مشکل در سیگنال استارست 97 تیتانیوم

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
ببخشید آقای Deragon بالاخره موفق به تعمیر شدین آخه منم یه مورد اینجوری دارم

سلام
بله دوست عزیز..
با تعویض سی پی یو مشکل بر طرف شد ایراد از خود سی پی یو بود..
با عرض پوزش از دوستان چون فکر میکردم(مثل اکثر موارد مطروحه قبلی) رفع ایراد رو ذکر کرده بودم.. گویا فراموش نمودم ذکر کنم..
با تشکر

A.Z.A.R

کاربر
2010-06-15
456
1,390
15
درود.یه رسیور استارست x97تیتانیومusbهست که فقط توی تموم جهات فرکانسهای عمودیV رو دریافت میکنه وقادر به دریافت فرکانسهایی با پولاریزشن افقیHنیست.برنامه جدید هم بهش تزریق شده.اما مشکل حل نشد.لطفا در این زمینه راهنمایی فرمایید.ببخشید که مزاحم شما شدم.ممنون از پاسخی که میدهید.مرسی از تموم دوستانی که به صورت پیام خصوصی راهنمایی فرمودند.

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
سلام
بله دوست عزیز..
با تعویض سی پی یو مشکل بر طرف شد ایراد از خود سی پی یو بود..
با عرض پوزش از دوستان چون فکر میکردم(مثل اکثر موارد مطروحه قبلی) رفع ایراد رو ذکر کرده بودم.. گویا فراموش نمودم ذکر کنم..
با تشکر

سلام

سی پی یو این مدل توی بازار هست ؟

gx6107

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام

سی پی یو این مدل توی بازار هست ؟

gx6107
سلام
نو نگرفتم نمیدونم هم در بازار موجوده یا نه ولی بنده از یه بورد اوراقی که بورد اون اب خورده بود و مدار تیونر کلا خراب شده دراوردم(از همکاران گرفتم)..
با تشکر

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
درود.یه رسیور استارست x97تیتانیومusbهست که فقط توی تموم جهات فرکانسهای عمودیV رو دریافت میکنه وقادر به دریافت فرکانسهایی با پولاریزشن افقیHنیست.برنامه جدید هم بهش تزریق شده.اما مشکل حل نشد.لطفا در این زمینه راهنمایی فرمایید.ببخشید که مزاحم شما شدم.ممنون از پاسخی که میدهید.مرسی از تموم دوستانی که به صورت پیام خصوصی راهنمایی فرمودند.
سلام
مشکل شما در lm317 و یا قطعات مجاور اون هست..
ابتدا یه دونه lm مرغوب و تست شده رو تعویض کنید راه نیفتاد المان های اطرافش رو بررسی نمایید..

A.Z.A.R

کاربر
2010-06-15
456
1,390
15
سلام
مشکل شما در lm317 و یا قطعات مجاور اون هست..
ابتدا یه دونه lm مرغوب و تست شده رو تعویض کنید راه نیفتاد المان های اطرافش رو بررسی نمایید..
درود به همه دوستان عزیز.دوست عزیز میشه لطفا یه عکس بزارید و اون قسمتی رو که مدنظرتون هست رو نشون بدید.مرسی.همچنین از آقای حیدری نیز سپاسگزارم.لطفا راهنمایی بفرمایید.

آخرین ویرایش:

avazeghoo

2006-10-03
6,439
5,678
درود

اینم عکس

پیوست‌ها

• 198.4 کیلوبایت بازدیدها: 82

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
فرمان عمودی و افقی یعنی همان تغییر ولتاژ از 13 به 18 ولت توسط 2 عدد ترانزیستور smd کنار lm317 میباشد که با ولت متر باید تست کنید ببینید در حال که فرکانس را عمودی و افقی میکنید تغییر ولتاژ تا کجا عمل میکند و ولتاژ ورودی lm317 چقدر است بهر حال در مدارات الکترونیک باید ولت گیری شود تا مشخص شود تا کجا فرمان 13 و 18 ولت عمل و در کدام قطعه به بعد عمل نمیکند - این عیب میتواند از ترانزیستورهای ذکر شده - LM317 و یا دو سه عدد مقاومت ریز در همین مسر قطعات باشد با ولت گیری دقیق میتوانید عیب را مشخص کنید

