مشکل هنگ کردن 4620xii

vahidmusic

کاربر
2011-12-01
39
85
با سلام و عرض ادب
از امروز صبح رسیور ما 4620xii به یک باره سیگنال نمیدهد و بنده ریست فکتوری کردم
و وقتی که میخوام وارد تنظیمات شوم به یک باره رسیور هنگ میکند ولی تصویر تکان میخورد ( کنترل دیگر عمل نمیکند )
چند تا پچ کارخانه ای با فلش وارد کردم پچ های رسمی که از همین انجمن گرفتم
ولی تاثیری نکرد و مشکل هنوز پا برجاست
و من اصلا وارد تنظیمات آنتن که میشوم رسیور دیگر عکس العملی نشان نمیدهد
دوستان ممنون میشود راهنمایی بفرمایید که مشکل کجاست
و اگر راهی وجود دارد راهنمایی کنید
نمیدانم در مسیر مناسبی تاپیک ایجاد کردم یا خیر اگر درست نیست عذر میخوام و از مدیران درخواست دارم تاپیک را انتقال دهند
ممنونم
خواهش میکنم راهنمایی کنید

Arash44

کاربر
2009-06-29
79
351
با سلام و عرض ادب
از امروز صبح رسیور ما 4620xii به یک باره سیگنال نمیدهد و بنده ریست فکتوری کردم
و وقتی که میخوام وارد تنظیمات شوم به یک باره رسیور هنگ میکند ولی تصویر تکان میخورد ( کنترل دیگر عمل نمیکند )
چند تا پچ کارخانه ای با فلش وارد کردم پچ های رسمی که از همین انجمن گرفتم
ولی تاثیری نکرد و مشکل هنوز پا برجاست
و من اصلا وارد تنظیمات آنتن که میشوم رسیور دیگر عکس العملی نشان نمیدهد
دوستان ممنون میشود راهنمایی بفرمایید که مشکل کجاست
و اگر راهی وجود دارد راهنمایی کنید
نمیدانم در مسیر مناسبی تاپیک ایجاد کردم یا خیر اگر درست نیست عذر میخوام و از مدیران درخواست دارم تاپیک را انتقال دهند
ممنونم
خواهش میکنم راهنمایی کنید
بادرود- دوست عزیز چرا در اولین مرحله رفتید سراغ نرم افزار !! ولتاژ های خروجی پاور همه فیکسند خصوصا 3.3 و 5 ولت و ببین اگه ولتاژ 1.8 روی مین داری درسته .اگه چنانچه فیکس بودند تمام خازنهایی که روی این سه لاین هستند را بدون چک کردن نو بزار . نتیجه را اعلام کن هستیم در خدمت شما. پیروز باشید. بدرود

vahidmusic

کاربر
2011-12-01
39
85
بادرود- دوست عزیز چرا در اولین مرحله رفتید سراغ نرم افزار !! ولتاژ های خروجی پاور همه فیکسند خصوصا 3.3 و 5 ولت و ببین اگه ولتاژ 1.8 روی مین داری درسته .اگه چنانچه فیکس بودند تمام خازنهایی که روی این سه لاین هستند را بدون چک کردن نو بزار . نتیجه را اعلام کن هستیم در خدمت شما. پیروز باشید. بدرود
مرسی از راهنمایی
ولی من اصلا از نظر سخت افزاری وارد نیستم و نمیدونم اینا که گفتی چی هست
ممنونم

بالا