مشکل چرخش دائم دمو در رسیور 9696 آیکلاس

H03in

عضو فعال
2012-02-27
106
517
وقتی دستگاه راروشن میکنیم روی چرخش دمو اول گیر میکند و دائما میچرخد و با دکمه پاور خاموش نمیشود ولتاژ آی سی فلش کم است و در حدود 3.1 میباشد هنور روی دستگاه کار نکردم و فردا در اولین فرصت خازنهای مسیر 3.3 و 5 را تعویض میکنم دوستانی که تجربه دارند کمک کنند؟

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
وقتی دستگاه راروشن میکنیم روی چرخش دمو اول گیر میکند و دائما میچرخد و با دکمه پاور خاموش نمیشود ولتاژ آی سی فلش کم است و در حدود 3.1 میباشد هنور روی دستگاه کار نکردم و فردا در اولین فرصت خازنهای مسیر 3.3 و 5 را تعویض میکنم دوستانی که تجربه دارند کمک کنند؟
با تشکر از توضیحات دوستان - دوست عزیز اگر در ابتدا دور دو رقم اول چرخش داشت و بعد از چند ثانیه رقم سمت چپ n و و رقم سمت راست فقط چرخش داشت با انتقال برنامه دستگاه با کامپیوتر مشکل حل میگردد اما اگر از همان ابتدا رقم سمت چپ n و فقط دور رقم سمت راست گردش داشت این دستگاه فلاش باید بشود که آی سی فلاش برداشته و با پروگرامر آن را پروگرام کنید

ibm33

کاربر
2008-03-05
39
190
باسلام دستگاه 9700x pvr xvid روشن نمیشد تعویض رگولاتوروخازنهای تغذیه روشن شد بدون نصب فیش انتن علامت چیپ امنیتی دستگاه شمااسیب دیده است رامیدادوبانصب سیم ال ان بی خاموش میکرد(بعدازامدن تصویربلافاصله) دستگاه رافلش کردم خاموش دیگرنمیکندولی پیغام چیپ امنیتی روی تصویرمانده است تاریخ رابه عقب برده ودوسه ورژن نرم افزارروی ان تست کردم ولی نتیجه نگرفتم
دوستانی که دراینموردتجربه ای دارندلطفاراهنمایی بفرمایند باسپاس

بالا