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
درود به همه دوستان عزیز.دوست عزیز میشه لطفا یه عکس بزارید و اون قسمتی رو که مدنظرتون هست رو نشون بدید.مرسی.همچنین از آقای حیدری نیز سپاسگزارم.لطفا راهنمایی بفرمایید.

درود
دوست من شما باید ابتدامنو را برسی نمایید که ولتاز lmb شما تنضیمات ان روی 13 و 18 باشد چون با ریست فکتوری اکثرا به حالت 13 میماند و با 18 تنها و شمارا به اشتباه می اندازد در صورت درست بودن شما مدار های اطراف lm را چک نمایید از جمله ترانزیستور و مقاومت های اطراف ان

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
باز یه استار ست 97 تیتانیوم:confused:
این رسیور تیونرش ابخورده بود.
تیونر رو در اوردم و مدارات زیر اونو ترمیم کردم(2مسیر بر اثر اکسید شدن قطع شده بودن)
یه دونه تیونر سالم که برای تست کارم هست رو جا انداختم.. اما رسیور بعد اتصال دیش نه خط کیفیت پر میکنه و نه سیگنال!
lm317 سالم هست و ولتاژ13و17 میسازه
خود تیونر خروجی 13 و 17 رو هم داره..
ایسی رگلاتور1117 رو هم از نمونه سالم گذاشتم..
ولی نه خط کیفیت پر میشه نه سیگنال...2تا مسیر هم بیشتر قطع نیست تمام موارد رو با مولتمر تست زدم
دوتا مقاومت و خازنsmd بغل تیونر کلا کنده شدن.. ممکنه ربطی به اینمورد داشته باشه؟ بجای خازن یه دونه خازن10ولت 100میکرو گذاشتم ولی مقدار مقاومت رو نمیدونم چه مقدار هست.

avazeghoo

2006-10-03
6,439
5,678
سلام
باز یه استار ست 97 تیتانیوم:confused:
این رسیور تیونرش ابخورده بود.
تیونر رو در اوردم و مدارات زیر اونو ترمیم کردم(2مسیر بر اثر اکسید شدن قطع شده بودن)
یه دونه تیونر سالم که برای تست کارم هست رو جا انداختم.. اما رسیور بعد اتصال دیش نه خط کیفیت پر میکنه و نه سیگنال!
lm317 سالم هست و ولتاژ13و17 میسازه
خود تیونر خروجی 13 و 17 رو هم داره..
ایسی رگلاتور1117 رو هم از نمونه سالم گذاشتم..
ولی نه خط کیفیت پر میشه نه سیگنال...2تا مسیر هم بیشتر قطع نیست تمام موارد رو با مولتمر تست زدم
دوتا مقاومت و خازنsmd بغل تیونر کلا کنده شدن.. ممکنه ربطی به اینمورد داشته باشه؟ بجای خازن یه دونه خازن10ولت 100میکرو گذاشتم ولی مقدار مقاومت رو نمیدونم چه مقدار هست.

درود

لطفا یک عکس از قسمتهای آب خورده قرار بدید

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
درود

لطفا یک عکس از قسمتهای آب خورده قرار بدید
عکس از مدار ابخورده قرار داده شد.
اون دو مسیر هم که قطع هستن معلوم هستن..پایه2و3 از سمت پشت رسیور..
جای خازن و مقاومتsmd هم که بر اثر اکسید کند شدن معلومه..
با سلام و وقت بخير

اين دو تا عكس تو آرشيوم بود

ببين تا حدودي...

