مشکل در اجرا و پخش فایل ظبط شده از کانال کارتی در کامپیوتر

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
با سلام و درود

دوستان یک مشکل اساسی که در رسیورهای آی استار وجود داره
من یک دستگاه آی استار 2500 دارم که این مشکل داره که فکر کنم اکثر رسیورهای جدید آی استار این مشکل دارا می باشند
که من تحقیق کردم گفتند فایل های ظبط شده برای سو استفاده احتمالی کد گذاری می شوند تا در محیط رایانه عمومی نشوند اینکه فایل ظبط شده از کانال کارتی کد گذاری شده و به هیچ نحوی و با هیچ پلیر و تبدیل کننده ای قابل اجرا نمی باشد

که فکر نکنم بقیه شرکت ها این سیستم کد گذاری رو داشته باشند

حالا من از اساتید و مدیران با تجربه سایت در خواست کمک و خواهش دارم که برای این مشکل یک راه حلی پیدا کنند و در همین تاپیک ارائه بدهند

حالا چه با کدک چه با نرمافزار و چه یا هر پلیری که بتونیم این قضیه رو دور بزنیم

فایل های ضبط شده یک پوشه شده و به 3 فایل تبدیل می شوند که من نمونش آپلود کردم و لینکش گذاشتم

توجه داشته باشیدند این فایل فقط داخل خود رسیور اجرا شده

منتظر جواب های شما هستیم

نمونه فایل ضبط شده

http://uplod.ir/d4zfxu3j1tfk/_TS_2012-08-08.14.40.41-JSC_Sports__6-68.rar.htm

mostafarah

کاربر
2008-04-14
129
2,467
سلام
من هم با رسیور k9k9 wifi hd pvr تصاویری ضبط کردم که به هیچ طریقی غیر از خود دستگاه نتوانستم تصاویر را ببینم و با هیچ کانورتوری نتوانستم تبدیل کنم
با سازنده رسیور هم تماس گرفتم و گفتند که به هیچ وجه این امکان وجود ندارد
به نظر من این یک ضعف بزرگ در رسیورهای جدید است که دوستان هکر و پچ نویس که سورس برنامه ها را دارند باید فکری به حالش کنند
ای کاش این تایپینگ را جناب علی رسیور هم می دیدند

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
سلام
من هم با رسیور k9k9 wifi hd pvr تصاویری ضبط کردم که به هیچ طریقی غیر از خود دستگاه نتوانستم تصاویر را ببینم و با هیچ کانورتوری نتوانستم تبدیل کنم
با سازنده رسیور هم تماس گرفتم و گفتند که به هیچ وجه این امکان وجود ندارد
به نظر من این یک ضعف بزرگ در رسیورهای جدید است که دوستان هکر و پچ نویس که سورس برنامه ها را دارند باید فکری به حالش کنند
ای کاش این تایپینگ را جناب علی رسیور هم می دیدند

برای علی آقا هم خصوصی کردم لینکش عزیز
از مدیران خواهش می کنم موضوع مهم کنند تا همه دوستان که این مشکل دارند زودتر ایشالا به جواب برسند

danimahor

کاربر
2012-08-06
10
15
دوستان سلام

دستگاهای جدید به خاطره رعایت کردن قانون کپی رایت فایلهای کارتی را رکورد میکنند ولی با کامپیوتر پخش نمیکنند...با هیچ پلیری..

ولی در جواب نوشته مصطفی..دوست عزیز دستگاه با نرم افزار اخر که برای این دستگاه ارئه شده ابگرید کن..حل میشه..و با خود دستگاه میتونی فایلهای رکورد شده را ببینی...من خودم هم کا9 کا9 وای فی دارم...

اینم بگم در مورد ایکس کروزر هنوز گزارشی در این مورد نشنیدم...

در اخر اگه این قانون کپی رایت برای ریسیورها برداشته بشه با نرم افزار جدید مشکل بر طرف میشه..موفق باشید

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
اینکه در ایکس کروزر نشون داده میشه چونکه اکانت رایگان نداره . در سری قدیم ای استار هم مشکلی از نظر پخش نداشت و هر پلیری فایلها پخش میشد . به شرکت هم اعلام شده اونها قول دادن درستش کنن باید منتظر بود تا چه حد میتونن روش کار کنن

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484
سلام
متاسفانه با هیچ برنامه ای اجرا نمی شود
با برنامه شما هم جناب طغرل تست زدم جواب نداد

سلام دوست عزیز این برنامه رو امتحان کن روی دستگاه شما فکر کنم جواب بده .

با تشکر از آقای شاطی زاده که این برنامه رو در سایت برادر اپلود کردن.

پیوست‌ها

danimahor

کاربر
2012-08-06
10
15

سلام دوست عزیز این برنامه رو امتحان کن روی دستگاه شما فکر کنم جواب بده .

با تشکر از آقای شاطی زاده که این برنامه رو در سایت برادر اپلود کردن.

دوستان این سری دستگاهای جدید مجبور به پیروی از این قانون کپی رایت هستند..شدنی نیست تلاش نکنید..برنامه نویسان این دستگاها کارشون درستر از این حرفهاست که بشه فایلاشون دیکودر کرد..

بالا