مشکل نداشتن خروجی در تیونر در رسیور مینی r10 مدیا استار

حسین23

کاربر VIP
2013-04-10
75
45
یه مینی مدیا استار r10 بدذستم رسید که روشن نمیشد با تعویض اداپتور روشن شد ولی فرکانس نه عمودی و نه افقی را نمیاره کدام قسمت را برسی کنم عکس هم میزارم
کار های انجام شده
1 برنامه جدید و ریست فاکتوری
2 تعویض ایسی 8536
در ضمن ولتاژ خروجی تیونر ندارم

پیوست‌ها

• 1.3 مگابایت بازدیدها: 50
  • 1.4 مگابایت بازدیدها: 45

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
اگر ولتاژ تیونر ندارید ایسی مبدل ممکنه خراب باشه ..مسیر تیونر/سویچ ولتاژ را چک کنید ///در ضمن چک کنید ادابتور واسه خود دستگاه باشه

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,440
5,678
یه مینی مدیا استار r10 بدذستم رسید که روشن نمیشد با تعویض اداپتور روشن شد ولی فرکانس نه عمودی و نه افقی را نمیاره کدام قسمت را برسی کنم عکس هم میزارم
کار های انجام شده
1 برنامه جدید و ریست فاکتوری
2 تعویض ایسی 8536
در ضمن ولتاژ خروجی تیونر ندارم

درود

اگه 12 ولت روی آی سی s8536 میاد خود ای سی یا قطعات‌ اطرافش ایراد دارن

ببینید خروجی ای سی در فرکانسهای عمودی 13 و فرکانسهای افقی 18 ولت رو داره یا خیر

حسین23

کاربر VIP
2013-04-10
75
45
با تشکر از جواب با تعویض رو بردی همین الیسی مشکل حل شد
ولی مشکل عجیب اینکه رسیور را تست کردم همه کانالها را به خوبی میاره
ولی در منزل مشتری نمیاره با اینکه با ریسیور دیگه تست کردم دیش مشتری و اتصالات درسته؟موندم چیکار کنم

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,546
با تشکر از جواب با تعویض رو بردی همین الیسی مشکل حل شد
ولی مشکل عجیب اینکه رسیور را تست کردم همه کانالها را به خوبی میاره
ولی در منزل مشتری نمیاره با اینکه با ریسیور دیگه تست کردم دیش مشتری و اتصالات درسته؟موندم چیکار کنم
درود :
دقیق برسی کنید حتماً یک خازن سرامیکی کنار همان آیسی تیونر کنده شده موقع تعویضش و یا در اثر اتصالی که داشته شورت شده باشه چرا خودم با همین مشکل برخوردم با برسیهای دقیق که داشتم دیدم سیم lnb مشتری از سیم مغازه خودم حدود 7 متر بیشتر بود این اضاف بودن سیم هم روی پخش تصویری کانالها تاثیر داشت که بعدها با برسی خیلی دقیقتر متوجه شدم یک خازن سرامیکی مسیر 3 ولتی بغل آیسی تیونر لوکیشنش دقیق یادم نمیاد که خیلی خیلی میکرو هستش شورت شده بود و این معما رو برام پیاده کرده بود.

آخرین ویرایش:
بالا