مشکل نداشتن تصویر و فقط لوگو ظاهر میشه رسیورsr-8800hd hyper و بعد بوت شدن تصویر دیگه نمیاد.

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
با درود :

دوستان همکاان و اساتید گرامی،

رسیوری برای تعمیر اومد نوعع ایراد و مدل از قرار زیر هست ..

مشکلش نداشتن تصویر و فقط لوگو ظاهر میشه نوع رسیورsr-8800hd hyper و بعد بوت شدن تصویر دیگه نمیاد این ایراد هم در av و هم در hdmi.

اول علت رسیور رو میگم بعد کارهای انجام شده رو متعاقباً عنوان میکنم مشتری پرنده خانگی د منزل دارند

و دقیق فضولاتشو رو آی سی تیونر بقولاً لاک کرده و میدونید فضولات اسیدی هستند

که پایه های آیسی تیونر بعد شستن با اسپر مخصوص رنگ مسی خودشو نشون داده و حتی پایه های خازنها و مقاومتهای اس ام دی همینطور

ایرادات رسیور اول مشکل نداشه سیگنال شروع میشه و همینطور کم کم ایراد تصویر پیدا کرده که مشتری عنوان میکنه که حتی رابط av عوض کرده

و امروز دیگه مشکل تصویر پیدا کرده که من بعید میدونم با این وضع یگنال اوکی باشه!!

کارهای انجام شده هر دو خورجی برسی شده تصویر نداشتند بعد از بوت البته همینطور که در بدو عرائضم گفتم

لوگو میاد ولی دیگه تصویر نمیاد اما کادر NO SIGNAL سیگنال موجود نیست از روی صفحه تلویزیون مشاهده نمیشه

کارهای انجام شده خازن شیمیایی خروجی تصویر AV بعد شستشو هم عوض کردم برد رو با فلکس اوشته کردم

هیت گرفتم تست کردم نتیجه مثل اول بود بعد با مسوال سیمی ملایم برس زدم قسمتهای مورد نظر

دوباره فلکس زدم هیت گرفتم نتیجه باز مثل اوله کریستال تصویر طبق تجربیاتی که دارم با عوض نکردم

بقط با نوکه هویه داغ کردم و تست کردم با مثل اوله

CPU و IC TUNER خنک هستند خیلی عالی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

آخرین ویرایش:

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با درود :

دوستان همکاان و اساتید گرامی،

رسیوری برای تعمیر اومد نوعع ایراد و مدل از قرار زیر هست ..

مشکلش نداشتن تصویر و فقط لوگو ظاهر میشه نوع رسیورsr-8800hd hyper و بعد بوت شدن تصویر دیگه نمیاد این ایراد هم در av و هم در hdmi.

اول علت رسیور رو میگم بعد کارهای انجام شده رو متعاقباً عنوان میکنم مشتری پرنده خانگی د منزل دارند

و دقیق فضولاتشو رو آی سی تیونر بقولاً لاک کرده و میدونید فضولات اسیدی هستند

که پایه های آیسی تیونر بعد شستن با اسپر مخصوص رنگ مسی خودشو نشون داده و حتی پایه های خازنها و مقاومتهای اس ام دی همینطور

ایرادات رسیور اول مشکل نداشه سیگنال شروع میشه و همینطور کم کم ایراد تصویر پیدا کرده که مشتری عنوان میکنه که حتی رابط av عوض کرده

و امروز دیگه مشکل تصویر پیدا کرده که من بعید میدونم با این وضع یگنال اوکی باشه!!

کارهای انجام شده هر دو خورجی برسی شده تصویر نداشتند بعد از بوت البته همینطور که در بدو عرائضم گفتم

لوگو میاد ولی دیگه تصویر نمیاد اما کادر NO SIGNAL سیگنال موجود نیست از روی صفحه تلویزیون مشاهده نمیشه

کارهای انجام شده خازن شیمیایی خروجی تصویر AV بعد شستشو هم عوض کردم برد رو با فلکس اوشته کردم

هیت گرفتم تست کردم نتیجه مثل اول بود بعد با مسوال سیمی ملایم برس زدم قسمتهای مورد نظر

دوباره فلکس زدم هیت گرفتم نتیجه باز مثل اوله کریستال تصویر طبق تجربیاتی که دارم با عوض نکردم

بقط با نوکه هویه داغ کردم و تست کردم با مثل اوله

CPU و IC TUNER خنک هستند خیلی عالی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
درود
فلش کنید احتمالا رفع میشود.

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
درود
فلش کنید احتمالا رفع میشود.

