بادرود.مشتری یه رسیور1600استارست آوردکه مشکل شماداشت وباکنترل1800کارمیکرد.ابتداپچ کارخونه روباکابل انتقال دادم درست شد.حالا شماپچ کارخونه ای انتقال بده وسعی کن کنترل اصلی خودش استفاده کنی نه کنترل مشابه رسیورهای دیگه......با سلام خدمت اساتید
کنترل استارست 4000 سوپر جا به جا کار می کند به طوری که هیچ دکمه ای به جای خودش کار نمی کند کنترل دیگری تست کردم مشکل پا برجا بود چشمی داخل ریسیور و پاور دیگر هم تست کردم مشکل حل نشد دوستان لطفا راهنمایی کنند.
با تشکر
با سلام خدمت اساتید
کنترل استارست 4000 سوپر جا به جا کار می کند به طوری که هیچ دکمه ای به جای خودش کار نمی کند کنترل دیگری تست کردم مشکل پا برجا بود چشمی داخل ریسیور و پاور دیگر هم تست کردم مشکل حل نشد دوستان لطفا راهنمایی کنند.
با تشکر
با سلام و تشکر از حسن توجه جنابعالیدرود
مهندس یه آی سی ایپرام پشت تیونر هست اونو با این فایلی که میذارم پروگرام کن ان شا الله حل میشه
با سلام خدمت اساتید
با تشکر
در صورت امکان یک عکس از مین بذارید
درود
مهندس یه آی سی ایپرام پشت تیونر هست اونو با این فایلی که میذارم پروگرام کن ان شا الله حل میشه