مشکل هنگ تصویر در هیومکس5400

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با سلام
هیومکس5400 نزد من هست که روشن می شود و در حالت نرمال خود است اما بعضی وقتا هنگامیکه مشغول نگاه کردن یک کانال هستیم رسیور روی همان کانال قفل می کند و دیگه هیچ دکمه ای کار نمی کند . نه کنترل و نه پنل رسیور.البته رسیور کار می کند و کانال مربوط هم قابل رویت هست ولی وقتی بخواهیم کانالی جابجا کنیم هیچ دکمه ای کار نمی کند و رسیور فقط روی همون کانال می موند تا موقعی که اونو از دوشاخ برق بکشیم.

hossin_assadi

کاربر
2007-02-13
137
284
این یکی از عیبهای رایج دستگاه ها می باشد
و از چندین قطعه می تواند باشد
1 ram
2 cpu
3از قسمت پاور

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
هنگ كردن در رسيور هيومكس5400

با سلام
هیومکس5400 نزد من هست که روشن می شود و در حالت نرمال خود است اما بعضی وقتا هنگامیکه مشغول نگاه کردن یک کانال هستیم رسیور روی همان کانال قفل می کند و دیگه هیچ دکمه ای کار نمی کند . نه کنترل و نه پنل رسیور.البته رسیور کار می کند و کانال مربوط هم قابل رویت هست ولی وقتی بخواهیم کانالی جابجا کنیم هیچ دکمه ای کار نمی کند و رسیور فقط روی همون کانال می موند تا موقعی که اونو از دوشاخ برق بکشیم.
با سلام همكار گرامي چند مورد قابل توجه است:
1-دربخش هيومكس تاپيك پرسش وپاسخ موجود هست در خدمتتان بوديم
2-رسيورهيومكس 5400 بخاطر فلش1مگي كه دارد به پربودن كانالهاي تكراري وبي مصرف شديدا حساس هست حتما ويرايش كانالهاي اضافي انجام شود
3-بنظر من اين مشكل بايدنرم افزاري باشه ازمسيرmenu----ok----خط اخر ok ورژن رسيوررا چك كنيداخرين نرم افزارامولاتور10.2 ميباشد.
4-نرم افزارهاي لازم دربخش موجوداست بروزرساني 5400 شامل امولاتور+P M C T ودرانتها فايل كليدبانرم افزار DSRStudio1.3 ميباشد.
5-منوي Config دستگاه راهم طبق تصويرراهنما تنظيم كنيد
6-هاتبردبرروي انتن2 بايدلحاظ سوددر منوي تنظيمات ماهواره شماره مربوط به انتن است نه درگاه ورودي سوييچر
7-ممكن است كانالها توسط افراد مبتدي برروي چندماهواره سرچ شده باشند كه دراين صورت بايداز فايل پك كردن كانالها كه در تاپيك نرم افزارهاي كاربردي موجوداست كانالها را پك ودوباره سرچ كنيد
8-موارد كمي هم از خرابي خازنهاي پاور پيش مياد خصوصا1000 ميكروفاراد25 ولت در پاوررسيور
درپايان اگر مشكلي بود مطرح كنيد:)

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با سلام همكار گرامي چند مورد قابل توجه است:
1-دربخش هيومكس تاپيك پرسش وپاسخ موجود هست در خدمتتان بوديم
2-رسيورهيومكس 5400 بخاطر فلش1مگي كه دارد به پربودن كانالهاي تكراري وبي مصرف شديدا حساس هست حتما ويرايش كانالهاي اضافي انجام شود
3-بنظر من اين مشكل بايدنرم افزاري باشه ازمسيرmenu----ok----خط اخر ok ورژن رسيوررا چك كنيداخرين نرم افزارامولاتور10.2 ميباشد.
4-نرم افزارهاي لازم دربخش موجوداست بروزرساني 5400 شامل امولاتور+P M C T ودرانتها فايل كليدبانرم افزار DSRStudio1.3 ميباشد.
5-منوي Config دستگاه راهم طبق تصويرراهنما تنظيم كنيد
6-هاتبردبرروي انتن2 بايدلحاظ سوددر منوي تنظيمات ماهواره شماره مربوط به انتن است نه درگاه ورودي سوييچر
7-ممكن است كانالها توسط افراد مبتدي برروي چندماهواره سرچ شده باشند كه دراين صورت بايداز فايل پك كردن كانالها كه در تاپيك نرم افزارهاي كاربردي موجوداست كانالها را پك ودوباره سرچ كنيد
8-موارد كمي هم از خرابي خازنهاي پاور پيش مياد خصوصا1000 ميكروفاراد25 ولت در پاوررسيور
درپايان اگر مشكلي بود مطرح كنيد:)
سلام خدمت همکار عزیز جناب شهرام
البته من در بخش هیومکس جستجو نمودم ولی چون مدیریت محترم سایت اعلام نمودند تا مباحث سخت افزاری رو در محل مربوطه مطرح شوند مشکلم رو اینجا عنوان کردم.از اینکه لطف نمودید و پاسخ بنده رو دادید بی نهایت سپاسگذارم.
من از رسیور هیومکس چیزی سر در نمیارم و این اولین باریست که این رسیور را از نزدیک می بینم چون در اینجا خریدار کمی دارد.به هر حال در مورد راهنمایی شما:
اخرین برنامه این رسیور مال مارس 2002 هست.
پاور چک شد و خروجی ها درست هستند.
در ضمن وقتی می خوام فرکانس دستی سرچ کنم (شاید من وارد نباشم))مثلا11681 رو بعضی کانالها نمی ان مثل Action , zik
در جستجوی شبکه بیش از اندازه وقت می بره مثلا شاید 6 یا 7 ساعت تا تموم بشه.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام دوست گرامي سيستم ايدي رسيوررا ازمسيرmenu-----instalation------status------STB status
راچك كنيد سيستم ايدي ان را بنويسيد نرم افزار هيومكس5400 بايد با سيستم ايدي هماهنگي داشته باشه
رسيور بايد حتما اپگريد شود با تمام فايلهاي لازم طبق پست قبلي
مشكل خرابي خازن به هيچ وجه باعث بالا يا پايين رفتن ولتاژ نميشود ان خازن را تعويض كنيد اگر دسترسي به خازنهاي مرغوب داريد دوست من بيشتر خازنهاي الكتروليت را تعويض كنيد
كانالها را حتما پاك كنيد دوباره سرچ كنيدبا شرايطي كه گفتم.
لودرهاي مربوط به انتقال فايلهاي اپگريد موجوداست
كارت فان هيومكس هنگام بالا امدن دستگاه بايد حتما توسط رسيور شناخته شده وپيغام
smart card accept را داشته باشيد.

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
52
با سلام

شهرام عزیز به خوبی توضیح دادند ابتدا خازنهای خروجی 3.3 و 5 را تعویض کنید و سپس ریست فکتوری نمائید ودر اخر ان را پروگرام کنید اگر نشد فایل اصلی فلش ایراد دارد و یا CPU دجار لحیم سردی شده است رم فراموش نشود

بالا