درودبا سلام خدمت اساتید
استارست تیتانیوم هردو خط سیگنال و کیفیت با وجود اتصال النبی صفر هست ولتاژهای تیونر سالم هستند مقاومتهای کنار تیونر هم سالم هستند تیونر را عوض کردم ولی مشکل پابرجاست از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه؟
ممنون
با سلامدرود
دوست گرامی این دستگاه تیونرش شارپ نیست وتیونر شارپ هم جاش کار نمیکنه
برد را زیر تیونر درست نگاه کنید پایه1و2 بهم وصل هستند ولی در دستگاه هایی که تیونر شارپ دارند این 2پایه با دیود وصل هستند بهم
امیدوارم تیونر شارپ شما آسیب ندیده باشد
تیونر این دستگاه از جنس تیونرهای آی استار99 هست ومعمولا به اتصال کوتاه سیم lnb حساسیت زیادی داره ودر صورت قطع سیگنال در 99 فقط تعویض تیونر جواب داده این مدل تیونر را نداشتم چک کنم برای تعویض
تست کن ببین هر دو سر rl17 ولتاژ هست اگه یک سر ولت نداشت یک مقاومت 200 اهم جاش بذار
مقاومت رو تعویض کن ببین چی میشه
یک خازن بغل ایسی 117هست انرا بکنید و بجاش 50ولت در47میکرو بگذارید اگه جواب نداد خود ایسی117 عوض بکن
البته فکر میکنم منظورتون برا 97 معمولی باشه که برا تصحیح ضعف سیگنال هست..
با این تفاصیل برا این ایراد دقیقا
منظورتون کدوم خازن هست..؟
لطفا شماره شاسی خازن رو بفرمایید.
ایسی مذکور تعویض شد.. فرقی نداره بازم سی پی یو داغ میشه شدید..سیگنال هم قطعه!اره همون برای ضعف سیگنال هست
برای تیتانیوم هم جواب داده ببخشید 1117بود من117 زدم
ولی در مورد داغی سی پی یو باز ایسی 1117 پیش سوکتی که از پاور به برد اصلی امده عوض بکن ایراد پیدا کرده و سی پی یو داغ میکنه
جناب حیدری.با سلام - علت داغ کردن بیش از حد سی پی یو به سه دلیل میباشد - اول ناصاف بودن ولتاژ 3.3 تغذیه که بعلت خرابی خازن 1000 میکروفاراد موجود در مسیر 3.3 ولت تغذیه میباشد - دوم افزایش ولتاژ 3.3 ولت به بیشتر و سوم آمپر کشی سی پی یو که اگر ولتاژ تغزیه سی پی یو را با آمپر سنج تست کنید مشخص میگردد که جریان عادی است یا بیش از حد که خود آمپر کشی سی پی یو نیز میتواند به علت خرابی خود سی پی یو و یا تغییر اهم و یا اتصال شدن یکی از قطعات اتصال به سی پی یو باشد که باید همه موارد را در نظر گرفت و با منبع تغذیه دیجیتال که مقدار جریان را هم نمایش میدهد تست دقیق نمود