معرفی رسیور ایکس کروزر اچ دی

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
تصاویری از محیط منوی کروزر400hd بانرم افزارdcc

با درود
برخی دوستان میگویند که دستگاه کروزر400hd لینوکسی نیست!
خوب من با برنامه dcc که معرف حضور همه هست بارها اکانت وانواع فایلها را به رسیورهای لینوکسی مثل دریم باکس وبقیه منتقل یا کپی گرفتم.
این برنامه با دستگاه کروزر400hd هم براحتی ارتباط میدهد وانواع فایل را میشود از داخل رسیور کپی گرفت یا فایلهای جدید داخل شاخه های دستگاه کپی کرد نمیدانم دوستان دستگاه غیرلینوکسی سراغ دارند که این منوی ان باشد؟
البته این رسیور اپن سورس نیست مثل دریم یا بقیه دستگاه هاولی نرم افزار ان به همین شکل توسط شرکتش ارایه میشودوقابلیت مولتی بوت شدن وبالا امدن با انیگما2 را هم داراست.

پیوست‌ها

• 108.7 کیلوبایت بازدیدها: 278
  • 78.8 کیلوبایت بازدیدها: 285
آخرین ویرایش:

cvxcvx

کاربر
2010-04-05
19
45
44
با سلام به دوستان گلم به نظر منم دستگاه بدی نیست اما کسانی که ایراد میگیرید علت :
1 - نا عادلانه قضاوت نکنید و نگین دریم باکس اونجوری این بده به قیمت هم توجه کنید
2 - اکانت هم چه مجانی چه پولی سیاست شرکت ها هست
3 - همیشه یک قطعه رو با هم رنج خودش مقایسه کنید
به نظر من xcruiser 400hd رو باید با istar x20000hd مقایسه کرد
حالا میشه عادلانه چون تقریبا هم قیمت هستن و هر کدوم برتریهایی نسبت به هم دارند من با هر 2 کار کردم و خوب بودن .قضاوت با خودتون عزیزان:eek:k:

آخرین ویرایش:

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
من فکر میکنم اکس کروزر 400بهتر باشه ولی تیتانیوم 2000 بهتره مرسی از دوستان قسمت معرفی این دستگاه خیلی باهال بود نه عکسی نه مشخصات کاملی

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام به دوستان گلم به نظر منم دستگاه بدی نیست اما کسانی که ایراد میگیرید علت :
1 - نا عادلانه قضاوت نکنید و نگین دریم باکس اونجوری این بده به قیمت هم توجه کنید
2 - اکانت هم چه مجانی چه پولی سیاست شرکت ها هست
3 - همیشه یک قطعه رو با هم رنج خودش مقایسه کنید
به نظر من xcruiser 400hd رو باید با istar x20000hd مقایسه کرد
حالا میشه عادلانه چون تقریبا هم قیمت هستن و هر کدوم برتریهایی نسبت به هم دارند من با هر 2 کار کردم و خوب بودن .قضاوت با خودتون عزیزان:eek:k:
با درود
دوستان بارها اعلام کردیم دستگاه ها را با برندهای مختلف مقایسه نکنید
جهت اطلاع شما کلیه دستگاه های:
استارست1000 پریمیوم
استارکام1005hd
ای استار20000hd
تیتانیومhd20000
همه دارای برد ساخت شرکت گلوبال ومحصول این کارخانه با اپشن های مختلف ارایه شدندونرم افزارشان متفاوت وبه هیچ عنوان غیر از نرم افزارشرکتی خودشان از نرم افزارهای دیگر مدل ها که قابل انتقال هم هست استفاده نکنید ولی همه از ساپورت شیرینگ اینترنتی مجانی هم برخوردارهستند.
دستگاه کروزر400 فعلا که در رنج قیمت خودش خوب درآمده وبا ارایه نرم افزارهای روبه بهبود وپلاگین های مناسب به حداقل هنگ و مشکلات رسیده
واگر کاربری کمی به کاربا دستگاه ورایانه اینترنت وارد باشه براحتی استفاده خواهد کرد.

rez rez

کاربر
2011-01-28
1
0
salam
man emroz 1 istar ************************* (ویرایش شد)

icon4.gif
دوست عزیز لطفا فقط فارسی تایپ کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا