مشکل در سیگنال استارست 97 تیتانیوم

reza388

عضو جدید
2006-10-09
95
881
با سلام خدمت اساتید
استارست تیتانیوم هردو خط سیگنال و کیفیت با وجود اتصال النبی صفر هست ولتاژهای تیونر سالم هستند مقاومتهای کنار تیونر هم سالم هستند تیونر را عوض کردم ولی مشکل پابرجاست از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه؟
ممنون

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت اساتید
استارست تیتانیوم هردو خط سیگنال و کیفیت با وجود اتصال النبی صفر هست ولتاژهای تیونر سالم هستند مقاومتهای کنار تیونر هم سالم هستند تیونر را عوض کردم ولی مشکل پابرجاست از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه؟
ممنون
درود

دوست گرامی این دستگاه تیونرش شارپ نیست وتیونر شارپ هم جاش کار نمیکنه
برد را زیر تیونر درست نگاه کنید پایه1و2 بهم وصل هستند ولی در دستگاه هایی که تیونر شارپ دارند این 2پایه با دیود وصل هستند بهم
امیدوارم تیونر شارپ شما آسیب ندیده باشد
تیونر این دستگاه از جنس تیونرهای آی استار99 هست ومعمولا به اتصال کوتاه سیم lnb حساسیت زیادی داره ودر صورت قطع سیگنال در 99 فقط تعویض تیونر جواب داده این مدل تیونر را نداشتم چک کنم برای تعویض

reza388

عضو جدید
2006-10-09
95
881
درود

دوست گرامی این دستگاه تیونرش شارپ نیست وتیونر شارپ هم جاش کار نمیکنه
برد را زیر تیونر درست نگاه کنید پایه1و2 بهم وصل هستند ولی در دستگاه هایی که تیونر شارپ دارند این 2پایه با دیود وصل هستند بهم
امیدوارم تیونر شارپ شما آسیب ندیده باشد
تیونر این دستگاه از جنس تیونرهای آی استار99 هست ومعمولا به اتصال کوتاه سیم lnb حساسیت زیادی داره ودر صورت قطع سیگنال در 99 فقط تعویض تیونر جواب داده این مدل تیونر را نداشتم چک کنم برای تعویض
با سلام
من تیونر شارپ گذاشتم احتمالا همین مورده

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
رسیور97 تیتانیوم دارم که خروجی تیونر نداره کلا..
ایسیlm317 تعویض کردم چون هیچ جریان خروجی نداشت اونو از روی رسیور در حال کار در اوردم و تست کردم فقط جریان26ولت ورودی وجود داره..خروجی در پایه های2و3 نداره.
ترانزیستورهای کناری رو هم با نمونه مشابه تعویض کردم بازم خروجی در 317 نیست..

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
دوستان کسی نظری در مورد این رسیور ومشکلش نداره!
تیونر رو از مدار خارج کردم گفتم شاید ایراد پیدا کرده ولی همچنان مشکل باقیست..
lm317 اصلا جریان 13 و 18 نمیسازه با اینکه دوتا نمونه مرغوب از رسیور در حال کار هم استفاده کردم..
دیودهای کناری-ترانزیستورها هم تعویض و تست شدند

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
تست کن ببین هر دو سر rl17 ولتاژ هست اگه یک سر ولت نداشت یک مقاومت 200 اهم جاش بذار

سلام
دوسرش ولتاژ داره ..اما چون ولتاژ تنظیم نیست یه سر 15 ولت یه سر تقریبا نصف هست یعنی7.7 ولت..بقیه مقاومتها همه همینجورن..
ممنون

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
رسیور رو هم با پروگرامر هم نرم افزار فلش کردم
اخرین پچ هم دادم ولی همون ایراد رو داره..(کابل و usb)
یه چیز الان متوجه اون شدم هم اینه که سی پی یو خیلی داغ میشه با اینکه رسیور همه چیزش بجز خروجی تیونر نرمال هست اما اگه به مدت1دقیقه روشن بمونه نمیتونم 5ثانیه انگشتم روی سی پی یو نگه دارم ! با اینکه هیت سینک هم داره.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
یک خازن بغل ایسی 117هست انرا بکنید و بجاش 50ولت در47میکرو بگذارید اگه جواب نداد خود ایسی117 عوض بکن

منظورتون کدوم یکی هست..؟
لطفا شماره شاسی خازن رو بفرمایید.

