مشکل چراغ آبی رسیور 2000 hd ace پس از پروگرام کردن آی سی فلش

AvangCom

کاربر VIP
2008-07-11
80
271
با سلام

دستگاه فوق بروی boot بود که آی سی فلش رو پروگراام کردم ولی دستگاه کلا خاموش شده

حتی برنامه خود آی سی رو که از قبل بک آپ گرفته بودم میریزم بازم چراغ آبی هست

کلیه فایل های موجود در انجمن رو تست کردم حتی خودم هم چند فایل تست شده داشتم ولی بازم تاثیری نداشت

دوستان منتظر راهنمایی شما هستم

آی سی فلش تعویض نشده و از آی سی فلش خود دستگاه استفاده شده جهت پروگرام

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام

کلیه فایل های موجود در انجمن رو تست کردم حتی خودم هم چند فایل تست شده داشتم ولی بازم تاثیری نداشت

درود
مشخصات کامل ایسی فلش وپروگرامری را که استفاده کردید بنویسید این رسیور 2000ace نوبر دستگاه بود که خیلی مشتری را اذیت کرده

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
سلام

دوست عزیز پهلو آی سی فلاش در سمت بالا سه تا مقاومت خیلی ریز یک در میان وجود دارد

اونا را چک کنید ببینید هستن ؟؟؟؟

ممکنه موقع لحیم کردن فلاش از مدار کنده شدن

یا حق

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
با درود
دوست عزیز جای ایسی فلاش روی برد را با تینر شستشو بده پایه های ایسی رو هم همینطور از هیچ نوع روغنی و مایه فلکسی استفاده نکن ایسی رو فلش کن روی جایش قرار بده و هیت بگیر. با هیت پایه های 2 تا ایسی ورودی تغذیه رو هم پس از شستشو حرارت بده جوری که احساس کنی ایسی ها یخورده جابجا شده اگه امد رو بوت با کابل برنامه بده مشکل بر طرف میشه تا حالا بیش از 20 30 رسیور 2000 و 2100 رو به این روش بالا آوردم. موفق باشی

H03in

عضو فعال
2012-02-27
106
517
با سلام

سلام
ولتاژ 3.3 آی سی فلش را چک کنید به نظر من موقع در اوردن و جازدن یکی از پینهای مدار آی سی  دچار قعطی شده بادقت زیر لوپ بررسی کنید..............

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
توصیه دوستان رو بررسی کن..
اینم یه عکس از تصویر ایسی بدون دستکاری شده..2000ace

پیوست‌ها

• 123.2 کیلوبایت بازدیدها: 209

AvangCom

کاربر VIP
2008-07-11
80
271
ولتاژ 3.3 آی سی فلش موجود هست

با درود
دوست عزیز جای ایسی فلاش روی برد را با تینر شستشو بده پایه های ایسی رو هم همینطور از هیچ نوع روغنی و مایه فلکسی استفاده نکن ایسی رو فلش کن روی جایش قرار بده و هیت بگیر. با هیت پایه های 2 تا ایسی ورودی تغذیه رو هم پس از شستشو حرارت بده جوری که احساس کنی ایسی ها یخورده جابجا شده اگه امد رو بوت با کابل برنامه بده مشکل بر طرف میشه تا حالا بیش از 20 30 رسیور 2000 و 2100 رو به این روش بالا آوردم. موفق باشی

منظور شما آی سی های dc to dc هست ؟؟؟

سلام

دوست عزیز پهلو آی سی فلاش در سمت بالا سه تا مقاومت خیلی ریز یک در میان وجود دارد

اونا را چک کنید ببینید هستن ؟؟؟؟

ممکنه موقع لحیم کردن فلاش از مدار کنده شدن

بله مقاومت ها موجود هستن

p120

کاربر
2009-06-03
3
2
دو عدد ای سی اول بورد را لحیم بگیر و مقاوتهای اطرااف انها را چک کن

sozuki

عضو فعال
2006-10-04
106
377
مشکل چراغ ابی استارست 2100یا 2000از ایسی 3502 میباشد
البته قبلش یک فلاش پروگ بکن

aslam0111

کاربر VIP
2010-10-07
92
147
38
سلام دوستان رسیور من 2100 فول اچ هست چراغ ابی روشنه پنل بوت هست بالا نمیاد چندبار پروگرامر کردم باز هم روی بوت نمیدونم مشکلش کجاست

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
سلام خدمت اساتیدمحترم
moDeL starsat 2000 hd ace
مدل فوق مشکلش رویON میموند
باچند ورژن امتحان کردم رفع نشدحال فلش به درستی جیتک میکنم درپایان روی پوت میر وچراغ قرمزروشن میشه بادو آیسی فلش جیتک کردم باز حل نشد ضمن درهمین حین افت ولتاژتیونر هم هست لطفآراهنمایی تشکر دوستان

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
سلام خدمت اساتیدمحترم
باچند ورژن امتحان کردم رفع نشدحال فلش به درستی جیتک میکنم درپایان روی پوت میر وچراغ قرمزروشن میشه بادو آیسی فلش جیتک کردم باز حل نشد ضمن درهمین حین افت ولتاژتیونر هم هست لطفآراهنمایی تشکر دوستان

درود :

مشکل رسیور احتمال زیاد خازنی باشه اول ولتاژ تغذیه رو باید تست کنید ببینید 12 ولت باید دارید حالا نیمولت بیشتر از 12ولت اشکال نداره،

اشکال دوم باز ثانویه خود تغذیه خازنهای 1500و 470 یونی فاراد 16ولت رو بدون تست عوض کنید بعد برید سراغ نرم افزار ها..

اگر باز مشکل سیگنال داشتید دست از سر تغذیه بر ندارید خازن صافی حتماً اینجا مرخص شده با نمونه مرغوب جایگزین کنید

فراموش نشه مقادیر خازن اینجا خیلی مهمه کمی بیشتر باشه ظرفیت خازن اتفاقاً خیلی هم خوبه.

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
سلام خدمت اساتیدمحترم
درود بر شما

توی پست دیگه هم خدمتتون عرض کردم ای سی فلش رو با پروگرامر پروگرام کنید

حتما ای سی فابریک خود دستگاه باشه و ای سی رو تعویض نکنید

اگه بعد پروگرام بالای on نوشته sattv که احتمالا سی پی مرخص شده

مورد آخر هم اینکه تا زمانیکه دستگاه بالا نیاد ولتاژ تیونر راه اندازی نمیشه

بالا