معرفي Istar 20000HD

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

shabikhon

کاربر
2008-01-11
43
124
سلام با توجه به هم خانواده بودن این رسیور با تیتانیوم 20000 اچ دی ایا میشه این 2 مدل را به همدیگه تبدیل کرد یا خیر

دوست عزیز فرض کنید این کار بشه حالا به چه دردی می خوره این کا و اصلا چرا باید به زور برنامه یه رسیور دیگه رو به رسیور دیگه زد؟

abi_1361

کاربر
2010-01-19
7
6
دوست عزیز فرض کنید این کار بشه حالا به چه دردی می خوره این کا و اصلا چرا باید به زور برنامه یه رسیور دیگه رو به رسیور دیگه زد؟

دوست خوبم چون یکی از دوستانم رسیور تیتانیوم داره و چون رسیور من ای استار پکیج اسکای ایتالیا را باز میکنه و مال اون باز نمیکنه میخواست اینکارو واسش بکنم حالا اگه میشه یا نمیشه بیزحمت منو راهنمایی کنید با تشکر منظورم از طریق شیرینگ رایگان این رسیور که این پکیچ را باز میکنه

I

Istar-Korea

Guest
سلام با توجه به هم خانواده بودن این رسیور با تیتانیوم 20000 اچ دی ایا میشه این 2 مدل را به همدیگه تبدیل کرد یا خیر

سلام دوست گرامي/خير
تيتانيوم شركت رسيور سازي نيست ( كليه محصولات تيتانيوم سفارش داده ميشود به شركت Tiger توليد ميشود ) با توجه به اين كه شركت Tiger و Istar در يك مجموعه فعاليت ميكنند قسمت هاي سخت افزاري با هم شباهت دارند ولي نرم افزارها را نميتوان استفاده كرد.

موفق باشيد

kuzu

کاربر
2009-03-05
8
20
45
20000

ايا با اينترنت وايرلس هم كار ميكند. و ايا با اكانتهاي سيسيكم ديگر هم كار ميكند و يا فقط سيسي كم خودش.

I

Istar-Korea

Guest
ايا با اينترنت وايرلس هم كار ميكند. و ايا با اكانتهاي سيسيكم ديگر هم كار ميكند و يا فقط سيسي كم خودش.

سلام دوست گرامي
بله با اينترنت Wireless مشكلي ندارد
Cccam / Newcamd بر روي كليه رسيورهاي Istar ساپورت ميشود ( با كيفيتي عالي )
موفق باشيد

shabikhon

کاربر
2008-01-11
43
124
سلام دوست گرامي
بله با اينترنت Wireless مشكلي ندارد
Cccam / Newcamd بر روي كليه رسيورهاي Istar ساپورت ميشود ( با كيفيتي عالي )
موفق باشيد

من همین الان دارم از اینترنت WiMAX و اکانت CCCam استفاده می کنم و هیچ مشکلی ندارم.

kuzu

کاربر
2009-03-05
8
20
45
20000

ولي دوست عزيز شبيخون در توضيحات دستگاه در سايت مربوطه چيزي راجب ساپورت وايرل اس ننوشته شما مستقيم كابل وايرل اس رو به رسيور وصل كردي و رسيور با شبكه ست شد. همينطور كه در عكسي كه ضميمه كردين از رسيور يك يواس پي در پشت رسيور است كه امكان دارد از طريق قطعه يو اس پي وايرل اس با مودم ارتباط برقرار كند. ميشه اگه از طريق وايمكس مستقيم با رسيور وصل شدي اموزش ان و عكساهاي لازم را در سايت بزاري. كه اين خود نيز تبليغ خوبي براي اين رسيور ميشود. چون من و دو تا از اشناها هم ميخايم بگيريم و اگه مطمعن بشيم واير ال اس را ساپورت ميكند كه خيلي رديف است:bs_iloveyou:

omid59

کاربر
2007-09-22
53
88
والا hd را خیلی خوب باز نمی کنه اما همون چند تایی که تو پاسخ قبلی نوشتم بازه

مثل

plosat hd
suiess hd
erosport hd
canal sport + hd
canal + film hd
aljazireh sport hd
ad sport hd
sky cinema hd

فقط همی نا بازه البته تا اونجایی که چک کردم.
ایا این شبکه های hd با شیرینگ رایگان باز میشه یا باید اکانت خریداری بشه؟

