مشکل دونقطه شدن دیسپلی رسیورآیکلاس فول اچدی مدلn9n9

lenovokurd

کاربر
2017-05-11
6
13
باسلام به اساتیدمحترم انجمن بنده یک رسیورآیکلاس فول اچدی مدلn9n9برام آوردن که وقتی رسیوررابه برق زدم روپنل دیسپلی دونقطه روشن میشدوبعدازبازکردن قاب رسیوروولتاژگیری قسمت تغذیه همه ولتاژهافیکس بودندوبعدقسمت مین بردراولتاژگیری کردم آیسی ریگلاتورu14 پایه2و4اتصالی داشت وآیسی راازبردخارج کردم اتصالی هنوزپابرجابودوبعدازکلی دردسرآیسی نزدیک تیونربه شمارهali m3501 شورت شده بود وبعدازخارج کردنm3501 اتصالی روآیسی ریگلاتورu14 درست شد وبنده یک آیسی m3501نوراجایگزین کردم همه ولتاژهای روسلفهاokشدندولی مشکلی که الان دارم این است که روی پایه1آیسی فلش هیچ ولتاژی ندارم درحالی که روی پایه3حدود1,5ولت که نوسان داردوروی پایه7*8 3,3ولت رادارم درحالی که بایدروی پایه1*8آیسی فلش3.3ولت باشدوتمام قطعات راچک کردم همه سالم هستندوبنده به خودcpuمشکوک هستم وخودcpuهم ازنظرحرارت عادی هستش حالا ازشما اساتیدمجرب خواهشمندم بنده راراهنمایی بفرماییدباتشکر 6DC2A55A-592C-417B-A774-CB0C28BF6B47.jpeg

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
باسلام به اساتیدمحترم انجمن بنده یک رسیورآیکلاس فول اچدی مدلn9n9برام آوردن که وقتی رسیوررابه برق زدم روپنل دیسپلی دونقطه روشن میشدوبعدازبازکردن قاب رسیوروولتاژگیری قسمت تغذیه همه ولتاژهافیکس بودندوبعدقسمت مین بردراولتاژگیری کردم آیسی ریگلاتورu14 پایه2و4اتصالی داشت وآیسی راازبردخارج کردم اتصالی هنوزپابرجابودوبعدازکلی دردسرآیسی نزدیک تیونربه شمارهali m3501 شورت شده بود وبعدازخارج کردنm3501 اتصالی روآیسی ریگلاتورu14 درست شد وبنده یک آیسی m3501نوراجایگزین کردم همه ولتاژهای روسلفهاokشدندولی مشکلی که الان دارم این است که روی پایه1آیسی فلش هیچ ولتاژی ندارم درحالی که روی پایه3حدود1,5ولت که نوسان داردوروی پایه7*8 3,3ولت رادارم درحالی که بایدروی پایه1*8آیسی فلش3.3ولت باشدوتمام قطعات راچک کردم همه سالم هستندوبنده به خودcpuمشکوک هستم وخودcpuهم ازنظرحرارت عادی هستش حالا ازشما اساتیدمجرب خواهشمندم بنده راراهنمایی بفرماییدباتشکرمشاهده فایل‌پیوست 103620

درود :

شما خود تراشه رو با پرگریمر رید کردید که اون رو میخونه و کلین میشه بعد فایل مخصوص به خودش روش رایت میشه آیا میخوام بدونم از نظر سالم بودن خود آیسی فلش ممکنه مورد داره این راهکارها رو پیداده کنید بعد خرابی خود پردازنده هم ممکنه چرا که آیسی تیونر جامپر شده و جامپر شدن این آیسی خیلی سی پیو رو در گیر میکنه و بشدت هم اون موقع داغ میکنه تا این وضعیت بیفته بعد راهکار دوم شما بوبین سبز رنگ روی پاور 3.3 دهم ولت رو چامپر کنید و ببینید ولتاژ تراشه فلش اوکی میشه بعد نتیجه رو اعلام بفرمایید؟

lenovokurd

کاربر
2017-05-11
6
13
سلام ودرودبرشما مهندس جان آیسی فلش رابایک نمونه سالم ازهمین مدل عوض کردم هیچ تأثیری نداشت حتی باپروگرامرrt809hهم خودآیسی فلش رابافایل مطمئن پروگرام کردم مشکل همچنان پابرجاست وروی پایه 3آیسی فلش که قبلا تومتن نوشتم حدود1٬5ولت نوسان داردواین 1٫5ولتی که نوسان دارددقیق ازcpuخارج میشودوطبق فرموده خودتون بوبین سبزرنگ روی پاور3.3راکجا جامپرکنم باتشکر

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
سلام ودرودبرشما مهندس جان آیسی فلش رابایک نمونه سالم ازهمین مدل عوض کردم هیچ تأثیری نداشت حتی باپروگرامرrt809hهم خودآیسی فلش رابافایل مطمئن پروگرام کردم مشکل همچنان پابرجاست وروی پایه 3آیسی فلش که قبلا تومتن نوشتم حدود1٬5ولت نوسان داردواین 1٫5ولتی که نوسان دارددقیق ازcpuخارج میشودوطبق فرموده خودتون بوبین سبزرنگ روی پاور3.3راکجا جامپرکنم باتشکر

