به نظر من برای اینکه بشه روی حرفهای شما حساب کرد لطفا مقداری عکس از اون 10 تا کانالی که با شرینگ باز کردید و نحوه اتصال رسیورتان را با مودم برایمان توی سایت آپلود کنید.فکر نمیکنم برایتان سخت باشد( با توجه به این دفاع سرسختی که دارید از این برند و کمپانی می کنید)چون من می بینم غیر از شما و مدیر این بخش کس دیگه ای اینقدر سینه چاک نمیکنه...شک من هم دقیقا به این قضیه بر می گرده...از مدیران سایت خواهش می کنم وقت بیشتری برای شناساندن محصولات این شرکت صرف کنند.به این دلیل که بنر اصلی سایت و یکی از حامیان مالی اصلی سایت شرکت istar هست.بدیهیه اگه این محصولات با تبلیغات دروغین به فروش برسد دودش مستقیما به صاحبان و اعضای سایت می رود.ببخشید طولانی شد ولی این متن را فقط از روی دلسوزی می نویسم.چون علاقه خاصی به این سایت و محتوای آن دارم.
ببنید دوست من،
من اصلا سینه چاک ای شرکت نیستم اگر بقیه با مبلغ a هزار تومن خریدن من با 30 تا گرونتر خریدم و از طرف دیگه من سالهاست که انواع رسیور رو دارم و انواع روش های باز کردن کانالها رو داشتم از آبرا کارت بگیر تا پچ روزانه و دانگل مدتی هم هست که دنبال شرینگ ایمنترنت بودم همچنین من عادت دارم پیش مرگ بشم همین چند وقت پیش رسیور جدید تو بازار اومد با نام ای کلاس (نه آی کلاس) که HD بود من هم سریع گرفتم اما در عین اینکه از لحاظ قطعات و سخت افزار فوق العاده بود اما از نظر نرم افزار بسیار ضعیف و پر از اشکال بود که خیلی رو خودم برطرف کردم خیلی هم سعی کردم با نما ینده فروشش تو دبی تماس بگیرم که نشد .
که بعد این رسیور رو دیدم و طبق معمول گفتم بگیرم تست کنم.
همون اول که گرفتم دیدم به نظر رسیور استواری میاد.
اون موقع ( یک هفته پیش ) اینترنت پر سرعت نداشتم گفتم برای تست با Dialup تست کنم که این کار رو کردم و تقریبا اکثر پکیج ها باز شد و از HD ها فقط الجزیره رو باز کردم و دیدم.
از اونجایی که تلفن ما رو فیبر بود ADSL نمی دادند رفتم سراغ WiMAX مبین نت که خیلی هم عالی ( البته اگه نگی سینه چاک اینها هم هستم )است اینترنت که وصل شد شروع کردم به چک کردن همه کانال ها روی همه ماهواره ها ( دیشگردان Xcruser دارم) و تونستم 10 تا کانال HD رو مجموعا پیدا کنم و باز کنم از قبیل
HD SRG سویس
EuroSport HD
Canal+ Film HD
Canal+Sport HD
Aljazireh Sport HD
Polsat HD
تصویر هم می گیرم می زارم اینجا براتون .
به علاوه اینکه 1 صفحه هم مشکلات جزئی نرم افزاری نوشتم که اون ها رو هم اعلام می کنم.
پس لطفا بدون دلیل به کسی تهمت نزنید.
با تشکر.