با سلام . چندتا رسیور sr-2000hd extreme نو دارم که بعد از چند دقیقه هنگ میکنه . فلش پروگرام کردم و سی پی یو هیت گرفتم ولی تغییری نکرد . کسی تجربه این مشکل نداره راهنمایی کنه . ممنون
درود :
خیر بنده تجربه ای در این خصوص ندارم اما طی سابقه کاری مشاهده کردیم str پاور خراب بوده و حتی هم مشاهده کردیم سوکت پاور به مین نزده بودند و حتی وسوسه شیطان هم شدیم مزد تعمیر بگیرم که خدا رو از این بابت شکر گرفتار نشدیم. اما اینکه شما میفرمایید رسیور ها پلم بوده باشند و همه این مشکل رو دارند خیر ندیدیم... حالا فضولی هم بکنیم شما چنتا رسیور دارید جوری میفرمایید که مخاطب فکر میکنه 20 عدد به بالاس رسیور که پلم باشه و وقتی بزنیم به برق بالا میاد و با کنترل هم درست کار کنه دیگه نیازی نیست فلش بشه یعنی حتی اشتباه هست فلش کنیم فقط بروز رسانی در این حالتها نیازه که نیاز واجب هم هست حتی اگر رسیور مورد نداشته باشه باید رسیور بروزرسانی بشه حالا یک راهکار دارم شما لطف کنید یک رسیوری از این رسیورهاتون رو که دست نخورده هستش رو بروزرسانی کنید بعد رسیت فکتوری کنید و تست کنید ببیند که چطوری میشه و نتیجه رو اعلام بفرمایید ؟
سلام . بله بروز رسانی هم شده البته یک مورد بعد از بروزرسانی هنگ نکرد ولی اگه از برق میکشیدی شبکه هاش پاک میشد