درودی دیگر :

پایه ها ی خود بوبین b را به a جامپر کن ( متصل کن ) همین و تست کن ببین ولتاژ آی سی فلش تغییر میکنه یا خیر بعد وروی پردازنده رو ذکر نکرده بودید آیا وری ولتاژ اون فیکس بوده یا خیر؟ و رگلاتورهای dc به dc چطور البته این قسمت تست رو بذاریم برای بعد...

lenovokurd

کاربر
2017-05-11
6
13
درودی دیگر :

پایه ها ی خود بوبین b را به a جامپر کن ( متصل کن ) همین و تست کن ببین ولتاژ آی سی فلش تغییر میکنه یا خیر بعد وروی پردازنده رو ذکر نکرده بودید آیا وری ولتاژ اون فیکس بوده یا خیر؟ و رگلاتورهای dc به dc چطور البته این قسمت تست رو بذاریم برای بعد...
جناب حافظ محمد 4تابوبین سبزرنگ روی مین بردولتاژشون فیکس هستش و2تاآیسی رگلاتورdcبهdc بالوکیشنu14وu15 هم ولتاژشون درست هستش ولی بنده منظورتون روخوب نفهمیدم (پایه های خودبوبینbرابهaجامپرکن)آیامنظورتون این است که ازبوبین سبزرنگ 3.3ولت روبه پایه1آیسی فلش جامپرکنم طبق این عکسی که میزارمAE800FAE-5EB4-4DB3-B46E-E2FAB06925EE.jpeg

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
جناب حافظ محمد 4تابوبین سبزرنگ روی مین بردولتاژشون فیکس هستش و2تاآیسی رگلاتورdcبهdc بالوکیشنu14وu15 هم ولتاژشون درست هستش ولی بنده منظورتون روخوب نفهمیدم (پایه های خودبوبینbرابهaجامپرکن)آیامنظورتون این است که ازبوبین سبزرنگ 3.3ولت روبه پایه1آیسی فلش جامپرکنم طبق این عکسی که میزارممشاهده فایل‌پیوست 103629

درود :

خیر منظور واضح هست پایه های خود بوبین مورد نظر که توی ثانویه پاور قرار داره و بنده به هیچ وجه به بوبینهای مین اشاره نکردم چرا که بوبین کارش کاهنده شک استارت اولیه ولتاژ هست و آسیب جدی میتونه به پردازنده وارد کنه
اون بوبین مورد نظر ما و یا هر بوبینی مگر دوتا پایه نداره مثل خازنهای شیمیایی که روی اونها ایستاده اینها رو برای بهتر توصیف کردن از عبارات ا بی سی استفاده کردم و گفتم a و b رو بهم متصل کن و یا به تعبیر ما تعمیرکاران جامپر کن.

آخرین ویرایش:

lenovokurd

کاربر
2017-05-11
6
13
درود :

خیر منظور واضح هست پایه های خود بوبین مورد نظر که توی ثانویه پاور قرار داره و بنده به هیچ وجه به بوبینهای مین اشاره نکردم چرا که بوبین کارش کاهنده شک استارت اولیه ولتاژ هست و آسیب جدی میتونه به پردازنده وارد کنه
اون بوبین مورد نظر ما و یا هر بوبینی مگر دوتا پایه نداره مثل خازنهای شیمیایی که روی اونها ایستاده اینها رو برای بهتر توصیف کردن از عبارات ا بی سی استفاده کردم و گفتم a و b رو بهم متصل کن و یا به تعبیر ما تعمیرکاران جامپر کن.
درودبرشما اینکارراهم که فرمودیدانجام دادم مشکل همچنان پابرجاست ولی مهندس جان آیسی فلش روی پایه7و8ولتاژ3.3ولت رودارم وروی پایه 1درحدمیلی ولت ولتاژدارم وتویک مدل سالم ازاین رسیورکه تست کردم ولتاژ3.3روپایه 1و8برقراربودوتمام قطعات روهم تست کردم سالم بودندحالا شک خودم بهcpu هستش

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
درودبرشما اینکارراهم که فرمودیدانجام دادم مشکل همچنان پابرجاست ولی مهندس جان آیسی فلش روی پایه7و8ولتاژ3.3ولت رودارم وروی پایه 1درحدمیلی ولت ولتاژدارم وتویک مدل سالم ازاین رسیورکه تست کردم ولتاژ3.3روپایه 1و8برقراربودوتمام قطعات روهم تست کردم سالم بودندحالا شک خودم بهcpu هستش

درود :

با این حال حتماً همینطوره پردازنده مورد داره هر چند شک و گمان 20 % روی لحیم سردی و یا اهمی بودن مقاومتهای smd هست.

lenovokurd

کاربر
2017-05-11
6
13
درود :

با این حال حتماً همینطوره پردازنده مورد داره هر چند شک و گمان 20 % روی لحیم سردی و یا اهمی بودن مقاومتهای smd هست.
باشه مهندس جان لطف کردید که جواب دادید دوباره مقاومتها روهم تست میکنم اگرجوابی گرفتم حتما درانجمن مطرح میکنم صمیمانه سپاسگزارم

بالا