درود مهندس :

کانالها عوض میشه خاموش روش میشه با کنترل اما چون بحث توضیحات خیلی شد نخواستم وارد جزئیات بشم

در ضمن موقع خاموش کردن نور میکرو استندبای قرمز میشه و اشاره از تقریباً آخرین تزریق وژن به رسیور رو داره

اما چشم سرفرصت هم فلش میرنم و به پیشنهاد دوست خوبمون هم آخرین ورژن رو میزنم البته که غیر مممکنه

تزریق ورژن چون خروجی تصویر نداره... چشم اطلاع میدم .

آخرین ویرایش:

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود مهندس :

کانالها عوض میشه خاموش روش میشه با کنترل اما چون بحث توضیحات خیلی شد نخواستم وارد جزئیات بشم

در ضمن موقع خاموش کردن نور میکرو استندبای قرمز میشه و اشاره از تقریباً آخرین تزریق وژن به رسیور رو داره

اما چشم سرفرصت هم فلش میرنم و به پیشنهاد دوست خوبمون هم آخرین ورژن رو میزنم البته که غیر مممکنه

تزریق ورژن چون خروجی تصویر نداره... چشم اطلاع میدم .
فلش بزنید تصویر میایید یک نرمافزار قدیما شرکت داده بود هر کسی میزد اینطور میشد با فلش حل میشد

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
فلش بزنید تصویر میایید یک نرمافزار قدیما شرکت داده بود هر کسی میزد اینطور میشد با فلش حل میشد

درودی دیگر :

دو نمونه فایل فلش زدم در پگهای 30 و 34 هر دو متاسفانه جواب ندادند هر چند یکی از این فایلها خودم آپلود کرده بودم

و فایلهایی را که خودم آپلود میکنم از سلامت فایل خیلی مطمئن هست اما متاسفانه هیچ تغییری نکرد :a11IRSaT:

اما ایکاش فایل قدیمتری پیدا میکردم که وقتی با کنترل خاموش کنم ال ای دی میکروسوچ پاور قرمز نمی شد اینها فایلهای جدید بودن.

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درودی دیگر :

دو نمونه فایل فلش زدم در پگهای 30 و 34 هر دو متاسفانه جواب ندادند هر چند یکی از این فایلها خودم آپلود کرده بودم

و فایلهایی را که خودم آپلود میکنم از سلامت فایل خیلی مطمئن هست اما متاسفانه هیچ تغییری نکرد :a11IRSaT:

اما ایکاش فایل قدیمتری پیدا میکردم که وقتی با کنترل خاموش کنم ال ای دی میکروسوچ پاور قرمز نمی شد اینها فایلهای جدید بودن.
اگر با فلش کردن مثل قبله با لودر برنامه بزن

king shoaib khan

مدیر بخش اخبار کانال ها
2006-10-10
379
1,173
درودی دیگر :

درود
من همه ورزن های این مدل رو دارم وفایل فلش قدیمی شو دارم اگه لازم باشه که قرار بدم توی سایت همکار عزیز.

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
درود
من همه ورزن های این مدل رو دارم وفایل فلش قدیمی شو دارم اگه لازم باشه که قرار بدم توی سایت همکار عزیز.

درود بر شما :

از قدیم گفتن که برای کار خیر استخاره لازم نیست اره لطفاً آپلود کنید

اگر هم براتون ممکن باشه شماره ورژن فایلها رو عنوان کنید . :eek:k:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
اگر با فلش کردن مثل قبله با لودر برنامه بزن

با درود :

متاسفانه هرچه گشتم لودری برای ساپرت نرم افزار این رسیور پیدا نکردم انگارن نیست

سایت خودمون که نبود و یا ارائه نشده درکل اگر هم بود من نتونستم پیدا کنم :confused:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
دوست عزیز حافظ جان نرم افزار و لودرهای این مدل رو در سایت قرار دادم.

ممنون از شما دوست عزیز با یکی از لودرهای که واقعاً نا یاب بود و شما زحمت کشیدید قرار دادید تونستم

آپدیت ها رو به رسیور تزریق کنم نام نرم افزار لودر StarMax support universal هست هم تصویر منوی نرم افزار رو قرار میدم

و هم نمای ارور دار معروف منوی رسیور که آخرش روی تلویزیون ظاهر شد ممنون از راهنمایی دوست با تجربه خوبمون جناب فرهادی عزیز

اون sw خودم از عهدش بر میام بازم ممنون از هر دو بزرگوار:dast::dast:

1662660179740.jpg1662660179731.jpg

king shoaib khan

مدیر بخش اخبار کانال ها
2006-10-10
379
1,173
ممنون از شما دوست عزیز با یکی از لودرهای که واقعاً نا یاب بود و شما زحمت کشیدید قرار دادید تونستم

