مشکل چراغ قرمز در استارست 2100hd (فقط چراغ قرمز و آبی روشن هست)

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
سلام دوستان
یک استارست 2100hd هست که هنوز استفاده نشده و تازه از کارتن در اوردند
مشکلش اینه که چراغ قرمز و چراغ ابی پشت کلید پاور فقط روشن میشه و دیسپلی اصلا نداریم
ولتاژ تغذیه هم درست هست و فلش را هم با فایلی که دوستمون در بخش فلش اپلود کرده بود پروگرام کردم ولی باز مشکل وجود داره
دوستان کسی در این مشکل تجربه ای داره و یا فایلی که 100 در100 مطمئن باش هست؟

mostafarah

کاربر
2008-04-14
129
2,468
سلام
مشکل اصلا نرم افزاری نیست
اگر دقت کرده باشید از پشت ، کابل نوری دستگاه مدام خاموش و روشن می شود
من از روی دستگاه سالم هم فلش کردم فرقی نداشته مشکل اصلا نرم افزاری نیست
حداقل الان بیست دستگاه دارم که اینجوری است و کاری نتوانستم برایش انجام دهم
تازه sr-8800 hd هم همه همینطور است روزی دو سه نفر برای این عیب پیشم می آیند

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
دوستان کسی مشکل این رسیور ها را پیدا نکرده
که چراغ قرمز روشن باشه
و چراغ ، کابل نوری دستگاه مدام خاموش و روشن می شود

سلام مدیریت گل یکبار با کابل ابدیت کنید رسیور خودتان را با لودر زیر وفایل بوت زیر اگر گرفت بعد انتقال حتما ریست فاکتوری کنید .اگر نشد رسیور باید فلش شود عزیز ..

پیوست‌ها

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
دوست عزیز - این مورد احتمال زیاد از تغذیه میباشد . میتواید از تغذیه دیگر برای تست استفاده کنید و یا خازنهای مسیر 3.3 و 5 ولت در مدار تغذیه را تعویض کنید .

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
که چراغ قرمز روشن باشه

دوست عزیز - این مورد احتمال زیاد از تغذیه میباشد . میتواید از تغذیه دیگر برای تست استفاده کنید و یا خازنهای مسیر 3.3 و 5 ولت در مدار تغذیه را تعویض کنید .

سلام
مشکل اصلا نرم افزاری نیست
اگر دقت کرده باشید از پشت ، کابل نوری دستگاه مدام خاموش و روشن می شود
من از روی دستگاه سالم هم فلش کردم فرقی نداشته مشکل اصلا نرم افزاری نیست
حداقل الان بیست دستگاه دارم که اینجوری است و کاری نتوانستم برایش انجام دهم
تازه sr-8800 hd هم همه همینطور است روزی دو سه نفر برای این عیب پیشم می آیند
با سپاس از توجه دوستان
اول اینکه این بردهای ساخت گلوبال استار اکثر توی کارگاه مونتاژ میشوند وتوی قاب قرار میگیرند در نتیجه تا دلتون بخواهد فشار وضربه دیده اند حالا با برند ای استار یا استارست یا بقیه زیاد فرق نمیکنه!

اکثر این ایرادهای عجیب هم مربوط میشود به شکستگی برد یا لحیم سردی که بخاطر استفاده از حوضچه قلع بسیار نامرغوب وارزان قیمتشون هست!
پس تا میتوانید دنبال ترک وقطعی دوروبر رم وپردازنده باشید فراوان دیده شده است
​مورد دیگه هم که زیاد بچشم میخوره خرابی تیونر هست که باعث بالا نیامدن دستگاه میشود واگر خواستید تیونر را از برد خارج کنید ببینید بالا میاد یا خیر؟

BABAKELK83

کاربر
2007-06-03
28
1,255
که چراغ قرمز روشن باشه
دوست عزیز من از این مدل دستگاه تا حالا دو تا با همین عیب درست کردم
این مدل دستگاههای فول اچ دی معمولا از قلع مردگی می باشد یکی از این مدل
را من با فلکسی جامد روی آی سی رم گذاشتم و با اندکی باد گرم یا هیتر روی آی سی رم
زدم و بعد از سرد شدن آی سی فوق دستگاه روشن شد

و در دستگاه دیگری از چند تا مقاومت سری که مابین رم و سی پی یو بود با هویه اس ام دی
لحیمکاری کردم و درست شد
امیدوارم تجربه ام بدردتون بخوره

با تشکر

aslam0111

کاربر VIP
2010-10-07
92
147
38
سلام دوستان رسیور من مشکل داره استارست 2100 فول اچ دی فایل فلش دانلود کردم پروگرامه کردم دیگه فایل فلش دانلود کردم باز هم ارور میده SW is wrong please download again چند تا فایل فلش از سایت همسایه دانلود کردم باز هم همینجوری خواهش میکنم کمکم کنید

ghazall1

کاربر
2011-01-21
20
118
با ســـلام
یک دستگاه 2100 فول اچ دی دارم که روی صفحه دیسپلی کلمه h به حالت چشمک زدن سریع ایجاد شده .خازنهای تغذیه تعویض گردیده و وقتی که از لودر و پچ موجود در صفحه قبل هم استفاده می کنم ارتباط از طریق کابل ایجاد نمی شود و فقط سرعت چشمک زدن صفحه دیسپلی کمتر می شود . اساتید و دوستان محترم آیا راه حلی برای این عیب وجود دارد . با تشــکر فراوان

Arash44

کاربر
2009-06-29
79
351
با ســـلام
یک دستگاه 2100 فول اچ دی دارم که روی صفحه دیسپلی کلمه h به حالت چشمک زدن سریع ایجاد شده .خازنهای تغذیه تعویض گردیده و وقتی که از لودر و پچ موجود در صفحه قبل هم استفاده می کنم ارتباط از طریق کابل ایجاد نمی شود و فقط سرعت چشمک زدن صفحه دیسپلی کمتر می شود . اساتید و دوستان محترم آیا راه حلی برای این عیب وجود دارد . با تشــکر فراوان
بادرود/ دوست گرامی رسیور های سری جدید 2100 سابقه درخشانی در پریدن فلش دارند با پروگرامر آیسی فلاش را پاک نموده مجددا فلش نمایید تا حالا چند تایی را با عیوب مختلف مثل روی بوت موندن / چراغ استندبای و هنگ کردن را به این روش نجات دادم. سر بلند پیروز باشید.

techno.persi

کاربر
2015-02-02
5
19
با سلام خدمت کلیه اساتید
با وجود اینکه تاریخ پست فوق قدیمی می باشد ولی تاپیک فوق را ایجاد کردم شاید بعضی از ذوستان مجددا با مشکل فوق مواجه شوند.
تعدادی دستگاه موجود بود که مشکل چراغ قرمز و آبی را داشتند و بعضی ها کلمه boot را نیز داشتند و بعضی ها هم بدون بوت کلمه بوت روی ال سی دی بودند ولی همه آنها در حالت هنگ بودند که :
1- ابتدا ای سی فلش پروگرا شدند ولی مشکل پا برجا بود .
2- ولتاژ تغذیه 12 ولت ورودی نیز درست بود .
3- خازن های کنار آی سی های 3502 ورودی که معمولا 2 عدد هست سالم بودند .
4- مشکل از 2 عدد آی سی 3502 dc - dc convertor کنار سوکت ورودی بودند که با تعویض آنها مشکل حل گردید .
موفق و پیروز باشید

بالا