سلام با توجه به هم خانواده بودن این رسیور با تیتانیوم 20000 اچ دی ایا میشه این 2 مدل را به همدیگه تبدیل کرد یا خیر
دوست عزیز فرض کنید این کار بشه حالا به چه دردی می خوره این کا و اصلا چرا باید به زور برنامه یه رسیور دیگه رو به رسیور دیگه زد؟
سلام با توجه به هم خانواده بودن این رسیور با تیتانیوم 20000 اچ دی ایا میشه این 2 مدل را به همدیگه تبدیل کرد یا خیر
دوست عزیز فرض کنید این کار بشه حالا به چه دردی می خوره این کا و اصلا چرا باید به زور برنامه یه رسیور دیگه رو به رسیور دیگه زد؟
ايا با اينترنت وايرلس هم كار ميكند. و ايا با اكانتهاي سيسيكم ديگر هم كار ميكند و يا فقط سيسي كم خودش.
سلام دوست گرامي
بله با اينترنت Wireless مشكلي ندارد
Cccam / Newcamd بر روي كليه رسيورهاي Istar ساپورت ميشود ( با كيفيتي عالي )
موفق باشيد
شک نکن ایک کروز بهتره!این بهتره یا ایکس کروز 400 ؟ (تصویر- سخت افزار-...)
می خام بخرم .
شبکه یعنی چی؟آیا با کامپیوتر شبکه میشه یا نه ؟
ایا این شبکه های hd با شیرینگ رایگان باز میشه یا باید اکانت خریداری بشه؟والا hd را خیلی خوب باز نمی کنه اما همون چند تایی که تو پاسخ قبلی نوشتم بازه
مثل
plosat hd
suiess hd
erosport hd
canal sport + hd
canal + film hd
aljazireh sport hd
ad sport hd
sky cinema hd
فقط همی نا بازه البته تا اونجایی که چک کردم.
دوست عزیز این رسیور و کلا رسیور هایی که وردی لن دارند هیچکدام مدم یا گیرنده وایرلس ندارند.شما باید مودم وایرلس خودتون را ( حالا یا وایمکس باشه یا adsl ) نزدیک رسیور قرارداده و با کابل لن از مودم به رسیور وصل کنید.ورودی USB پشت رسیور هم ربطی به مودم دستگاه نداره.ولي دوست عزيز شبيخون در توضيحات دستگاه در سايت مربوطه چيزي راجب ساپورت وايرل اس ننوشته شما مستقيم كابل وايرل اس رو به رسيور وصل كردي و رسيور با شبكه ست شد. همينطور كه در عكسي كه ضميمه كردين از رسيور يك يواس پي در پشت رسيور است كه امكان دارد از طريق قطعه يو اس پي وايرل اس با مودم ارتباط برقرار كند. ميشه اگه از طريق وايمكس مستقيم با رسيور وصل شدي اموزش ان و عكساهاي لازم را در سايت بزاري. كه اين خود نيز تبليغ خوبي براي اين رسيور ميشود. چون من و دو تا از اشناها هم ميخايم بگيريم و اگه مطمعن بشيم واير ال اس را ساپورت ميكند كه خيلي رديف است:bs_iloveyou:
اگه تو اون لحظه شرینگ و اینترنت و ... مشکل نداشته باشه با شرینگ رایگان وصل میشه.ایا این شبکه های hd با شیرینگ رایگان باز میشه یا باید اکانت خریداری بشه؟
ولي دوست عزيز شبيخون در توضيحات دستگاه در سايت مربوطه چيزي راجب ساپورت وايرل اس ننوشته شما مستقيم كابل وايرل اس رو به رسيور وصل كردي و رسيور با شبكه ست شد. همينطور كه در عكسي كه ضميمه كردين از رسيور يك يواس پي در پشت رسيور است كه امكان دارد از طريق قطعه يو اس پي وايرل اس با مودم ارتباط برقرار كند. ميشه اگه از طريق وايمكس مستقيم با رسيور وصل شدي اموزش ان و عكساهاي لازم را در سايت بزاري. كه اين خود نيز تبليغ خوبي براي اين رسيور ميشود. چون من و دو تا از اشناها هم ميخايم بگيريم و اگه مطمعن بشيم واير ال اس را ساپورت ميكند كه خيلي رديف است:bs_iloveyou:
ایا این شبکه های hd با شیرینگ رایگان باز میشه یا باید اکانت خریداری بشه؟
.خيلي ممنون از راهنماي شما و دوست عزيز گلدن فري. حالا متوجه شدم. كابل واير ال اس بايد مستقيم از ادابتور واير ال اس به لن رسيور وصل بشه. يا اگه بخايم هم كامپيوتر و هم رسيور با هم كانكت باشن يا بايد مودم دو خروجي داشته باشيم يا يك تقسيم سر راه سيم مودم بزاريم چون بعضي از مودمها ي خروجي دارن. اما در مورد اون قطعه دوست من اسمش فكر كنم يو اس پ وايرل اس هست كه در بازار هم موجود هست كه از طريق اون رسيور بصورت بيسيم با مودم ارتباط برقرار ميكنه و احتياج به سيم نيست ولي فكر كنم رسيور بايد اون قطعه رو ساپورت كنه. كه اي استار فكر نكنم ساپورت كنه بيشتر رسيورهاي دريم و لينوكسي اين ويژگي رو دارن استارست 1000 اچ دي پرميوم هم تو راهنماش زده ولي هنوز من تو سايتانديدم كسي عملي اين كا رو با اين رسيور انجام داده باشه . تا بينيم.دوست عزیز در مورد وایرلس من گفتم از اینترنت وایرلس استفاده کردم و با کابل اونو به رسیور وصل کردم اما خود رسیور هم وایرلس رو با یک قطعه اضافی ساپورت می کنه که هنور تو بازار نیومده اما بخش نرم افزاری ساپورت وایرلس توی سیستم دیده شده است.اما در مورد usb پشت همونطور که دوست مون هم گفتن ربطی به مودم نداره و فقط برای رکورد استفاده می شه.