مشکل نداشتن فرکانسهای s2 در کارت دی وی بی 6925 کیوباکس

gholamtv

کاربر
2012-05-07
17
47
با سلام خدمت تمامی اساتید محترم

یکی از دوستان بنده یه دونه کارت دی وی بی Q-Box 6925 خریداری کرده اند که فقط سیگنالهای S1 رو میگیره و به هیچ عنوان مدولاسیون S2 رو نمیگیره (این رو هم بگم که این کارت بعنوان غول کارتهای دی وی بی شناخته شده و فرکانسهای S2 با مدولاسیون 16Apsk و 32Apsk رو هم ساپورت میکنه)

روی 3 تا کامپیوتر با مشخصات مختلف تست کردم. روی چندین جهت که فرکانسهای قوی S2 داره مثل عربست - آموس - نایل و خود هاتبرد تست زدم ولی به هیچ عنوان فرکانس S2 رو نمیگیره. ولی تمامی فرکانسهای S1 رو براحتی میگره

از تمامی دوستانی که تجربه ای روی تعمیر کارتهای دی وی بی دارن تقاضای راهنمائی دارم

2009-05-15
0
28,977
باسلام.
1-شمابایه رسیوراچدی تست کن ببین اون فرکانس موردنظررومیگیره
2- پلیرتون چیه؟ویندوزتون چیه؟از سوئیچ استفاده میکنی یا نه؟
مستقیم وصلش کردی یا نه؟

gholamtv

کاربر
2012-05-07
17
47
باسلام.
1-شمابایه رسیوراچدی تست کن ببین اون فرکانس موردنظررومیگیره
2- پلیرتون چیه؟ویندوزتون چیه؟از سوئیچ استفاده میکنی یا نه؟
مستقیم وصلش کردی یا نه؟

سلام. ممنون از جوابتون
با رسیور اچ دی روی همون مسیرهایی که گفتم مدولاسیون S2 رو دارم. مشکلی از لحاظ گرفتن مسیر و یا فرکانسهای S2 ندارم (دیش من 130 ایرانی هستش و خیلی با کیفیت میتونم S2 هارو بگیرم)

با پلیر کار نمیکنم. با همون نرم افزارهای خود کارت دی وی بی که TBS IP DATA و یا TS-Reader و یا BDADataEx هستش نمیگیره. چه برسه به پلیر!!!
از سوئیچ هم استفاده نمیکنم و کابل مستقیم هستش!!
داخل نرم افزار Blind Scan هم همه فرکانسها رو سرچ میکنه ولی تنها فرکانسهای مدولاسیون DVB-S QPSK رو میاره. خواهشا یه راه حلی پیدا کنید!!!
فکر خودم اینه که یه مشکلی توی تیونر کارت بوجود اومه
اینم یه اسکرین شات از جستجوی فرکانسهای نایلست :

http://img4up.com/up2/41128911363472885419.png

2009-05-15
0
28,977
سلام. ممنون از جوابتون
با رسیور اچ دی روی همون مسیرهایی که گفتم مدولاسیون S2 رو دارم. مشکلی از لحاظ گرفتن مسیر و یا فرکانسهای S2 ندارم (دیش من 130 ایرانی هستش و خیلی با کیفیت میتونم S2 هارو بگیرم)

با پلیر کار نمیکنم. با همون نرم افزارهای خود کارت دی وی بی که TBS IP DATA و یا TS-Reader و یا BDADataEx هستش نمیگیره. چه برسه به پلیر!!!
از سوئیچ هم استفاده نمیکنم و کابل مستقیم هستش!!
داخل نرم افزار Blind Scan هم همه فرکانسها رو سرچ میکنه ولی تنها فرکانسهای مدولاسیون DVB-S QPSK رو میاره. خواهشا یه راه حلی پیدا کنید!!!
فکر خودم اینه که یه مشکلی توی تیونر کارت بوجود اومه
اینم یه اسکرین شات از جستجوی فرکانسهای نایلست :

http://img4up.com/up2/41128911363472885419.png
باسلام.چندجاپیگیرسوالتون شدم.
که یکی ازهمکاران بهم گفت این مورد را به شرکت tbs گزارش دهید.

gholamtv

کاربر
2012-05-07
17
47
باسلام.چندجاپیگیرسوالتون شدم.
که یکی ازهمکاران بهم گفت این مورد را به شرکت tbs گزارش دهید.

ممنون آقا محسن دست شما درد نکنه
فقط زبانم خوب نیست کسی نیست که همین مشکل منو به انگلیسی ترجمه کنه تا براشون ارسال کنم؟

2009-05-15
0
28,977
ممنون آقا محسن دست شما درد نکنه
فقط زبانم خوب نیست کسی نیست که همین مشکل منو به انگلیسی ترجمه کنه تا براشون ارسال کنم؟

بادرود.توگوگل هرجمله ای بنویسی انگلیسی به فارسی وبرعکس برات ترجمه میکنه توگوگل سرچ کن دیکشنری آنلاین.یاازعلیرضاست مدیرارشدتالار رسیورکمک بگیر

matrex

کاربر
2007-08-24
1
0
منم همين مشگل نگرفتن فركانس اس 2 رو دارم اوايل اس 2 رو ميگرفت ولي بعدش فقط اس 1 ميگيره

yousefpilo

کاربر
2011-08-31
138
377
با سلام خدمت دوست خویم. میتونی این متن رو براشون ارسال کنی.
Hi. I have a QBOX 6925 pci express DVB card. .Unfortunaly I have a big problem with it. The S2 transponders dont lock. and they dont have any signal quality. but the point is here; it doesnot have any problem whit S1 Tranporters. At first I thought my satellite Dish hasnt adjusted well. and I checked it again whith another satellite reciver. and it worked wery well. and brodcast the S2 transponders as well as s1 transponders. I even tested that card on 3 differnt pc`s with difrent hardware and sofrwares. but it didnt work. so I have some questions; does this card sopport S2 transponders and brodcast Hd chanales? or there is an proplem whith my card? What am I sopose to do? please help me. tnx for your best responding.

آخرین ویرایش:
بالا