مشکل موتورپریمیوم3000

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
بادرود توی بخش تعمیرات موتور دایسک نبود مجبورن اینجامطرح کردم موتورفوق وقتی به رسیور وصل فقط از دکمه های زیر موتور حرکت شرق وغرب کار میکنه ولی ازداخل تنظیم انتن گزینه یوزال یا دایسک به هیچ وجه حرکتی نداره لطفا راهنمایی کنیدکارهای انجام شده من 1 .ریست موتور با فشار دادن دکمه های زیر باهم 2.تست با بیش از چند رسیور لطفا راهنمایی کنید ایا مشکل سخت افزاری است چه قطعه ای مشکل دارد که تعویض شودمتشکرم...

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
سلام
چرا با عمل کردن رله ها ( چق چق کردن ) موتور عمل نمیکنه و با تعویض رله درست میشه ؟؟
رله ها رو بیرون از مدار تست مکنم سالمن!!!
با تشکر از قبل IRSAT:a19:

onlylida

کاربر
2006-11-17
27
112
با اجازه اساتيد
داخل مدار مابيت فيشهاي ورودي و خروجي دقت كني يك خازن اس ام دي به مدار فرمان دستورات رو ارسال ميكنه اگر ايراد از رله بود با دكمه ها به هيچ عنوان عمل نميكرد اين عيب در حالتي است كه با دگمه ها كار ميكنه ولي دستور از رسيور به مدار فزمان موتوز ازسال نميشه با اهمتز انالوگ براحتي ميتوني امتحان كني اهمترو بذار رو ولتار 10 بعد از خازن اس ام دي سر مثبت وسر منفي به شاسي يا بدنه سيم وتوسط رسيور دستوارت شرق وغزب را اجرا كن اگر اهمتر عقزبه اش تكاني خورد دستور تا انجا ميرسه بقيه مدار رو رديابي كن تا پايه اي سي بقييه كار به راحتي دستت مياد با تشكر
فقط نتيجه را خواهشا اعلام بفرمييد

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود ///دوست گرامي من اين مورد را داشتم كه با جايگذين كردم ايسي ايپرام خام در برخي دستگاها و در برخي دستگاهها حتما بايد ايسي پر مشكل حل ميشود در ضمن قسمت مكانيكي موتور را تست كنيد در يك مورد هم داشتم كه دنده چرخ شكسته بود و مابين دنده ديگر قرار گرفته و مانع از چرخش صحيح ميشد و سيستم درست كار نميكرد

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
بادرود توی بخش تعمیرات موتور دایسک نبود مجبورن اینجامطرح کردم موتورفوق وقتی به رسیور وصل فقط از دکمه های زیر موتور حرکت شرق وغرب کار میکنه ولی ازداخل تنظیم انتن گزینه یوزال یا دایسک به هیچ وجه حرکتی نداره لطفا راهنمایی کنیدکارهای انجام شده من 1 .ریست موتور با فشار دادن دکمه های زیر باهم 2.تست با بیش از چند رسیور لطفا راهنمایی کنید ایا مشکل سخت افزاری است چه قطعه ای مشکل دارد که تعویض شودمتشکرم...

دوست عزیز مشکل دستگاه شما سخت افزاریه

سوال رو تو بخش تعمیرات قرار بدید

آخرین ویرایش:
بالا