مشکل چراغ قرمز در آیکلاس sun2

morteza-t

کاربر
2006-10-10
45
36
ولتاژ سر سه عدد سلف بعد از آی سی های dc to dc. را هر کدام را چک کن

با تشکر چک کردم ولتاژ داره ای سی فلش پایه های 1 و 8 ولتاژ 3.3 داره بقیه پایه ها هیچ ولتاژی نداره ای این طبیعی هست هر 6 پایه که ولتاژ نداشت چک کردم تا پایه cpu وصل بود و قطعی نداشت.ایا cpu خرابه یا فلش باید پروگرام بشه؟

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با تشکر چک کردم ولتاژ داره ای سی فلش پایه های 1 و 8 ولتاژ 3.3 داره بقیه پایه ها هیچ ولتاژی نداره ای این طبیعی هست هر 6 پایه که ولتاژ نداشت چک کردم تا پایه cpu وصل بود و قطعی نداشت.ایا cpu خرابه یا فلش باید پروگرام بشه؟

درود
دوست من اگر همه ولتاژها درسته تنها راه همان پرگرام ایسی فلشه.

morteza-t

کاربر
2006-10-10
45
36
مشاهده فایل‌پیوست 101240

با سلام
هر چقدر هم روشن بذارم cpu بازم سرده و اصلا گرم نمیشه ولتاژ خروجی ایسی dc تو dcولتاژ داره (1.3 و 1.2 و 3.3 ) سلف ها ولتاژ داره (1.2 و3.3 و1.8 )پایه 1 و 8 ای سی فلش هم 3.3 داره پاور هم سالمه بعضی پایه های سی پی یو هم 1.2 3.3 داره فقط نمیدونم ولتاژ ورودی cpu کدام پایه ها هست.

دوستان ورودی ولتاژ cpu کدام پایه هست؟ و چه ولتاژی باید باشه؟

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
با هیتر خازنهای اطراف سلف ها را گرم کن و روشن کن ببین تغییری میکنه این عیب احتمال زیاد خرابی یکی از خازنها و موجب افت ولتاژ حتی یک دهم پایین تر و روشن نشدن دستگاه میشود . سعی میکنم از روی یک دستگاه سالم دقیق ولت گیری کنم اما تا جایی که اطلاع دارم ولتاژ 1/3 ولتی نداریم . در سی پی یو ولتاژ 1.2 و 1.8 و 3.3 نیاز است که با دیدن دیتاشیت سی پی یو پایه های مورد نظر را میتوانید ولت گیری کنید

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
درودی دیگر :

توضیحات استاد حیدری کامل و جامع بود و ایشون هم میخوان زحمت ولت گیری از پلان دیتا شیت رو بکشن تا این تاپیک کاملتر بشه، همینطور که میدونید کمتر کسی بتونه دقیق و حفظی فلتاژهای سیپیو رو بگه چرا که کمتر زمانی با این ولتژها سرو کار داریم اما من تا جایی که تونشتم از تصویر این برد که ارسال کردید برای شما ولت اصلی و مرجع که تقریباً 3 ولت هستش روی تصویرو بگم
همین مقاومته که داخل این روزنه ولت گیری کنید باید حدود 2/6 تا 3/4 تقرییاً تا همین حدود ولت داشته باشه.

3.jpg

آخرین ویرایش:

morteza-t

کاربر
2006-10-10
45
36
درودی دیگر :

توضیحات استاد حیدری کامل و جامع بود و ایشون هم میخوان زحمت ولت گیری از پلان دیتا شیت رو بکشن تا این تاپیک کاملتر بشه، همینطور که میدونید کمتر کسی بتونه دقیق و حفظی فلتاژهای سیپیو رو بگه چرا که کمتر زمانی با این ولتژها سرو کار داریم اما من تا جایی که تونشتم از تصویر این برد که ارسال کردید برای شما ولت اصلی و مرجع که تقریباً 3 ولت هستش روی تصویرو بگم
همین مقاومته که داخل این روزنه ولت گیری کنید باید حدود 2/6 تا 3/4 تقرییاً تا همین حدود ولت داشته باشه.

مشاهده فایل‌پیوست 101241

سلام
این مقاومتی که فرمودین ولتاژ گرفتم هر دو سر مقاموت 3.3 بود

morteza-t

کاربر
2006-10-10
45
36
با هیتر خازنهای اطراف سلف ها را گرم کن و روشن کن ببین تغییری میکنه این عیب احتمال زیاد خرابی یکی از خازنها و موجب افت ولتاژ حتی یک دهم پایین تر و روشن نشدن دستگاه میشود . سعی میکنم از روی یک دستگاه سالم دقیق ولت گیری کنم اما تا جایی که اطلاع دارم ولتاژ 1/3 ولتی نداریم . در سی پی یو ولتاژ 1.2 و 1.8 و 3.3 نیاز است که با دیدن دیتاشیت سی پی یو پایه های مورد نظر را میتوانید ولت گیری کنید

سلام
هیتر گرفتم هیچ فرقی نکرد

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
سلام
هیتر گرفتم هیچ فرقی نکرد

درودی دیگر:
پس با اینحال خود پردازنده ممکنه مورد داره اگر امکانش رو دارید ریبال کنید یا قشنگ در بیار و زیر خود cpu و پایه هاش رو با تینر و بعد اسپره خوشک قشنگ بشور و بعد جا بزار ممکنه مشکل حل بشه ویا عوضش کنید.

morteza-t

کاربر
2006-10-10
45
36
با سلام
هر چقدر هم روشن بذارم cpu بازم سرده و اصلا گرم نمیشه ولتاژ خروجی ایسی dc تو dcولتاژ داره (1.3 و 1.2 و 3.3 ) سلف ها ولتاژ داره (1.2 و3.3 و1.8 )پایه 1 و 8 ای سی فلش هم 3.3 داره پاور هم سالمه بعضی پایه های سی پی یو هم 1.2 3.3 داره فقط نمیدونم ولتاژ ورودی cpu کدام پایه ها هست.

سلاممشاهده فایل‌پیوست 101240
دوستان میخواهم cpu تعویض کنم این رادیاتور روی cpu چطور بردارم؟میشه با رادیاتور برداشت یا نه؟شماره cpu نمیدونم چیه کسی میتونه کمک کنه؟(رسیور K9K9 WIFI HD PVR)
دقیقا شبیه AA10 WIFI HD PVR و رسیور K9K9HD PVR COMPACT میباشد .

آخرین ویرایش:

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
درود

یکم گرمش کن بعد با تیغ موکت بری اروم آروم برش دار فقط از کنار تیغ رو وارد کن و چسب سليکن بین راديات و سی پی یو رو ببر فشاری بهش نیاری که سی پی یو و پایه ها روی مدار با هم کنده نشه

ضمنا این عکسی که گذاشتین برای دستگاه Sun2 نیست

آخرین ویرایش:
بالا