آخرین ویرایش:

sozuki

عضو فعال
2006-10-04
106
377
البته فکر میکنم منظورتون برا 97 معمولی باشه که برا تصحیح ضعف سیگنال هست..
با این تفاصیل برا این ایراد دقیقا
منظورتون کدوم خازن هست..؟
لطفا شماره شاسی خازن رو بفرمایید.

اره همون برای ضعف سیگنال هست
برای تیتانیوم هم جواب داده ببخشید 1117بود من117 زدم
ولی در مورد داغی سی پی یو باز ایسی 1117 پیش سوکتی که از پاور به برد اصلی امده عوض بکن ایراد پیدا کرده و سی پی یو داغ میکنه

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
با سلام - علت داغ کردن بیش از حد سی پی یو به سه دلیل میباشد - اول ناصاف بودن ولتاژ 3.3 تغذیه که بعلت خرابی خازن 1000 میکروفاراد موجود در مسیر 3.3 ولت تغذیه میباشد - دوم افزایش ولتاژ 3.3 ولت به بیشتر و سوم آمپر کشی سی پی یو که اگر ولتاژ تغزیه سی پی یو را با آمپر سنج تست کنید مشخص میگردد که جریان عادی است یا بیش از حد که خود آمپر کشی سی پی یو نیز میتواند به علت خرابی خود سی پی یو و یا تغییر اهم و یا اتصال شدن یکی از قطعات اتصال به سی پی یو باشد که باید همه موارد را در نظر گرفت و با منبع تغذیه دیجیتال که مقدار جریان را هم نمایش میدهد تست دقیق نمود

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
اره همون برای ضعف سیگنال هست
برای تیتانیوم هم جواب داده ببخشید 1117بود من117 زدم
ولی در مورد داغی سی پی یو باز ایسی 1117 پیش سوکتی که از پاور به برد اصلی امده عوض بکن ایراد پیدا کرده و سی پی یو داغ میکنه
ایسی مذکور تعویض شد.. فرقی نداره بازم سی پی یو داغ میشه شدید..سیگنال هم قطعه!
با سلام - علت داغ کردن بیش از حد سی پی یو به سه دلیل میباشد - اول ناصاف بودن ولتاژ 3.3 تغذیه که بعلت خرابی خازن 1000 میکروفاراد موجود در مسیر 3.3 ولت تغذیه میباشد - دوم افزایش ولتاژ 3.3 ولت به بیشتر و سوم آمپر کشی سی پی یو که اگر ولتاژ تغزیه سی پی یو را با آمپر سنج تست کنید مشخص میگردد که جریان عادی است یا بیش از حد که خود آمپر کشی سی پی یو نیز میتواند به علت خرابی خود سی پی یو و یا تغییر اهم و یا اتصال شدن یکی از قطعات اتصال به سی پی یو باشد که باید همه موارد را در نظر گرفت و با منبع تغذیه دیجیتال که مقدار جریان را هم نمایش میدهد تست دقیق نمود
جناب حیدری.
با یه پاور سالم و با کیفیت هم تست کردم بازم سی پی یو خیلی داغ میشه..
ایسی1117 هم تعویض شد فرقی نداره..
تو مدار هم اتصالی نداره بورد رو با تینر خوب شستم بعدشم شسوار گرفتم دقیق با ذره بین چک کردم.. فقط اینجا خرابی یه قطعه که از درون شارت کرده ممکنه باعث این داغی شده باشه..
باید بشینم تمام مدار و جریان رو تک تک تست کنم ببینم کجا ایراد داره..
ممنون

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
دوستان عزیز که رفع عیب میکنند لطف کنند مشخصات کامل دستگاه نوع عیب بطور کامل - طریقه رفع عیب به همراه قطعات تعویض شده را دقیق ذکر کنند تا دوستان بتوانند از اطلاعات و تجربیات استفاده نماییند

بالا