مشکل فنی

saramoj

کاربر
2008-10-12
3
0
--------------------------------------------------------------------------------
سلام.
من دي وي بي اسکاي استار 2 رو همزمان با رسيور 550d (از يک کابل براي ورود lnb)
استفاده کردم.
حالا ولتاژ 18-14 روي کارت dvb skystar2.8A از بين رفته و فقط وقتي که به رسيور وصل شود ،در همان قطبيت تصوير ميدهد.آيا کارت تعمير ميشود؟:in_love:
ضمنا ایراد از نرم افزار نیست و کارت در تولید ولتاژ خروجی ایراد دارد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
--------------------------------------------------------------------------------
سلام.
من دي وي بي اسکاي استار 2 رو همزمان با رسيور 550d (از يک کابل براي ورود lnb)
استفاده کردم.
حالا ولتاژ 18-14 روي کارت dvb skystar2.8a از بين رفته و فقط وقتي که به رسيور وصل شود ،در همان قطبيت تصوير ميدهد.آيا کارت تعمير ميشود؟:in_love:
ضمنا ایراد از نرم افزار نیست و کارت در تولید ولتاژ خروجی ایراد دارد.
دوست عزیز قابل تعمیر شما می توانید کارت را برای من ارسال کنید تا تعمیر کنم جهت ارسال از پیام خصوصی استفاده کنید

maitham92

کاربر
2009-05-09
1
0
34
سلام آقای علی‌ رسیور من راستش یه مشکلی‌ دارم که اگه بتنی‌ برام حلّش کنی‌ تا عمر دارم این خدمتو کاری که برام کردی فراموش نمیکنم من یه رسیور شرینگ خریدم به اسم آلفا خوب با اینترنت کار میکرد اوکی حالا یه چند وقتی خالص اصلا قطع شده ولی‌ سفتورشو از این حرفهاش هنوز روشه حالا می‌خواستم بدونم راهی‌ هست که من بتونم اینو را بندازم یا برنامشو عوص کنم و از سرورای شرینگ استفاده کنم یا خیر

دوست گرامی در فروم فارسی فقط فارسی تایپ کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

abod

کاربر
2006-10-21
90
529
salam aghaye ali resiver man rastesh ye moshkely daram ke age betony baram hallesh kony ta omr daram in khedmato kary ke baram kardy faramosh nemikonam man ye resiver shering kharidam be esme alfa khob ba internet kar mikard ok hala ye chand vaghtye khalas aslan ghat shode valy softweresho az in harfash hanooz roshe hala mikhastam bedonam rahy hast ke man betonam ino ra bendazam ya barnamasho avas konam va az serveraye shering estefade konam ya kheir .

مشکل شما در رابطه با رسیور است - بهتر است در تالار مربوط به رسیور مطرح شود
چون این تالار مخصوص کارت dvb است
در ضمن فارسی بنویسید

بالا