cvxcvx
کاربر
- 2010-04-05
- 19
- 45
- 44
سلام بچه ها بهتر نیست یک فروم جدا هم برای این رسیور بسازیم چون واقعا جزء شاهکارهای دنیای رسیور هستن به نظر من جاشون تو این تاپیک خالیه
الانم میخوام به معرفی یکی از همین رسیورها بپردازم که باهاش کار کردم و فوق العاده بوده
مدل : TOPFIELD TF7750HDPVR_Silver
اول : نمایی از این رسیور زیبا :
این رسیور دارای 2 تیونر میباشد و از خروجی HDMI 1080 واقعی پشتیبانی میکند و خروجیهای دیگر شامل :
YPbPr . TV .SCART . VCR . S-VIDEO . S/PDIF میباشد
این رسیور مجهز به ورودیهای :
LAN . RS-232 . USB 2 .E-SATA میباشد
همچنین از : DISEqC 1 & 1.1 & 1.2 & USALS
پشتیبانی میکند
از TRANSPONDER : DVB-S2 DVB-S2 QPSK DVB-S2 8PSK پشتیبانی میکند
دارای یک خشاب CAMسرخود و 2جای SLOT جدا برای خشاب میباشد
قدرت سرچ این رسیور فوقالعاده هست من هاتبرد رو توی تقریبا 2 دقیقه کاملا سرچ کردم همچنین تیونر فوقالعاده قوی دارد و از تمامی اکانتهای موجود هم پشتیبانی میکند اگه نظری دارید شما هم بدید . به نظر من رقیب سرسختی برای DREAMBOX 8000 میتونه باشه اساتید هم نظر بدن به نظرتون میتونه ؟؟؟؟؟؟؟ شما هم مقایسه کنید تا اطلاعاتمون بیشتر شه
الانم میخوام به معرفی یکی از همین رسیورها بپردازم که باهاش کار کردم و فوق العاده بوده
مدل : TOPFIELD TF7750HDPVR_Silver
اول : نمایی از این رسیور زیبا :
این رسیور دارای 2 تیونر میباشد و از خروجی HDMI 1080 واقعی پشتیبانی میکند و خروجیهای دیگر شامل :
YPbPr . TV .SCART . VCR . S-VIDEO . S/PDIF میباشد
این رسیور مجهز به ورودیهای :
LAN . RS-232 . USB 2 .E-SATA میباشد
همچنین از : DISEqC 1 & 1.1 & 1.2 & USALS
پشتیبانی میکند
از TRANSPONDER : DVB-S2 DVB-S2 QPSK DVB-S2 8PSK پشتیبانی میکند
دارای یک خشاب CAMسرخود و 2جای SLOT جدا برای خشاب میباشد
قدرت سرچ این رسیور فوقالعاده هست من هاتبرد رو توی تقریبا 2 دقیقه کاملا سرچ کردم همچنین تیونر فوقالعاده قوی دارد و از تمامی اکانتهای موجود هم پشتیبانی میکند اگه نظری دارید شما هم بدید . به نظر من رقیب سرسختی برای DREAMBOX 8000 میتونه باشه اساتید هم نظر بدن به نظرتون میتونه ؟؟؟؟؟؟؟ شما هم مقایسه کنید تا اطلاعاتمون بیشتر شه