مشکل در ریسیور ایکلاس چینی i25

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
دوستان ریسیور ایکلاس چینی قسمت پاورش مشکل داشت که تعمیر شد ولی الان با کنترل بدون مشکل کار میکنه ولی روی صحفه جلو دستگاه عبارت لودر v102نوشته میشه دستگاه را ریست کردم ولی رفع نشد در ضمن بات دکمه های جلو دستگاه هم کار نمیکنه دوستان لطفا راهنمایی فرمایید //سپاسگزارم

پیوست‌ها

• 85.3 کیلوبایت بازدیدها: 57
  • 133.4 کیلوبایت بازدیدها: 54

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
دوستان ریسیور ایکلاس چینی قسمت پاورش مشکل داشت که تعمیر شد ولی الان با کنترل بدون مشکل کار میکنه ولی روی صحفه جلو دستگاه عبارت لودر v102نوشته میشه دستگاه را ریست کردم ولی رفع نشد در ضمن بات دکمه های جلو دستگاه هم کار نمیکنه دوستان لطفا راهنمایی فرمایید //سپاسگزارم

درود :

یک و یا اگر ممکنه چند جهت رو کانال یابی کنید ایراد رفع میشه اگر رفع نشد پگرام بالاتر از ورژن عنوان شده بزید اگر باز رفع نشد فلش باید بشه .

آخرین ویرایش:

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
درود دوباره ////دستگاه را کانال یابی کردم نشد یک بار دیگه ریست کردم و از نو چند جهت نشد یه برنامه روی گوگل پلی گرفتم و زدم ولی متاسفانه باز هم جواب نداد نهایتا ایسی فلش را برنامه فلش زدم باز هم جواب نداد در اخر یک بار دیگه برنامه قبلی را بعد از فلش کردن به دستگاه زدم و دستگاه اوکی شد الان دیگه اون عبارت حذف شد و دکمه های جلو هم دیگه کار میکنن ///ممنون از راهنمایی دوستان

BARANTO

کاربر VIP
2015-02-26
66
252
درود دوباره ////دستگاه را کانال یابی کردم نشد یک بار دیگه ریست کردم و از نو چند جهت نشد یه برنامه روی گوگل پلی گرفتم و زدم ولی متاسفانه باز هم جواب نداد نهایتا ایسی فلش را برنامه فلش زدم باز هم جواب نداد در اخر یک بار دیگه برنامه قبلی را بعد از فلش کردن به دستگاه زدم و دستگاه اوکی شد الان دیگه اون عبارت حذف شد و دکمه های جلو هم دیگه کار میکنن ///ممنون از راهنمایی دوستان

دوست عزیز این مدل من خیلی باهش کار کردم وقتی آخرین نرم افزار بهش تزریق می کنید پنل دستگاه اینطوری می شود و هیچ راهی ندارد.
اگر می خواهید نوشته ها بیاد باید نرم افزار قدیمی بهش تزریق کنید تا پنل دستگاه درست شود.

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
دوست عزیز این مدل من خیلی باهش کار کردم وقتی آخرین نرم افزار بهش تزریق می کنید پنل دستگاه اینطوری می شود و هیچ راهی ندارد.
اگر می خواهید نوشته ها بیاد باید نرم افزار قدیمی بهش تزریق کنید تا پنل دستگاه درست شود.
درود بر شما //ممنونم دوست گرامی ولی مشکل را حل کردم /همانطور که در بالا توضیح دادم قبل از اینکه نرم افزار جدید را بزنم اول ایسی فلش را فلشش کردم بعد برنامه را زدم مشکل حل شد .نرم افزار و فایل فلشی هم که بهاش این ایراد را رفع کردم در سایت گذاشتم تا دیگر دوستان استفاده کنن برنامه را هم لازم نیست با لودر انتقال بدید با همون یو اس بی انتقال بدید جواب میده

بالا