سلام
دوست خوبم عکسی که قرار دادید مربوط به قسمت تصویر هست..
ممنون

پیوست‌ها

• 81.3 کیلوبایت بازدیدها: 86
  • 98.6 کیلوبایت بازدیدها: 87
آخرین ویرایش:

avazeghoo

2006-10-03
6,439
5,678
سلام

پایه های 1و 2 که بهم وصل میشن و 3 و4 هم در اثر سولفاته شدن قطعن

اون خازن و مقاومت اس ام دی هم با هم موازی هستند مقدار مقاومت هم 4.7 کیلو هستش

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
با سلام مسیر پایه سوم تیونر را با اهمتر تست کن به پایه وسط 1117 کنار تیونر وصل میگردد سیگنال معمولا مربوط به این مسیر است حتی ولتاژ هم نباشد با اتصال یک سیم به مغزی فیش خروجی ال ان بی باید در حدود 50 درصد سیگنال بالا حرکت کند .

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام

پایه های 1و 2 که بهم وصل میشن و 3 و4 هم در اثر سولفاته شدن قطعن

اون خازن و مقاومت اس ام دی هم با هم موازی هستند مقدار مقاومت هم 4.7 کیلو هستش
با سلام مسیر پایه سوم تیونر را با اهمتر تست کن به پایه وسط 1117 کنار تیونر وصل میگردد سیگنال معمولا مربوط به این مسیر است حتی ولتاژ هم نباشد با اتصال یک سیم به مغزی فیش خروجی ال ان بی باید در حدود 50 درصد سیگنال بالا حرکت کند .

سلام
بالاخره تونستم سیگنال رو بیارم بالا..با تعویض مجدد رگلاتور1117و مقاومت و خازنهای کناری تیونر
اما بعضا برخی وقتا سیگنال قطع میشه و بعد خاموش روشن کردن رسیور یا کشیدن از برق سیگنال برمیگرده..
حرارت سی پی یو نرمال هست حتی در حین کار..
مدار رو عالی شستم و سشوار گرفتم هرگونه اکسیدی رو بر طرف کردم.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
بالاخره تونستم سیگنال رو بیارم بالا..با تعویض مجدد رگلاتور1117و مقاومت و خازنهای کناری تیونر
اما بعضا برخی وقتا سیگنال قطع میشه و بعد خاموش روشن کردن رسیور یا کشیدن از برق سیگنال برمیگرده..
حرارت سی پی یو نرمال هست حتی در حین کار..
مدار رو عالی شستم و سشوار گرفتم هرگونه اکسیدی رو بر طرف کردم.

بالاخره مشکلش رو بر طرف کردم:a20IRSAT:
مقاومت کنار تیونر به شماره لوکیشنR32 رو تعویض کردم (که بخاطر ابرفتگی حالت شارتی پیدا کرده بود با اینکه ظاهرش کاملا سالم بود!)و مشکل سیگنال کاملا بر طرف شد..
با تشکر

پیوست‌ها

• 106.3 کیلوبایت بازدیدها: 76

sozuki

عضو فعال
2006-10-04
106
377
سلام دوستان
یک استارست 97 اچ دی بهم رسید سیگنال و مکیفیت 0هست با اینکه النبی بهش وصل هست
تیونر عوض کردم نشد
راستی rl18-rl17چه مقاومتهایی باید جایگزینشون بکنیم چیزی روش ننوشته؟

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
با سلام به شما و تشکر از شما دوست عزیز kyzar. ای کاش بقیه کاربران نیز مثل شما این چنین منظم و رسا مطالب را می نوشتند . بهتر است خازن در مسیر خروجی 1117 3.3 که احتمال زیاد نشتی دارد را نعویض کنید تا دو باره قطعه مذکور دچار مشکل نشود. شما دوست عزیز نیز سوال و مطلب را دقیق مثل این دوستمان بنویسید تا دوستان بتوانند سریع راهنمایی کنند. مطالب بالا نیز واضح میباشد در صورت داشتن چنین عیبی باید ولتاژ خروجی از 1117 حتمی 3.3 ولت باشد .

آخرین ویرایش:
بالا