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
ولي دوست عزيز شبيخون در توضيحات دستگاه در سايت مربوطه چيزي راجب ساپورت وايرل اس ننوشته شما مستقيم كابل وايرل اس رو به رسيور وصل كردي و رسيور با شبكه ست شد. همينطور كه در عكسي كه ضميمه كردين از رسيور يك يواس پي در پشت رسيور است كه امكان دارد از طريق قطعه يو اس پي وايرل اس با مودم ارتباط برقرار كند. ميشه اگه از طريق وايمكس مستقيم با رسيور وصل شدي اموزش ان و عكساهاي لازم را در سايت بزاري. كه اين خود نيز تبليغ خوبي براي اين رسيور ميشود. چون من و دو تا از اشناها هم ميخايم بگيريم و اگه مطمعن بشيم واير ال اس را ساپورت ميكند كه خيلي رديف است:bs_iloveyou:
دوست عزیز این رسیور و کلا رسیور هایی که وردی لن دارند هیچکدام مدم یا گیرنده وایرلس ندارند.شما باید مودم وایرلس خودتون را ( حالا یا وایمکس باشه یا adsl ) نزدیک رسیور قرارداده و با کابل لن از مودم به رسیور وصل کنید.ورودی USB پشت رسیور هم ربطی به مودم دستگاه نداره.

shabikhon

کاربر
2008-01-11
43
124

دوست عزیز در مورد وایرلس من گفتم از اینترنت وایرلس استفاده کردم و با کابل اونو به رسیور وصل کردم اما خود رسیور هم وایرلس رو با یک قطعه اضافی ساپورت می کنه که هنور تو بازار نیومده اما بخش نرم افزاری ساپورت وایرلس توی سیستم دیده شده است.اما در مورد usb پشت همونطور که دوست مون هم گفتن ربطی به مودم نداره و فقط برای رکورد استفاده می شه.

shabikhon

کاربر
2008-01-11
43
124
ایا این شبکه های hd با شیرینگ رایگان باز میشه یا باید اکانت خریداری بشه؟

اینایی رو که نوشتم یه کم سخت ولی با شیرینگ رایگان باز می شه.

اما من الان خودم دارم از سی سی کم استفاده می کنم حدود 80 تا کانال HD فقط روی Hotbird باز دارم و روی سایر ماهواره ها هم تقریبا اکثر HD ها بازند

کانالهای غیر HD تمامی پکیج ها تقریبا روی تمامی ماهواره ها بازند و اصلا قابل مقایسه با شرینگ رایگان خوده سیستم نیست.

kuzu

کاربر
2009-03-05
8
20
45
وايرل اس

دوست عزیز در مورد وایرلس من گفتم از اینترنت وایرلس استفاده کردم و با کابل اونو به رسیور وصل کردم اما خود رسیور هم وایرلس رو با یک قطعه اضافی ساپورت می کنه که هنور تو بازار نیومده اما بخش نرم افزاری ساپورت وایرلس توی سیستم دیده شده است.اما در مورد usb پشت همونطور که دوست مون هم گفتن ربطی به مودم نداره و فقط برای رکورد استفاده می شه.
.خيلي ممنون از راهنماي شما و دوست عزيز گلدن فري. حالا متوجه شدم. كابل واير ال اس بايد مستقيم از ادابتور واير ال اس به لن رسيور وصل بشه. يا اگه بخايم هم كامپيوتر و هم رسيور با هم كانكت باشن يا بايد مودم دو خروجي داشته باشيم يا يك تقسيم سر راه سيم مودم بزاريم چون بعضي از مودمها ي خروجي دارن. اما در مورد اون قطعه دوست من اسمش فكر كنم يو اس پ وايرل اس هست كه در بازار هم موجود هست كه از طريق اون رسيور بصورت بيسيم با مودم ارتباط برقرار ميكنه و احتياج به سيم نيست ولي فكر كنم رسيور بايد اون قطعه رو ساپورت كنه. كه اي استار فكر نكنم ساپورت كنه بيشتر رسيورهاي دريم و لينوكسي اين ويژگي رو دارن استارست 1000 اچ دي پرميوم هم تو راهنماش زده ولي هنوز من تو سايتانديدم كسي عملي اين كا رو با اين رسيور انجام داده باشه . تا بينيم.

koorosh3d

کاربر
2010-01-18
14
22
44
خسته نباشین
یه سوال آیا این ریسیور فیلم هایی full HD رو روی usb نشون میده
مثلا من یه فیلم با پسوند ts یا mp4 با کیفیت hd روی فلش از کامپیوتر بریزم این ریسیور اونو با کیفیت نشون میده؟؟

alideburgh

کاربر
2008-02-08
18
17
با سلام
ریسیور 20000 اچ دی دارم . خیلی هنگ می کنه . آیا کسی با این مشکل روبرو شده ؟؟؟ و آیا راه حلی هم براش داره ؟؟
خیلی برام مهمه که سریع جواب رو بدونم . مرسی از لطف همه .....

بالا