مشکل در عدم سیگنال دهی همه ماهواره ها به جز هاتبرد در 9898 xs pvr hdmi

nedved

کاربر
2007-04-13
7
16
دوستان عزیز دستگاه من فقط هاتبرد را سیگنال میده و بقیه ماهواره ها را اصلا سیگنال نمیده
در ضمن مشکل از سوییچ یا LNB نیز نیست . همچنین دستگاه را پروگرام کردم بازم درست نشد
مثلا وقتی ku badr یا w3 را مستقیما به دستگاه (بدون سوییچ) وصل میکنم اصلا سیگنال نداره

کمک شما نشانه مردانگی شماست

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
شما اول تنظیمات دیش و قیچی را با یک فایندر بررسی کنید ال ان بی درست در مسیر باشد و ال ان بی ها هم سالم باشند

هاتبرد را که میگویید دریافت میکنید بررسی کنید که ایا فرکانس های h و v را بدون مشکل دارید یا فقط یکی از این ها را دریافت میکند؟ و آن جهت هایی که میگویید سیگنال ندارید ایا اصلا قدرت سیگنال پر میکند

nedved

کاربر
2007-04-13
7
16
دوست عزیز هیچ جهتی را سیگنال نمیدهد حتی با یک دیش دیگه که کاملا تنظیم بود تست کردم نه فرکانس های عمودی و نه فرکانس های افقی را سیگنال نمیده

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
دوست عزیز هیچ جهتی را سیگنال نمیدهد حتی با یک دیش دیگه که کاملا تنظیم بود تست کردم نه فرکانس های عمودی و نه فرکانس های افقی را سیگنال نمیده

تیونر دستگاه شما معیوب است . اگر به تعمیرات اشنا هستید در بخش تعمیرات سایت مطرح کنید در غیر اینصورت به یک تعمیرکار مراجعه کنید

nedved

کاربر
2007-04-13
7
16
آخه مگه میشه فقط هاتبرد را سیگنال بده ولی دیگه هیچ ماهواره ای را سیگنال نده . میتونه عیب از تیونر باشه ؟؟؟
در ضمن روی بقیه ماهواره ها قدرت 95 درصد داره فقط کیفیت نداره

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
آخه مگه میشه فقط هاتبرد را سیگنال بده ولی دیگه هیچ ماهواره ای را سیگنال نده . میتونه عیب از تیونر باشه ؟؟؟
در ضمن روی بقیه ماهواره ها قدرت 95 درصد داره فقط کیفیت نداره

با درود شما حرف مدیر را که اعلام کردند قبول ندارید؟؟؟؟
ایشان بر اساس تجربه گفتند که تیونر شما معیوب شده است که یکی از دلایل همین سیگنال ندادن هست
حالا شما اگر شک دارید بهتر هست که با رسیور دیگری با این دیش خودتان تست کنید
اگر نرم افزار هم تغییر دادید بازم نشد همان تیونر هست

بالا