آپدیت ها رو به رسیور تزریق کنم نام نرم افزار لودر StarMax support universal هست هم تصویر منوی نرم افزار رو قرار میدم

و هم نمای ارور دار معروف منوی رسیور که آخرش روی تلویزیون ظاهر شد ممنون از راهنمایی دوست با تجربه خوبمون جناب فرهادی عزیز

اون sw خودم از عهدش بر میام بازم ممنون از هر دو بزرگوار:dast::dast:

مشاهده فایل‌پیوست 108004مشاهده فایل‌پیوست 108005

درود به هرسه مدیران باتجربه سایت ما و همکار و دوست عزیز مون
درضمن ببخشید که نبودم آنلاین توی سایت حالا پست های شما دیدم ممنون ازحافظ محمد عزیز وممنون از ck عزیز و ازفرید عزیز ازپست های مفید
همه تون.

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
درود بر همه :

دوستان این رسیور انگار نمیخواد درست بشه درست بشو نیست بی نهایت دست گیر بود ،

اصلاً مرگ بر این طوطی عجب فضولات نحسی زده به این رسیور این بلا رو سرش اورده بعد

اون ارور که رفع شده با آپدیت ورژن نرم افزار (018I:01)*2.42

حالا مشکل دیگه اش تیونر دو سیگنال که نداره اما ولتاژ درست و دقیقی هم داره V و H

تیونر یک اونم ولتاژشش اوکی و سیگنالش هم همینطور کانال تقریباً خوب میاره دقیق اگه بخوام امار بدم 961 کانال اورد

روی گزینه جستجوی کورکورانه اما حتی یک کانالی از این ارقامی که گفتم باز نمیکنه کارهای انجام شده

کریستال هم آیسی تونر و هم خود تیونر رو با نوک هویه داغ کردم درحد نرمال اما هیچ تغییر مشاهده نشده

پشنهادی راهنمایی باشه ممنون میشم در ضمن اضافه کنم همینطور که در پستهای فوق عرض شد

آیسی تیونر که روی برد هست داغ نمیکه و سی پی یو هم کماکان به همین شکل هستند .:sadwalk:

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود بر همه :

دوستان این رسیور انگار نمیخواد درست بشه درست بشو نیست بی نهایت دست گیر بود ،

اصلاً مرگ بر این طوطی عجب فضولات نحسی زده به این رسیور این بلا رو سرش اورده بعد

اون ارور که رفع شده با آپدیت ورژن نرم افزار (018I:01)*2.42

حالا مشکل دیگه اش تیونر دو سیگنال که نداره اما ولتاژ درست و دقیقی هم داره V و H

تیونر یک اونم ولتاژشش اوکی و سیگنالش هم همینطور کانال تقریباً خوب میاره دقیق اگه بخوام امار بدم 961 کانال اورد

روی گزینه جستجوی کورکورانه اما حتی یک کانالی از این ارقامی که گفتم باز نمیکنه کارهای انجام شده

کریستال هم آیسی تونر و هم خود تیونر رو با نوک هویه داغ کردم درحد نرمال اما هیچ تغییر مشاهده نشده

پشنهادی راهنمایی باشه ممنون میشم در ضمن اضافه کنم همینطور که در پستهای فوق عرض شد

آیسی تیونر که روی برد هست داغ نمیکه و سی پی یو هم کماکان به همین شکل هستند .:sadwalk:
درود
اولایسی تیونر راعوض کنید چون راحتره اگر نتیجه نگرفتید خود تیونرراعوض کنید

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
درود
اولایسی تیونر راعوض کنید چون راحتره اگر نتیجه نگرفتید خود تیونرراعوض کنید

درود :

خودم هم به آسیی تیونر بیشتر مزنونم چرا چون هر دو تونر از یک آیسی تغذیه میشن در رسیورهای 8800 هایپر و علی هاذا همینطور که در پستهای سابق عنوان کردم پرنده با فضولاتش از اون روزنه های کاور رسیور هست دقیق آیسی تیونر را گرا گرفته بعد اون فضولات نشونشون که دادم موقع تحویل رسیو میگن حدود 3 سال روش مونده بود منم به اینخاطر از تعویض آیسی دارم تأنی میکنم چرا که خود آیسی و پایه های آیسی و حتی قسمتهایی از فیبر کناری برد اکسیده شده میترسم در بیارم خود آیسی که دیگه پایه هاش مطمئنم خراب میشن هیچ ولی ترسم بیشتر دیگه اون آیسی نو به علت اکسیده شدن دیگه جا نشه ممنون از اهنمایی به جا و دقیق شما استاد ترجیح میدم همینطوی بدم دست مشتری...

بالا