مشکل رجیستر کد در فایندر Trimax SM2200

2007-06-19
1,872
19,347
با درود

یک فایندر تریمکس مدل sm2200 دارم که مشکل رجیستر کد داره ، طرف دستگاه رو کارکرده خریده و ظاهرا بعد از تعویض باتری به مشکل خورده ...

دوستان راه حل چیه ؟

01.jpg

02.jpg

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
با درود

یک فایندر تریمکس مدل sm2200 دارم که مشکل رجیستر کد داره ، طرف دستگاه رو کارکرده خریده و ظاهرا بعد از تعویض باتری به مشکل خورده ...

دوستان راه حل چیه ؟

درود:

آیا فلش هم زدید و جواب نداد ؟

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با درود

دوستان راه حل چیه ؟

مشاهده فایل‌پیوست 104224

مشاهده فایل‌پیوست 104225
درود
اون کد ریجستری که در عکس میباشد جواب نداده؟

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
فلش هم بزنم ، لابد باز هم سریال میخواد ؟

فلشی که سریال نخواسته باشه یا سریالش همراهش باشه وجود داره ؟

درود :

دقیق میخواستم همین حرف شما رو بگم هر گز فلشی رو که سریال ریجستری همراه نداشته یا داشته و عنوان نشده رو نرنید کار رو سختر میکنه ....

اگر محتويات جعبه اش باشه و کامله بايد يک کارت registration داخل جعبه موجوده باشه اون کد رو بايد بزنيداگر هم نبود شاید اون کد پشت باکسش که جناب فرهادی در پست فوق به اون اشاره داشتند باشه چرا که نوشته شده ریجستری کد.

2007-06-19
1,872
19,347
درود
اون کد ریجستری که در عکس میباشد جواب نداده؟

خیر جواب نمیده ، البته هیچ عکس العملی مبنی بر اشتباه بودن کد هم نمیده ، من فکر کردم کلید Ok روی فایندر شاید خراب شده ، باز کردم و سرویس کردم ولی تفاوتی حاصل نشد .

درود :

دقیق میخواستم همین حرف شما رو بگم هر گز فلشی رو که سریال ریجستری همراه نداشته یا داشته و عنوان نشده رو نرنید کار رو سختر میکنه ....

اگر محتويات جعبه اش باشه و کامله بايد يک کارت registration داخل جعبه موجوده باشه اون کد رو بايد بزنيداگر هم نبود شاید اون کد پشت باکسش که جناب فرهادی در پست فوق به اون اشاره داشتند باشه چرا که نوشته شده ریجستری کد.

جعبه اش نیست متاسفانه ...

marenos

کاربر
2007-10-30
4
4
دوست عزیزمن همین مشکل داشتم سریال دستگاه رو به شرکتش ایمیل کردم وکد ریجستر ارسال کردCopyright © Tim Heinrichs, all rights reservedAll materials contained in this document are protected by United States and international copyright law and may not be reproduced, distributed, transmitted, displayed, published or broadcast without the prior written permission from Tim Heinrichs. You may not alter or remove any file, document, trademark, copyright or other notice from copies of the content.Quick Links DMS International - Email Sales First Strike Meters - Email Sales Sathero Meters - Email Sales Trimax Meters - Email Sales 8dtek Meters - Email Sales

بالا