مشکل صدا در رسیور ایکلاس sun4

fallah1112

کاربر VIP
2019-10-14
7
9
با سلام خدمت اساتید محترم
رسیور ایکلاس sun4 هست که با کابل HDMI تصویر داره ولی صدا نداره ولی با کابل AV صدا و تصویر داره .
کابل HDMI سالم هست و با دستگاه دیگه کار میکنه دستگاه با نرم افزار جدید اپدیت شد ریست فکتوری شد چند خاموش روشن شد ولی فرقی نکرد همچنان با کابل HDMI صدا قطع هست لطفا راهنمایی کنید .:051::051:

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //دوست گرامی با کابل دیگه تست کنید /در ضمن تلویزیون اگر پلاسما هستش من این ایراد را داشتم که از تلویزیون بودو در غیر این صورت ایسی درایو hdmiو یا پردازند مشکل داره

fallah1112

کاربر VIP
2019-10-14
7
9
با درود //دوست گرامی با کابل دیگه تست کنید /در ضمن تلویزیون اگر پلاسما هستش من این ایراد را داشتم که از تلویزیون بودو در غیر این صورت ایسی درایو hdmiو یا پردازند مشکل داره

ضمن تشکر نکته جالب این که وفتی دستگاه سرد هست و توی برق نیست وقتی روشن میکنم در HDMI صدا دارد و قطع نمیشود حتی اگه یک روز روشن باشه باز صدا هست ولی اگه از برق بکشم و دوباره بزنم صدا نداره باید صبر کنم کاملا سرد شود . اگه مشکل لحیم باشد باید موقع ضربه به برد صدا قطع و صل شود . باز اگه راه حلی به نظر دوستان میرسه لطفا راهنمایی کنید . در مورد ایسی درایو hdmi من نمیدنم کدوم شماره هست .تشکر

بالا