مشکل نوسان سیگنال با ایکس کروزر 400hd

kamaliedris

کاربر
2009-06-15
45
51
سلام دوستان من با مشکل عجیبی برخورد کرده ام من امروز ماهواره هاتبرد را تنظیم کردم کاملا دقیق وقتی رسیور استارست x230 وصل میکنم سیگنال فرکانس 12437 یا همون کانالهای irib سیگنال 70 درصد هستش و تصویر بدون پرش هستش و کاملا صاف هست ولی وقتی با ایکس کروزر 400 کار می کنم نوسان سیگنال خیلی زیاد است تصویر همینجور قطع و وصل می شود نمی دانم چه کار کنم لطفا من را راهنمایی کنید ممنون

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
درود به قول دوستان چون رسیور شما hd میباشد بهتر است که از النبی درجه یک استفاده کنی در ضمن اگر از سوییچ استفاده میکنی بهتر است یک بار سیم مستقیم بزنی تا اطمینان داشته باشی که از النبی میباشد

kamaliedris

کاربر
2009-06-15
45
51
ممنون از جواب همه دوستان من ال ان بی دو خروجی دارم از هر دو خروجی همینطور هستش از چه مارک ال ان بی استفاده کنم به غیر از پرمیوم آیا دیسکاوری ال ان بی خوبی هستش؟راستی سیم رو هم مستقیم کردم باز هم همینجور هست ممنون از جوابتون

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
ممنون از جواب همه دوستان من ال ان بی دو خروجی دارم از هر دو خروجی همینطور هستش از چه مارک ال ان بی استفاده کنم به غیر از پرمیوم آیا دیسکاوری ال ان بی خوبی هستش؟راستی سیم رو هم مستقیم کردم باز هم همینجور هست ممنون از جوابتون

درود عزیز پس مشکل همان النبی هست من خودم به همه النبی اینورتو را پیشنهاد میکنم واقعا سیگنال قوی و خوبی دارد برای رسیور شما عالی است البته اگر اصل اروپایی را گیر بیاری

بالا