معرفي Istar 20000HD

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

2009-08-26
31
43
15
بله هنگ میکنه . کانال عوص میکنی 4ثانیه طول میکشه عوص بشه بادیشگردون مشکل داره .نرمافزار سنگین داره.روشن میکنی دستگاه جون میکن بالا میاد خلاصه پول توجوب ریختیم

شوش

کاربر
2010-06-06
33
65
به نظر بنده دستگاه خوبی نیست . تصویر خوش اب و رنگی ندارد . ایکس کروز 400 خیلی عالی است

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
به نظر بنده دستگاه خوبی نیست . تصویر خوش اب و رنگی ندارد . ایکس کروز 400 خیلی عالی است

بله هنگ میکنه . کانال عوص میکنی 4ثانیه طول میکشه عوص بشه بادیشگردون مشکل داره .نرمافزار سنگین داره.روشن میکنی دستگاه جون میکن بالا میاد خلاصه پول توجوب ریختیم

با سلام
ریسیور 20000 اچ دی دارم . خیلی هنگ می کنه . آیا کسی با این مشکل روبرو شده ؟؟؟ و آیا راه حلی هم براش داره ؟؟
خیلی برام مهمه که سریع جواب رو بدونم . مرسی از لطف همه .....

من هم از ابتدا با این مشکل روبرو بودم. نرم افزار های جدید را هم به دستور مدیر بخش جناب آی استار ریختم و 1000 بار ریست فکتوری کردم و ... خلاصه خون دل خوردم و به خودم لعنت فرستادم که به 4 نفر هم فروختم ! بازم درست نشد. آخر انداختمش ته انباری ولی به جاش یک تجربه خوب یاد گرفتم:
اول تحقیق کن و بعد بخر... گول تبلیغات را هم نخور!

I

Istar-Korea

Guest

سلام دوست گرامي
من خودم شخصا از اين مدل استفاده ميكنم و مشكل هنگ ندارم .
به هيچ عنوان با موتور مشكلي ندارد ( متاسفانه شما درست تنظيمات را انجام نميدي مقصر رسيور را ميداني ) بارها گفتيم موتور خود را به روش 10 سال پيش تنظيم نكنيد
مختصات جغرافيايي را در Usals دقيق وارد كنيد كليه جهات را عالي دريافت خواهيد كرد.
موفق باشيد

koorosh3d

کاربر
2010-01-18
14
22
44
دوباره سوالمو میپرسم شاید سوالمو ندیدین
آیا این ریسیور فیلم هایی full HD رو روی usb نشون میده
مثلا من یه فیلم با پسوند ts یا mp4 با کیفیتfull hd روی فلش از کامپیوتر بریزم این ریسیور اونو با کیفیت بالا نشون میده؟؟

fathid

کاربر
2007-10-07
31
91
من هم از ابتدا با این مشکل روبرو بودم. نرم افزار های جدید را هم به دستور مدیر بخش جناب آی استار ریختم و 1000 بار ریست فکتوری کردم و ... خلاصه خون دل خوردم و به خودم لعنت فرستادم که به 4 نفر هم فروختم ! بازم درست نشد. آخر انداختمش ته انباری ولی به جاش یک تجربه خوب یاد گرفتم:
اول تحقیق کن و بعد بخر... گول تبلیغات را هم نخور!

سلام من از شما یک سوال دارم شما در پستهای قبل دربدر دنبال عکس و اطلاعات در مورد این رسیور بودید و حالا میگویید چندتا از این دستگاه داشتید و......
و به یکی از دوستان تهمت هم زدید!!!!
ظاهرا شما هم تبلیغات برند دیگری را با بد جلوه دادن برندهای دیگر انجام میدهید!!!

as2005

کاربر
2009-04-28
10
13
54
دوباره سوالمو میپرسم شاید سوالمو ندیدین
آیا این ریسیور فیلم هایی full hd رو روی usb نشون میده
مثلا من یه فیلم با پسوند ts یا mp4 با کیفیتfull hd روی فلش از کامپیوتر بریزم این ریسیور اونو با کیفیت بالا نشون میده؟؟
بله اجرا میکنه ...

mafiya

کاربر
2008-03-31
1
0
آقا من از این دستگاه خریدام هرکاری میکنم شرینگ فعال نمیشه وهیچ کانالی رو باز نکرد من اشتراک وایرلس 512 دارم

یکی بگه چکار کنم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

M@XNET

کاربر
2010-07-09
10
25
32
آقا من از این دستگاه خریدام هرکاری میکنم شرینگ فعال نمیشه وهیچ کانالی رو باز نکرد من اشتراک وایرلس 512 دارم

یکی بگه چکار کنم

مودم را روی اتماتیک بگذار

به Server Setting رفته صفحه 39 انتخاب گردد ( در قسمت Type گزينه G-share انتخاب شود ). در انتهاي صفحه Enable Server را به Disable Server تغيير دهيد ( اگر اشتباه نكنم با رنگ آبي كنترل ).
- بعد به Ip Setting رفته ( در اين قسمت Auto Ip كنيد ). زماني كه رسيور بالا آمد به اين قسمت آمده ( در صورتي كه Server Status كانكت باشد شرينگ برقرار است ).

موفق و پيروز باشيد

بالا