست یا پنل مولتی متره ... ما کار نداریم به اعداد و ارقام برای ما بفرمایید اعلام ولتاژ ورودی پایه های lm از چه قرار هست ؟

درود بیکران
Lm رو عوض کردم.
ولتاژ ورودی ۲۲.۹ ولت میباشد.
ولتاژ خروجی ۲۰.۴ ولت میباشد.
پایه آخر ۱۹ ولت میباشد.

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
درود بیکران
Lm رو عوض کردم.
ولتاژ ورودی ۲۲.۹ ولت میباشد.
ولتاژ خروجی ۲۰.۴ ولت میباشد.
پایه آخر ۱۹ ولت میباشد.

درودی دیگر :

حالا ولتاژ تقریباً اوکی شد حالا پایه دوم تیونر رو ولت گیری کنید ببین تقریباً به 18 ولت رسیده اگر همینطوره بریم سر کارهای بعدی پایه های توینر رو به مدار برگردون و رگلاتوره رو چک کن اگر باز داغ هم میکرد تیونر خرابه عوض کیند.

kami007

کاربر
2007-01-31
45
52

درودی دیگر :

حالا ولتاژ تقریباً اوکی شد حالا پایه دوم تیونر رو ولت گیری کنید ببین تقریباً به 18 ولت رسیده اگر همینطوره بریم سر کارهای بعدی پایه های توینر رو به مدار برگردون و رگلاتوره رو چک کن اگر باز داغ هم میکرد تیونر خرابه عوض کیند.

پایه دوم تیونر ۱۹.۸ ولت
رگلاتور گرم شده ولی مثل قبل داغ داغ نیستا

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
با تعویض تیونر مشکل حل میشه؟
رسیور روشن میشه؟؟

درود :

هنوز نمیشه قطعی گفت که روشن میشه یانه چرا که این گزینها در این مدل ریسور سابقه خاموشی مطلق نداشتند من که ندیدم لاکن باز احتمال به اینکه پردازنده مورد پیدا کرده خیلی زیاد دور از تصور نیست اما حسن ضن اینجا میتونه مفید و دلگرم کننده باشه چرا که پردازنده این رسیور به وفور موجود هستش و این پردازنده تضمین کننده رو به راه کردن رسیور رو شاید تا 80 درصد بالا میبره.

آخرین ویرایش:

kami007

کاربر
2007-01-31
45
52

درود :

هنوز نمیشه قطعی گفت که روشن میشه یانه چرا که این گزینها در این مدل ریسور سابقه خاموشی مطلق نداشتند من که ندیدم لاکن باز احتمال به اینکه پردازنده مورد پیدا کرده خیلی زیاد دور از تصور نیست اما حسن ضن اینجا میتونه مفید و دلگرم کننده باشه چرا که پردازنده این رسیور به وفور موجود هستش و این پردازنده تضمین کننده رو به راه کردن رسیور رو شاید تا 80 درصد بالا میبره.

شماره پردازنده رو میشه بگید ک تهیه کنم.
با سپاس

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
شماره پردازنده رو میشه بگید ک تهیه کنم.
با سپاس

درود :

شما این داغی رگلاتوره را نادیده نگیرید چرا که بیانگر خرابی جامپر بودن یکی یا دوتا از قطعات مسیر خودشه که به پردازنده یا همان cpu مربوط نمیشه به اونم میرسیم اگر پنل رسیوره روشن نشد بعد از تعویض این قطعات حالا یک کاری بکیند اول خود رگلاتور رو عوض کنید ممکنه بر اثر داغی شدن مکرر معیوب شده تیونر رو حالا عوض نکنید تیونر رو بزارید برای بعد اول در پوش تیونر سمت پاور رو با احتیاط در بیارید که به مقاومتهای مینبرد اسیب نزنید و با انگشت آیسی تیونر رو تست کنید آیا داغ میکنه اگر جواب منفی بود اصلاً میشه گفت چونکه lm خراب شده و رگلاتوره احتمال خراب شدن تیونر خیلی کم شده نیاز نیست عوض کنید
شماره پردازنده حضور ذهن ندارم دقیق فکر کنم m3329e باشه شما بعد اون روشهایی که گفته شد اگر جواب حاصل نشد با احتیاط خنک کننده (پردازنده cpu) رو خارج کیند و دقیق شماره رو بخونید و بعد سفارش کنید.

آخرین ویرایش:
بالا